Život po 50tke

30. apr 2023

Co sa zmeni po 50tke? V sexualnej oblasti? V oblasti priorit atd.?

zmrzlinka2021
30. apr 2023

K 50tke mam este daleko ale dovolim si napisat, aspon co ja vnimam...

Po 50tke sa ti zosumarizuje tvoj doterajsi zivot, a tvoje rozhodnutia. Zila si aktivne a zdravo, mala si kvalitny manzelsky zivot, mas rada samu seba, myslis pozitivne, budujes si karieru - tak vysokou pravdepodobnostou budes niekde uplne inde, ako niekto, kto sa siel zodrat za majetkami, kto prebieha zo vztahu do vztahu, kto si hlada samych podivinov, kto je rozhadany s celym svetom, kto cely zivot je odchovany na cigaretach a klobasach...

viestta
30. apr 2023

Ja ti poviem co mama povedala na svojej patdesiatke. Teraz zacnem zit, deti su z domu, do penzie daleko, zdrava som, peniaze mam, tak si to budem uzivat. (a uziva si aj ked uz je na dochodku). Otec zo svojej patdesiatky spravil grecku tragediu a pomaly zacal vyberat ruhlu...

0silvia0
30. apr 2023

50ku budem mat buduci rok, potom dam vediet

janickacrazy
30. apr 2023

@viestta Môj najmladší bude mať 11 rokov, keď ja budem mať 50, takže to užívanie budem musieť asi trochu odložiť. Ale páči sa mi prístup tvojej mamy.

mirkava
30. apr 2023

Rovnako ako po 40tke, 45tke, 49tke... 😉😊

autor
30. apr 2023

@mirkava A to je ako? Najmä ten sexualny zivot ma zaujima.

mirkava
30. apr 2023

@janickacrazy môj bude mat 15 😊. Niekedy ľudia v 50tke mai vnúčatá a už pre dôchodkom. Teraz majú malé deti.

mirkava
30. apr 2023

Neviem este, teraz mam onedlho 44 a sexuálny život ok. Lepší ako v 20tke.

ckocka
30. apr 2023

Neboj sa, ak fungoval sex dovtedy, bude fungovať aj potom.

dankagirl
30. apr 2023

Moj bude máť 8 a keď bude zdravie slúžiť budeme si ten život užívať ako doteraz …spoločnej z manželom aj deťmi
Žijeme ,len raz

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
30. apr 2023

@viestta
🤣 dufam ze to tvoja mama v pripade tvojho otca dobre znasa a aj tak si zivot uziva.

viestta
30. apr 2023

@svetlonos nejak ho už nerieši. Ako sa rozhodol, tak ma

domkakvet
30. apr 2023

Este tolko nemam, ale myslim ze ta 50 tka bude este v pohode.

pralinka25
30. apr 2023

do 50 mam este daleko ale u mna je to tak ze s vekom je ten sex akosi lepsi a lepsi. ked som mala 20 som si myslela ze v 40 uz nebudem vediet co je to sex. starsie kolegyne vsetky vtedy 55 a viac sa smiali ze pockaj uvidis ze to je lepsie ako za mlada. moj pochybovacny vyraz ich vazne pobavil. urcite je to o nadstaeni. ked zijes aktivne, cvicis, staras sa o seba, zdravsie sa stravujes mas pozitivne myslenie tak aj ten sex bude dobry.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
reanda
30. apr 2023

o tom, ako sa citis a budes citit, rozhodujes ty a nie tvoj vek.. ja sa chystam to este len poriadne 'roztocit' 😀 ked som mala menej rokov, zbytocne som riesila kadejake hovadiny 😝

mandarinka555
30. apr 2023

@viestta Skoro ako u nás😝

bylinka25
30. apr 2023

@0silvia0 Ja o dva roky a už teraz sa teším, to tie krásne zlaté roky. Každý vek má svoje čaro.
V júni ideme s manželom na narodeninovú oslavu mojej sestre, ktorá má tento rok 50.

taja567
30. apr 2023

Žite hlavne svoje životy naplno v každom veku, ja som oslávila svoju 50 tku, mala som prácu, ktorá má bavila, všetko akosi až zázračné šliapalo ako hodinky, tešila som sa na príchod druhého dieťatka mojej mladšej sestry, po chlapčekovi prišlo dievčatko... segre diagnostikovali onkologické ochorenie, po roku zomrela.. o deticky sa starám ja, sú to najcennejšie v mojom živote, preto nechcem vedieť nikdy dopredu, čo je aké v ktorom veku, osud nám to aj tak zariadi sám a nie vždy podľa našich predstáv...

lilianka28
1. máj 2023

Prečo si myslíš že dovŕšením 50 sa zrazu všetko zmení?
Ak to fungovalo do 49, tak bude aj ďalej. V sexe aspoň nemáš stres že otehotnies😁
Deti odrastené, ako si urobím tak mám, idem kde chcem... Takže pohoda. Určite sa nenudim, ak chcem "akciu" postarajú sa vnúčatka, z ktorých sa samozrejme teším.

mon29
1. máj 2023

Neviem ako to je, ale svokra mi povedala,ze po 50ke zacala citit ako jej ubudlo zo sil, zdravie ma,ale je pomala,unavena,potrebuje viac oddychovat.. ale mala aj tazky zivot.. svokra uz nema..tak sex neviem.. ale mam kamosku co ma muza 40 tnika ona ma 34 a sex nemaju uz dva roky,muzovi sa uz nechce...a velmi trpi uz..takze to jeni asi o veku..

zachranarkazh
1. máj 2023

Tento rok budem mat 55 rokov, foto v profile je aktuálne 😊, takže kedď človek chce a niečo pre to robí, starne pomaly fyzicky aj mentálne. Nechcite vedieť, ako som vnímala, keď moja maminka oslavovala 50tku, a teraz ja - hovorím si, že vek je len číslo a 50tka je nová 40tka. Čo sa však v živote ženy zmení ? Je pravda, že sex už chutí menej, do duše sa vkradne viac smútku (v súvislosti s odchodom rodičov) a zdravie nie je už automaticky, treba sa o seba vedome a aktivne starať. Máme na seba kopec času. Tiež je dôležité mať pevnú záchrannú sociálnu sieť, vytvorenú z blízkych ľudí, rodiny, priateľov, pre prípad krízových životných situácií. Netabúdať na kamošky, snažiť sa urovnať vzťahy …Je toho veľa, čo by sa dalo napísať,.. Moja rada, dbajme o svoje zdravie aj pokoj na duši a majme sa radi ❤️

martinka17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenerifka
1. máj 2023

tiez budem mat 50 na buduci rok. Mam pocit, ze teraz zijem najlepsie obdobie mojho zivota, mozem sa zamerat viac na seba, nemusim uz tak riesit deti (aj ked do urcitej miery ich budeme riesit stale). Pokial budem stale zdrava (a pre svoje zdravie toho robim dost), tak nevidim nejaky rozdiel ci mam 40, ci 50 alebo 60 rokov, zatial teda ziadnu zmenu nebadam a ani neocakavam. Vsetko nateraz funguje na 100%, a budem sa snazit, aby to tak aj zostalo.

lanelly
1. máj 2023

@zachranarkazh Krásne napísané👏, vekovo sme takmer rovesníčky ale Ty na svoj vek vôbec nevyzeráš, nádherná žena, ktorá sa naozaj o seba stará a pozitívny vzťah k životu z Teba doslova srší... Ja som za posledný rok zažila odchod maminy aj manželovho otca, čo sa dosť na mne podpísalo... , preto sa snažím znova nájsť hlavne ten pokoj v duši❤

zachranarkazh
1. máj 2023

@lanelly Zvládneš to, aj keď viem, že je to veľká bolesť, mne odišla moja milovaná maminka pred 2 rokmi, v tom nešťastnom covidovom období, keď sa nedalo za ňou ísť… Jej odchod ma veľmi trápil aj ďalšie veci z minulosti, až dokÿm som sa minulý rok nestala onkologickom pacientkou (rakovina prsnika), vtedy som bola nútená vela vecí prehodnotiť a najmä ten pokoj v duši …inak všetko dobre dopadlo a dnes sa môžem považovať za zdravú🙏Dávaj na seba pozor a staraj sa o seba, o svoje vnútro aj vonkajšom 😘

lanelly
3. máj 2023

@zachranarkazh Veľmi pekne ďakujem🙏, musím sa naučiť viac sa venovať sama sebe a nielen iným,... Držím palce, aby si zostala zdravá, šťastná a krásna, to želám vlastne všetkým, ktorí tieto naše príspevky čítajú❤