Ahojte, zaujimali by ma len pribehy,ci ste od takeho cloveka usli alebo ostali dlhodobo...je to.ako na hojdacke, aj liecbu ma...neublizuje mi fyzicky ale niekedy som z toho uz aj ja vycerpana a hlavne je mi to strasne luto, ze mu neviem pomoct...ak ma dobre dni, je to perfektny clovek, nic by som nemenila....budem Vam vdacna ak sa podelite s vlastnym pribehom...ak su tie zle dni, tak citit z neho strasne zlu energiu, nic ho nebavi, na vsetko nadava, v nicom nevidi zmysel...a ja som strasne senzitivny clovek, takze to niekedy taha na dno aj mna samu..pozitivum vidim aspon v tom, ze viac je tych lepsich dni
Vies co, ja neviem. Moja byvala svokra bola tazko depresivna. Ma za sebou aj pokus o samovrazdu. Ja uznavam, ze je to choroba, aj ked sa to nezda. A uznavam aj to, ze nechat cloveka len preto, ze je chory je nemoralne. Ale na druhej strane nesmie Ta to tahat dole. Aby ste tam nahodou neskoncili obaja. Ak to nepomaha, mozno treba prestavit liecbu a podobne. Svokra s nami jeden cas zila. Bolo to nieco hrozne. Akoze ona bola vazne fajn, ked liecba fungovala. Ale ked bola dole, tak to sa clovek bal nieco povedat, lebo tam aj citovo vydierala, aj tou sebevrazdou... potom zalezi aj od celkovej situacie... Akoze ak ste uz rodina a mate deti tak je to ine, ak ste len partneri. Ale viem napriklad, ze byvala svagrina odmietala mamu zobrat k sebe v zlej faze, prave kvoli detom. Ja som vtedy este nemala, ale dnes tomu rozumiem +++
Ak nieste zobrati a nemate deti, nic ta nedrzi.
Mame dieta
Neobetuj mu svoj život ,máš len jeden
Myslim si, ze kvoli dietatu by som odisla.
Dieta potrebuje stabilitu a to mu psychicky chory rodic zial neda..
Mne pride, ze nema dobre nastavenu liecbu alebo ju nedodrzuje. Neostavaj s nim ale z lutosti.
@rebrambora ach...sa to riadne zhorsilo odkedy som pisala tento prispevok..akokeby som tusila a preto som vyhladavala nejake pribehy...uz som na pokraji sil....uz tuho rozmyslam nad rozvodom, bohuzial 😪😪😪😪
Ahoj....ako ste dopadli ste este spolu alebo nie ? Ako sa ti dari?
Na jednej strane ťa to vyčerpáva, na druhej strane je ti ho ľúto... bola som v takom vzťahu, ale išlo o niečo úplne iné, potom som počúvala od jeho rodiny aj od neho ako som ušla, ale už nebolo cesty späť.. tiež mi ho bolo ľúto, len ľúto .. ale prešlo to časom, a odišla som z dvoma deťmi, keď som povedala, že od teraz budem myslieť uz iba na deti a na seba to bolo hrozné, vtedy by ma jeho mamka zožrala z kože ( podotýkam, že bol gembler a doteraz mi ostal jeho dlh)