Život len prežívam. Ako sa naštartovať?

28. okt 2020

Mám pocit že svoj život len prežívam. Nič sa mi nechce . Najradšej by som mala v P všetko a každého. Ale ja to nedokážem. Príliš sa nad všetkým zamýšľam, nedokážem zastaviť svoje myšlienky. Neviem kvôli tomu spať. Všetko má trápi. Mám toho v hlave toľko. V praci som moc nezapadla do kolektívu takže hľadám niečo iné. Vo vzťahoch som nemala šťastie, momentálne som po rozchode a neviem sa z toho dostať. Cez deň fungujem normálne, snažím sa pôsobiť normálne. Ale keď som večer sama , príde na mňa depka, alebo smútok, alebo čo to je . Neviem sa nakopnuť, aby ma tento život naozaj bavil. Som z toho unavená, pred všetkými hrať ako sa mám dobre . V podstate mi je dobre, mám zdravého synčeka, mám dobrú rodinu , mám prácu, dokážem sa o nas postarať. Ale stále ako keby mi to ku šťastiu nestačilo. Stále niečo hľadám a na niečo čakám. Vždy som bola spoločenská a komunikativna . Ale teraz mám pocit že by som chcela aby mi každý dal pokoj . Ale zase keď som sama tak sa trápim. Neviem to opísať. Je to depka ? Nie je to tak že by som bola lenivá. Mám veľa aktivít, chodím si zabehať, rada vyrábam handmade veci , rada čítam knihy , sama sa starám o synčeka najlepšie ako viem. Tvorím s ním, venujem sa mu. Chcem aby sa každý v mojom okolí mal dobre , ale samú seba neviem spraviť šťastnou. Nepoznáte napr nejakú motivačnú knihu ? Niečo , co ma presvedci o tom ze mám mať rada svoj život ? Prosím len ma neodsúďte,nie je to pre mňa ľahké. Ďakujem za každú radu . Prajem pekný deň

kakawah
28. okt 2020

Šabikar šťastia, kniha ma niekoľko časti.🍀🙏

snazilka_bio_mamka
28. okt 2020

ja priatela mám, ale mam podobné pocity,.. a to dosť často. Nebavi ma nič, byť doma, isť von, telefonovať, pisať si .. nič proste len existujem. V praci si to odrobim, ešte tam mi je celkom ok ale aj to len tak periodicky. Sport mi celkom pomáha 🙂

deti95060810
28. okt 2020

ahoj...vyzerá to na depresie....ešte aj zle spávaš že? no tiež to poznám a pritom mám úplne iné problémy ako ty....
skús vyššie dávky magnézia. Tak isto veľa pobytu na vzduchu, šport.... Ale podľa mňa by ti pomohla psychol. Skús aspoň zopár sedení, však ak ti to nepomôže tak isto neuškodí.... po čase samozrejme môžeš prestať....
Držím palce, po čase isto bude dobre...

slobodnamama777
28. okt 2020

Hladaj Boha.

mikadooo
28. okt 2020

Tiež mi to príde ako nábeh na depresiu...

snazilka_bio_mamka
29. okt 2020

@slobodnamama777 :D :D :D zabila