Ahojte,mam novy nick,rada by som pocula aj ine nazory,ktore su nestranne. Sme 4,5roka manzelia,brali sme sa po 2 rocnej znamosti,mali sme vztah na dialku a uzasny intimny zivot. Vsetko sa zmenilo,ked sme zacali spolu zit,ked sa partner vratil na SVk. Zacal sa akosi vyhybat sexu,ale tuzili sme po babatku,na zaklade ovu testu sa nam to aj na prvy sup podarilo. No a odvtedy akoby utal. Myslela som,aj sa na to vyhovaral,ze som tehu,ze ublizi babatku...ale nedalo mi to,poslala som ho na vysetrenia a zistili mu vysoky prolaktin,a hlavny priznak je znizeny sex.apetit. Robila som vselico mozne,ale k sexu som ho nedonutila. Dokonca ani na svadobnej ceste 2 tyzdne pri mori ani tuk. Po narodeni maleho sa to nezlepsilo,opatovna kontrola a prolaktin v norme,tak uz sa nemal ani na co vyhovorit. Za rok po porode sme mali sex 1x, a teraz naposledy pred takmer 2rokmi,ked sme splodili druhe dieta,podotykam vylucne mechanicky,ovu test,sex iba vtedy. Aj som mu pohrozila ze si najdem milenca,a ze vraj sa vtedy mozem pobalit a ist za nim. Uz mi to udiera na mozog a on sa tvari ze pohodicka...Ruca sa nam manzelstvo,nehovorim ze sex je to najdolezitesie,ale u nas nie je ziaden kontakt,dotyky,pusa...Zije niekto vo vzathu bez sexu? Ja nikoho takeho nepoznam,neviem s kym sa mam poradit. a sme objednani do manz.poradne.
@gumimaci K detom sa sprava super,nemam mu co vycitat. Milenku asi nema,nemal by kedy sa jej venovat a pokukava po inych,to je pravda,asi homo nebude. Nam sa nakopilo vo vztahu vela problemov,ale spustacom bol prave tento spominany. Som uz fakt podrazdena,mam iba 31 rokov a prakticky 4 roky zijem bez sexu...
@doubleblue kukni temu manzel a odmietanie sexu 😉 najdes tam podporu a zistis ze tychto vztahov je strasne vela
@doubleblue nemam este jeden paralelny vztah?
@darzneba nie nemam aj ked nad tym uz dlhsie rozmyslam,ale vylucne iba kvoli sexu...
@doubleblue Vo vztahu je normalne vsetko, co vyhovuje obom.
Ale manzelsky zivot je aj o sexe, ci to niekto chce alebo nie. Zivot bez sexu pri dvoch zdravych mladych ludoch nie je normalny. Preco ste si za tychto okolnosti robili dve deti, je pre mna nepochopitelne. Ale nesudim, len sa obcas cudujem, to je vsetko.
Tu je moj zoznam moznych pricin:
- zdravotny problem manzela
- psychicky problem manzela
- odlisna sexualna orientacia manzela
- mimomanzelsky vztah
Moj zoznam moznych rieseni:
- lekarske vysetrenie u sexuologa a nasledna liecba
- psychologicke vysetrenie
- rozvod
- ostat v takomto vztahu
Nevidim vela inych moznosti.
Drzim palce.
Ahoj, a ked sa s nim o tom rozpravas čo ti hovori? je to zvlástne, ja si myslim,ze je za tym nejaky zdravotny alebo psychicky problem. myslis,ze vas vztah ochladol aj citovo?
@doubleblue ja som myslela ze on ci nema, ja tam mam preklep, myslela som ci nema?
@doubleblue no ja by som to asi nevydrzala... ale cudujem sa kolko ste mali stastia pri splodeni vysich deti.... nemate skoro ziadny sex a deti na prvu supu, ked ste si zmysleli... no tu vidno, ze kazdy mame nieco... niekto deti bez sexu a niekto sex bez deti... hmm a co je horsie? uz teraz neviem, asi negujem prvu vetu... mozno by som to pre tie deti aj vydrzala... skutocne neviem... tazka situacia... no urcite treba skusit nejak riesit... drzim palce...
...u nas je to podobne....preto už chápem spojeniu manželská povinnosť....niekto to jednoducho nepotrebuje
@doubleblue klop klop klop haloooooo zobud sa! Normalny zdravy chlap sa nema co vyhybat sexu so svojou manzelkou! U mna by nepochodil ze rok ma neobstastni????? Je zbytocne si nieco nahovarat a vymyslat si hystorky o jeho dovere ci nevere... Pre mna by to bolo jasne ale tak asi mu vyhovuje manzelsky zvazok a na milenku tiez nezanevrie . Hovorim za seba cize neber ma osobne, ani ostatne babule prosim.... Ja by som to nevydrzala a pritkacila ho k muru a pouzila vsetky prostriedky na odhalanie priciny.
@doubleblue možno je asexual, či tak nejako sa tomu hovorí. Títo ludia maju sex, len za učelom splodenia detí, ale nespôsobuje im žiadne potešenie. Nachadzaju sa v spoločnosti tak ako hetero či homo, ale len malokto si to skutočne prizná.... Je to nespravodlivé voči partnerovi.
Ahojte mam podobný problém. S priateľom sme spolu vyše dvoch rokov a mame spolu aj rok a pol ročnú dcéru. Čiže sme na to išli hned. Žili sme na diaľku. On v Nemecku ja tu. V sexe nám to vzdy extra klapalo. Bola tam obrovská príťažlivosť. Presťahovala Som sa do Nemecka. Zo začiatku spolužitia nám sex tiez klapal ale posledný pol rok je to zvláštne. Niekedy mame sex len raz za mesiac. Sibe mi z toho pretože sex milujem a milujem sex len s ním. No on sa vyhovára ze je unavený a vyčerpaný z malej. Pritom mala spava od siedmej večer do siedmej ôsmej rana. Neviem co sa s ním stalo. Zrazu tak ochladol. Ked sa ho začnem dotýkať a tak tak len tak povie: zlato ved prestan. Dame si rano a rano nikdy nic. Nedokážem si to vysvetlit. Co taky sklz. Preco? Skúšala som uz sexi pradlo. Proste nic nepomáha a ked mu to začnem vyčítať tak mi povie ze Som na tom závislá a myslím len na sex a niekedy ho kvôli tomu podvediem. Ale kto by nato nemyslel ked to mam raz do mesiaca? Viem s určitosťou ze ma nepodvadza. Mozno som ho prestala priťahovať. Ja naozaj neviem. Pritom nie som ani tučná ani oskara. Neviem ci ta príťažlivosť nie je uz len jednostranná.
aj ste sa o tom rozpravali? pisala si, ze predtym ste mali sex. zivot v poriadku (i ked ste zili na dialku tak si to moc neviem predstavit, ze ako casto ste ho tak mohli mat)
urcite by som patrala po pricine aj ja. ved si mlada baba, to mas takto zit dalsich xy rokov?
@chiaramonika počuj nieje tvoj chlap ten môj...presne tak sa správa, nezájem, nechuť, výhovorky...neostáva iné, len si pomôcť ako vieme 🙂
už tu bola podobná diskusia. Bol tam aj link na odborný článok sexuologa, že v dnešnej dobe je erotika tak dostupná, že muži niekedy zabúdajú na svoje manželky v tomto zmysle. No môže byť aj, že máte dve deti a dalšie nechce, je vyťažený z práce, mali ste problémy s deťmi. Muža vedia deti dosť unaviť aj keď len plačú.
@juliakocka je to na prášky ze ?
No uf. Baby majú pravdu aj tá orientácia aj že kuká po iných. Čo keď už postaví sa hneď? Je to fakt divné. Nerobí sa na tajnäša sám? Že mu to je jednoduchšie vieš. Neviem... Keď kuká po iných chyť ho vtedy za péro, ale nie. Fakt neviem čo...
@doubleblue ono uprimne,ak to nie je citove a k detom je super.je na mieste polozit si otazky:
1.zmena orientacie
2.ina zena- ale hadam za tie roky by si to postrehla ze je tam niekto iny,treti.
3.choroba,strach z toho ze sa nedokaze nejak prinutit a hanbi sa a pod.to uz chce vysetrenie sexuologa+ psycholog
tam inu moznost nez jedna z tychto 3 moznosti nevidim
Spytam sa ta, predtým, ako si sem pisala a ponúkli ti tu rozne možnosti, preco odmieta sex, co si si myslela ako prvé, preco ten sex odmieta?
@haslerka27
@barusk
@froschka on mi to nevie vysvetlit,hlavne si to nepripusta,uz som mu aj raz vykricala ze je impotent a ani sa neurazil..najprv som si nahovarala ze chyba je vo mne,viem ze sa pozera po inych,ze ho zeny pritahuju,ale milenku nema,nemal by keby...on sa pokusil o nieco jediny raz asi pred pol rokom po roku a pol,ale akurat som bola strasne unavena,mam male babo,kojim ho,v noci zle spava...a teraz ako keby to hodil cele n mna,ze vsak on sa snazil a chyba je vo mne...ale odvtedy nic,ak mam pravdu povedat uz ani mna nebavi sa mu stale podsuvat. V nasom vztahu ale chyba akykolvek vzajomny kontakt,sme ako spolubyvajuci so spolocnym uctom. Rozmyslam aj nad rozvodom,nedokazem takto zit...
to ti verim....ak sa mu pacia zeny tak zrejme jedinou vynimkou si ty.zialbohu.
Čudujem sa ako si to mohla tak dlho vydržať a bojím sa aby to do takého extrému nezaslo aj u mna !
@chiaramonika jaaj aspon viem ze nie som sama,len sa to bojim radikalne riesit,ved mam deti...keby to mame raz za mesiac,to neviem co by sa mu muselo stat...a ako to budes riesit?
@doubleblue 6 rokov....
to nie je normálne ešte som nepočula o tom že mladý chalan by odmietal sex a na takú dlhú dobu. a nie je náhodou chorý? myslím s prostatou a tak.
@bielytesak snad nie 6 rokov bez sexu?
@doubleblue, prolaktin je zvyseny ked sa berie krv skoro rano, alebo do 2 hodin po prebudeni, alebo ked je clovek v strese. Mala som ho vysoky raz aj ja, ked som bola u endokrynolgicky, velmi som sa zlakla, ale urobil sa kontrolny odber a zjavne to bola nahoda, lebo som otehotnela na prvy sup. Mozno je unaveny, neviem bavili sa o tom? Testosteron ma v poriadku? Vyhrazkami nic nedosiahnes. Chory nebyva? Ako sa citi? Ma dostatok energie?
@doubleblue zeny sa mu mozu pacit ine ale to neznamena zeby s nimi aj fyzicky nieco mohol ci chcel mat. podla mna musi mat zdravotne problemy - mozno problemy s erekciou lebo toto mi nepride normalne :o
@doubleblue vobec neviem ako to mam riešiť. Ako si povedala ze sex nie je najdôležitejší ale je dôležitý. Proste je to o dvoch ľuďoch náklonnosti a aby jeden od druhého pociťoval lásku. A ked je chladný a snažím sa utlmiť ako mačka a obchytkavat ho a on nato. Som unavený. Pozerajme telku tak je to to najponizujecejsie pre mna. Vtedy sa cítim ako neatraktivna nepritazliva pre vlastného chlapa a ver ci nie uz som si aj odplakala. Milujem jo ale to sú veci ktoré mi chýbajú. Uz ani nepríde len tak a da mi pusu. Proste ako keby bol skala. Tiez som sa mu pohrozila ze to takto nejde ze sa možme rozísť a on nato ze rozchod kvôli sexu ?? Ze to ked niekomu poviem sa mi bude čudovať aka si zena. Pochopíš to? Skôr jemu sa budú čudovať ze nedokáže uspokojiť vlastnú ženu. Mam 26 nie 60 aby som držala celibát.
@doubleblue Ahoj, verim, ze to je tazka situacia. najma ak sa jedna o bezne prejavy lasky a naklonnosti. Aj k detom ma taky citovo chladny vztah?
Ked som si tvoj prispevok precitala, prve co mi napadlo, ze ma bud milenku, alebo je inak orientovany.. Poznam jeden taky pripad v nasom meste, chlapik zil 20rokov v manzelstve a potom sa prevalilo, ze je homosexual.
Osobne by som to taku dlhu dobu nevydrzala, skor ako do manz.poradne by som ho smerovala k psychologovi a sexuologovi.