Ahojte je tu nejaká žena ktorá žila v spoločnej domácnosti s narcistom? Mám pocit, že som sa v takom vzťahu ocitla. Milujem ho ale už nevládzem.
@babulkomale kedysi to bol proste kokot
@reanda 😂😂
Narcis. Narcisticka porucha. To ze sa kedysi o tom nehovorilo, neznamena, ze to neexistovalo. Kedysi sa nehovorilo ani o LGBT+, ci autizme, hendikepovanych ludoch, poruche pozornosti ci bipolarite... to neznamena ze to neexistovalo....
Však s tým sprav rýchly proces, keď ti ten vzťah viac berie ako dáva
@bluka2 nieje to jednoduché odísť keď ho milujem a vlastne aj preto, že nemám kam ..mám 3deti. Nemám ani prácu pretože som tam musela skončiť z dôvodu že som tam vraj "robila blbosti" Už sa mi podarilo odísť niekoľko krát ale vždy ma vyhľadal. Svoje možnosti odchodu som vyčerpala.
V piatok vecer davali na stv2 Trochu inak s adelou - myslim, ze tak sa vola ta relacia a jeden host rozpraval o narcistoch. Pozri si z archivu.
Nehovorím, že je to jednoduché.
Prácu si nemôžeš najst novú?
Pre mňa by milujem ho/nemilujem nebol až tak faktor, ak ta vyčerpáva, aký je život v takej rodine pre 3 deti? To vieš len ty sama…
@babulkomale minule som počúvala psychiatra v nejakej relácii, že ich pribúda🙂a voľakedy asi takí chlapi nemali správne pomenovanie
vyhladaj sama terapiu.. ak si stale presvedcena, ze ho milujes, nebudes mat silu zvladnut rozchod
Najdi si Roberta Tomšíka, alebo v archíve najdi relaciu rtvs2 Trochu inak s Adelou, davali to v sobotu, bol druhym hostom
https://fb.watch/pUXcr7goBC/
@babulkomale ale chyrovali, bolo ich vela aj v minulosti, len boli v jednom vreci medzi ostatnymi debilmi.
Vyhľadaj si na youtube ,,Poznejte svého psychopata" alebo ,,evoluce vztahu" a pozorne počúvaj.Naučia ťa ako postupovať,komunikovať,brániť sa...dozvieš sa ako prebieha vzťah s narcistom,a poradia ti aj to ako sa odpútať a odísť....Tomšík bol tiež super,bolo to vtipné,nadnesené,ale dostal veľmi málo priestoru na to,aby túto tému viac rozobral....
nie je skôr manipulátor a majetnícky? Narcis je zamilovaný sám do seba
Ak chces poradit, oslov obcianske zdruzenie nikdy viac, robert tomsik s nimi spolupracuje a venuju sa presne narcistickym porucham a ako od takeho cloveka odist
@sasa1310 nie narcis ale narcista
Mám bohaté skúsenosti s takým
@reanda asi narcisti zanikli medzi ostatnymi kokotmi 😃 uz rozumiem, uz maju lepsie PR.
Mam skusenost, kludne mi napis spravu
V poslednej dobe sa zda, ze kazda s nim zije alebo zila. Neviete ako sa ta porucha volala kedysi?
Lebo davnejsie sme o narcistoch ani nechyrovali.