Život po rozvode

jeanine1983
12. júl 2023

Ahojte,baby vy co ste uz rozvedene,ako ste riesili byvanie po? Spolocne hypoteky mame 3,deti dve z toho jedno uplne mini babo. Po narodeni druheho mojmu muzovi akoby preplo. Povedala by som,ze si uz urobil kvacku druhe dieta a to ako sa ky mne sprava teraz je urcite na rozvod. Cokolvek poviem co sa mi nepaci,tak reaguje z pozicie nadriadeneho,okamzite zvysuje hlas,alebo povie ze ak nezavriem usta ide prec.

tanyag
12. júl 2023

@jeanine1983 po narodení druhého mu akoby preplo als ty si s ním urobíš ešte tretie 🤔

huxy
12. júl 2023

@tanyag hypotéky 3, deti 2

dkethe
12. júl 2023

Ked nezavries usta pojde prec? Povedz mu vyborne, pàpà.
Inac, babatko, zmeny, hormony... Pozor na precitlivenost a ukvapene zavery.

tanyag
12. júl 2023

@huxy prepáć, zlé som prečítala...🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeanine1983
autor
12. júl 2023

@tanyag mame 3 hypoteky,nie deti ;)

gelifil
12. júl 2023

to, co su udala za dovod a s dovetkom,,je urcite na rozvod", je,prepac mi, az smiesne...

tanyag
12. júl 2023

@jeanine1983 ...áno, zlé som prečítala ...možno aj preto, že som nevedela, že môžu byť viac ako 1 hypotéka 😁 tak mi nedoplo...prepáč

zmrzlinka2021
12. júl 2023

@jeanine1983 nehrn sa do rozvodu, viem že to tu je také moderné, ale daj tomu čas

rebrambora
12. júl 2023

Mini babo je co? Ak ma teda par tyzdnov, pockaj kym sa ti hormony ukludnia a prehodnot este raz.

lujza123
12. júl 2023

@jeanine1983 ak máš/mate možnosť skuste najskôr žiť oddelene pár mesiacov. Vyčistiť si hlavu, získať nadhľad, veľakrát to pomôže lebo ľudia zistia ze sa predsa len majú radi a chýbajú si. A veľakrát sa stane ze ľudia zistia ze im je samým lepšie.
Dočasná odluka ma oproti rozvodu výhodu v tom ze je na základe dohody, nie po hádke. Takže nieje dusno, lepšie sa komunikuje.

Každopádne aj keď to vždy na začiatku pôsobí hrozne všetko sa vzdy nejako utrasie, rozdelí

jeanine1983
autor
12. júl 2023

@dkethe to nie su hormony,bohuzial. On pride vecer domov,napr o 20.30,najprv sa naje,potom si pusti sport,nakoniec mobil. Dcerka pri nom sedi a nic. Neoslovi ju,pokial za nim nepridem,ci by si ju nemohol aspon hodinu vsimat. Je to strasne trapne toto hovorit dospelemu cloveku. A ked sa vratim zo sprchy,namiesto aby na nich daval pozor,tak spi. Mozno su to len moje pocity,ale neviem sa presvedcit o tom,ze takto to funguje aj inde. Minule som dosla od lekara kde som bola asi 3 hodiny a on pri nich zase spal. Uz si to zacinam natacat,lebo keby doslo na lamanie chleba,nech nevyzeram ze si vymyslam.

jeanine1983
autor
12. júl 2023

@elizabet173 ja si zacinam tiez mysliet,ze niekoho nasiel. Priamo som sa ho na to pytala a on dobre vie,ze mne je to srdecne jedno uz. Povedal ze nie,ale ja mu do hlavy nevidim. Chcem len aby sa spraval normalne,sak po 13 rokoch uz nemozem cakat neviem co,ale minimalne slusnost a uctu teda ano. Podla mna sa spolieha na to,ze neodidem lebo nemam kam,navyse s 11 tyzdnovym babom. Vravim ze s prichodom druheho dietata sa zacal chovat ako chrapun. A kedze sa nechcem zrat pred detmi,lebo starsie dieta uz krici a place,tak proste drzim hubu. Inak by som po nom normalne skocila.

jeanine1983
autor
12. júl 2023

@rebrambora 11 tyzdnov

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeanine1983
autor
13. júl 2023

@elizabet173 mame vsetko na polovicu a hlavne na hypoteku. Takze co som si citala co pisal pravnik jedine predat.

eliska13
13. júl 2023

@jeanine1983 keď príde domov 20:30 ani sa nečudujem , že je unavený.Kolko máte realne peňazí, keď vyplatite hypo?to si budete deliť bude to stačiť na bývanie?Komunikujte deti sú malé čo vyhras?