Život po nevere

andrea_galova
24. okt 2013

Ženy potrebujem pomôť :( Už to fakt nezvládam, a nedokážem nájsť žiadne riešenie. Problém je v tom, že partner ma na začiatku nášho vzťahu podvádzal. Niekoľko mesiacov ma ťahal za nos a chodil za inou, od nej zasa ku mne. Prečítala som si celú ich konverzáciu na sociálnych sieťach, našla som jej erotické fotky v jeho pc aj na usb kľúči. Rozhodla som sa mu však dať poslednú šancu....Nemôžem povedať že ju nejako porušuje, alebo že niečo robí zle. Problém je skôr vo mne.... Nedokážem na to zabudnúť, nedokážem zabudnúť na tú krivdu a na tie posmešky ktoré mi spôsobil. Tvrdil mi aj vtedy, že ma ľúbi no tvrdí to aj teraz. Som názoru, že keď človek niekoho ľúbi nedokáže mu ublížiť, Na druhej strane to písal aj jej. Tak kde mám istotu, že tot teraz myslí vážne? Denno denne sa mi vynárajú tie smsky, a správy, ktoré si vymieňali... neustále mám pred očami tie fotky..... tvrdí že to už nikdy neurobí, čakáme spolu bábätko, ktoré sme chceli a bolo plánované....myslela som si, že to bude jednoduchšie, proste že na to zabudnem, ale čím ďalej tým viac na to myslím. Neverím tomu, že by sa človek dokázal až tak zmeniť, ... každú jednu noc mám nočné mory ako ma s nejakou podvádza, pokúšala som sa s ním o tom porozprávať, ale k ničomu to neviedlo, buď z toho bola obrovská hádka, alebo dookola omieľal že to už neurobí.... viem že je to na mne, aby som sa nad to nejako povzniesla ale proste to nejde, .... nedokážem to a som v koncoch, náš vzťah sa rúti úplne do zániku.... a stále sú tu podozrenia, správa sa čudne... všetko mu na mne začalo vadiť, a čím ďalej tým viac mu ide iba o sex... nie o milovanie s prepáčením len o to aby si pichol..... dnes mi vykričal že som mu už 2 dni nedala, chápete to? jak nejakej ku..e s prepáčením :( je mi z tohto celého na nič,

dadushe
24. okt 2013

@andrea_galova Je mi líto, že si tím musíš procházet. Poslední dobou mám pocit, že se s chlapama, co podvádějí své těhotné přítelkyně/manželky roztrhl bohužel pytel. ☹
Podle toho, jak to dopadlo kolem mě ve stejném případu, tak v prvním případě to skončilo rozvodem a neskutečným hádáním a taháním o dítě, které oba chtěli, v druhém případě bylo dotyčnému z lásky odpouštěno, než kamarádka zjistila, že jí opět od 6 měsíců malého podvádí. Nakonec jí obvinil, že je to vlastně její chyba, protože je po porodu tlustá a nechce sex, že už ho nepřitahuje a vyhodil jí z bytu i s malým ☹
Na něco takového se nedá bohužel jen tak zapomenout. Je to velká rána důvěře ve vztahu. Obávám se, že miminko situaci určitě ještě vyostří, protože v té době žena potřebuje velkou oporu a chlap dostatek trpělivosti. Možná spolu zkusit navštěvovat nějakou poradnu pro páry a zabojovat, pokud to nechceš ještě vzdát...

sissy27
24. okt 2013

@andrea_galova nevera sa dá odpustiť, ale nie zabudnúť... a ešte keď to bolo hneď na začiatku... keby to bolo po 15 rokoch, tak si možno povieš ok, prišiel stereotyp, nuda, stalo sa, ale máme spolu .... zažili sme spolu... vždy mi bol oporou... skrátka máš niečo, čo si rozmyslíš, či hodíš za hlavu alebo nie... ale neviem, keď sa to stane hneď zo začiatku, nemá ťa čo pri tom človeku držať... a hlavne nebola to jednorazová nevera,nejaké chvíľkové pominutie mysle, on to sproste hral na dve strany...
asi by som odporučila návštevu odborníka, poradne, ak teda naozaj chceš oňho bojovať a on naozaj má záujem vzťah s tebou zachraňovať...

mimka11111
24. okt 2013

neviem,kde sú teraz všetky tie "nemoralistky"... 😠 , halooooooo, máte tu jasný príklad toho,ako sa cíti človek na tej "druhej" strane, ked je podvádzaný...

@andrea_galova ahoj, viem, ako sa cítiš...... na tvojom mieste by som s takým chlapom neostala, zjavne si ťa neváži, nakolko si "mu už dva dni nedala", a máš úplnú pravdu, tiež som toho názoru,ak človek úprimne miluje, nepodvedie, za žiadnych okolností, NIKDY!....ťažko ti poradiť niečo konkrétne, lásku vytvárajú činy a nie slová.....musíš byť silná, hlavne kôli miminku....zdá sa, že váš vzťah nikdy nebol taký,ako si si predstavovala...prepáč, mám z toho taký pocit a žial, niekedy si nechceme pripustiť skutočnú pravdu.......prečo? lebo MY lúbime, narozdiel od toho druhého......do vášho vzťahu vidíte len vy dvaja, a len vy dvaja musíte vedieť, čo vám vo vzťahu chýba......napriek tomu, chlapa, ktorý si nevie udržať vtáka na uzde, by som v živote nechcela......ked má málo sexu, môže ti to povedať aj iným sppôsobom....

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@dadushe No situácia je taká že on ma nepodvádzal keď som bola tehotná ale ešte na začiatku nášho vzťahu, ja ho príšerne milujem a rozhodla som sa to skúsiť a dať mu úplne poslednú šancu, časom sme sa rozhodli, že si spravíme bábätko, chceli sme to obaja, a malý je už teraz jeho všetkým.... problém je vlastne ten, že ja sa s tým neviem nejako vyrovanať on mi prisahá že nič nerobí, ale tých snov sa nedokážem zbaviť a fakt ma to psychicky ničí :(

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@sissy27 hmm keď tu u nás nič také nie je :( veď to že on to hral na dve strany :( ja som pre neho bola schopná obetovať všetko a on ma proste len ťahal za nos.... vraj s tou druhou bol len kvôli sexu....ale to nie je ospravedlnenie.....proste už neriešim prečo to spravil lebo na to aj tak neprídem na pravý dôvod určite nie ....potrebujem sa s tým proste nejako vyrovnať, len nejako neviem ako :(

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@mimka11111 no málo sexu nemá určite, veď napriek tomu, že som tehotná sa pravidelne milujeme takže tam problém nebude, už to nerobí to viem, chodí pravidelne domov, nechodia mu žiadne správy, ani nič, proste viem že to nerobí, len niekedy je taký čudný a potom sa mi to zase celé vracia :(

katka26021974
25. okt 2013

Neverim, ze ked chlap povie,ze to bol iba sex,tak je to pravda. Nie je to len o sexe. Nieco podobne som pred rokmi prezila a ver mi,ze odpustis,ale nikdy nikdy nezabudnes. Je to ako olovena gula na nohe, ktoru si tahas za sebou

.

mima4
25. okt 2013

@andrea_galova

Neviem ako spolu dlho chodite a byvate s priatelom, ale mne on vyznieva ako velmi nezrely clovek do vztahu a ja by som si s takym clovekom nevedela a nechcela predstavit zivot. Najvacsiu chybu si spravila aj ty, ze si sa s nim rozhodla mat dietatko. Pises, ze ste sa rozhodli pre dieta spolocne, cize asi ta 3 rocna dcerka je dieta ineho byvaleho tvojho priatela, je to tak?

Kazdopadne, si ta nevazi a nie je pripraveny na serioznejsi vztach. Taki ludia vidia iba sami seba, hladaju svoju potechu a obycajne ostavaju zit sami, pretoze nevedia davat, chcu len prijimat. A to ze chlap nepodpori svoju priatelku, zenu, ked caka jeho dietatko je pre mna osobne najvacsi znak toho, ze je to hovado...a cim dalej od neho.
Ja by som s nim nevedela byt nielen kvoli nevere, ale aj kvoli jeho pristupu k zivotu, ku mne, k dietatku.. ved ty prave teraz potrebujes opateru, lasku, uctu... si v pozehnanom stave... ale on ta bere len ako prostriedok uspokojovania svojich tuzob.

Mozno zacni seriozne uvazovat nad rozchodom nad nim, nech si najde inu priatelku, ktora mu bude ochotna tolerovat sposob jeho myslenia, zivota.

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@katka26021974 No presne že ani podľa mňa to nebolo o sexe, :( a presne tohto som sa bála, že sa toho nezbavím :( to ako sa budem takto trápiť už stále? to sa nedá :(

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@mima4 no znie to takto kruto, a ja sa ho v niečom musím zastať pretože je všímavý, stará sa o nás, zaujíma sa o mňa, ako sa mám, či niečo nepotrebujem, či ma niečo nebolí, ak mám na niečo chuť hneď uteká do obchodu, správa sa v tomto fakt ukážkovo, na to čo povedal, "že dva dni si mi už nedala" som sa ho opýtala, povedal že to povedal len v nervoch, lebo že som mu povedala že ma má asi len na sex, tak že ho to nahnevalo a preto to napísal, no nejako mi to nesedí ale neva neriešim ...... a na bábätko sa moc moc teší....

mima4
25. okt 2013

@andrea_galova
ked ta niečo od neho zrani, povedz mu to rovno. Doelzite je vediet komunikovat, riesit veci hned (ak je vhodna situacia - urcite nie pred inymi ludmi).
Pokial sa rozhodnes s nim ostat vo vztahu, pokracujes v nom dobrovolne s tym, ze vies, ze nema problem podviest teba. S tym treba pocitat.

juliana77
25. okt 2013

@andrea_galova Keď tu čítam referencie na pánov manželov a priateľov, tak akože dement, somár, kretén, sebec, ignorant, ožran, k....vník, všetko lepšie ako NIČ. ???

Podvádzal ťa už na začiatku, niake sexuálne výlety nemáš problém mu ospravedlniť, ved vzťah je asi o tom, že sa chlap vráti k tebe a nie o vernosti. No aké priority si vo vzťahu presadzujeme, takých sa aj dočkáme. Teraz prešiel do iného levelu, všetko mu na tebe vadí, ale aby on nevyznel ako vinník, tak ty to priklincuješ tým, že problém je v tebe, lebo stále na to myslíš. No fakt neuveriteľné. Už ked si ho tehotenstvom nezmenila a ani zrejme nezmeníš, tak to tehotenstvo by mohlo zmeniť teba a hlavne správať sa k sebe s úctou, budeš totiž matka.

Muž, ktorý našiel pravú nepotrebuje hľadať aj ľavú na sociálnych sieťach a v cudzích posteliach.

adri266
25. okt 2013

@andrea_galova Ty ho priserne milujes, preto s nim chces byt naprek jeho nevere. A preco je on s Tebou??? Preco jemu zalezi na tom, aby s Tebou ostal? Bojuje o Teba? Dava Ti kazdy den vediet, ako velmi Ta lubi? Lebo na zachranu vztahu treba vzdy dvoch. A Ty sa mozes roztrhat, mozes mat s nim sex aj 3x denne, ak on v sebe citi tu potrebu byt s niekym inym, neudrzis ho ani dietatkom. Taka je realita. A pricina jeho nevery? Nehladaj ju v sebe,nie si na vine, nic zle si nespravila. Je to v nom.

Ak je jediny problem v Tebe. t.j. chces byt s nim aj napriek tomu, co urobil, odporucam ist za psychologom, do manzelskej poradne alebo na terapiu. Tam Ti pomozu. Tu sa akurat mozes vyrozpravat, niektore zeny Ti povedia, ze ho mas opustit, ine budu hovorit, aka si silna...chapem vsak, co prezivas, kazdy den sa budit s tym, ze ano, lubim ho, chcem s nim byt, je otcom nasho dietata, ale co ak???? Ta hrozna neistota Ta ubija. A nie je to dobre ani pre Teba, pre Tvoje zdravie, ani pre babo, ani pre vas vztah. Takisto si skus najst odbornu literaturu na temu Po nevere.
Drzim Ti prsty.

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@juliana77 no kebyže je to čerstvé tak určite na neho vypisujem aj ja aký je idiot, a neviem čo, stalo sa to pred rokom....takže je to staré, ja sama som sa rozhodla, že to skúsim ešte raz, viem že dokáže byť verný, keďže svoju bývalú ani raz nepodviedol a viem že ju nepodviedol.... nejdem ho ospravedlňovať prečo to spravil, proste to spravil, ale to že budeme pokračovať som rozhodla ja, a teda sa k tomu musím aj tak postaviť.....a nejako sa s tým vyrovnať a hlavne na to stále nemyslieť

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@adri266 Ďakujem no presne aj toto som potrebovala, proste sa vyrozprávať, nikto o tom nevie, dlho som žila v inom meste a týmpádom vzťahy s kamarátkami nejako ochladli....nemám sa komu vyrozprávať a do rodiny to ťahať nechcem.....možno by som aj zašla za nejakým "odborníkom" ale u nás asi nejaký normálny nefunguje :( určite si skúsim pozrieť nejakú literatúru ako mi odporúčaš...ďakujem

adri266
25. okt 2013

@andrea_galova byvas v nejakom okresnom meste? Mate tam urad prace? Lebo na urade prace funguje manzelska poradna a je zadarmo.
A viem si predstavit, ako to dobre padne to niekomu povedat, hoc tu, anonymne. Lebo komu inemu sa to povedat da?

andrea_galova
autor
25. okt 2013

@adri266 aha no super tak to som nevedela že na úrade práce niečo také funguje....ďakujem ešte raz 🙂

juliana77
25. okt 2013

@andrea_galova Ja za seba môžem tvrdiť, že som nepodviedla, ale za druhého ani náhodou, ani za svojho manžela, ktorý mi bude robiť čaj do postele, masírovať nohy a atd., /masírovať/, hrať s deťmi karty, variť večeru, dá mi kreditku, prepíše na mna dom, kúpi mi auto, objednámmi striptéra k narodkám, tak za toho to tvrdiť nebudem, pretože cestou do predajne ked mi pôjde kúpiť to auto zvrtne niaku ochotnú cicku. Garancie podávam len za seba. 😉