Len tak zo zaujímavosti, zakladam tému. Našla som priateľovi, že týždeň užíval tvrdú drogu. Tvrdil mi, že to nikdy predtým nebral. No aj predtým som našla raz, vtedy mi povedal že to len skúšal, že mu to kamarát nechal doma a že chcel to len skúsiť. No dosť mám problém veriť, že niekto, kto nedroguje, potiahne naraz týždeň bez prestávky, v štýle, že keď to z neho vyprchavalo, hneď si dal ďalšiu dávku... počas toho týždňa, som na vôbec nevedela čo sa deje, že niečo berie, len mi začal písať škaredé správy, vôbec som ho nespoznávala. A nechcela som sa s ním stretnúť jeden večer, bola som sklamaná z toho čo mi napísal/urobil. A on ma obvinil ešte aj z nevery? Za to, že som bola smutná, že som nemala náladu jeden večer ho vidieť ale byť sama. No čo by ste na to povedali? Verili by ste niekomu, že týždeň je na drogách, ale jeho sa to netýka? Dobre uverila som, dala šancu. A on mi vyčíta stále tu "neveru", že on mi neverí. 🤦 Jeho hlava si vymyslela úplne bludy a ja som z nich obvinená. Asi je to aj zbytočné písať sem, iba tak sa nad tým zamýšľam, že keď mi to vyčíta, že koľko žien by mu toto odpustilo a tvárili sa že sa to nikdy nestalo? Na mňa je to už moc.
Zablokovat. Zrusit.
Všetko sa snaží hodiť na mňa, aj keď neviem, čo som urobila.
Čudujem sa, že to vôbec takto riešiš. Zbaliť caky-paky, kopnúť do feťáckej zadnice a dovidenia 👍
Jediné, čo si urobila zlé, je to, že si mu dala šancu. Kopnúť do prdele s rozbehom!
Najdi si na FB Ela Korvini a listuj dozadu a citaj...plus jej stranku Anorexia vs obezita.
Toto je zaciatok konca,ked snim ostanes znicis seba a svoju psychiku..tak ako ti radia,kopnut do riti cim skor tym lepsie..
Tak má feťácku paranoju, nevera.. podozrenia, to neberie chvíľu... Ak si to ani nepriznáva a nezačne sa liečiť sám, ty s tým nič nespravíš, len budeš trpieť a trápiť sa.
Ze urcite tie drogy bral len tyzden...Tak urciteee.
@miamia04 máš s tým skúsenosť? Keď píšeš o tej paranoji?
@miamia04 a po akej dobe začínajú tie paranoje? Čiže keď si to dá raz, alebo týždeň tak také nebude mať?
Čo ti pomôže a čo chceš počuť ako ospravedlnenie? Aj keby to bral iba týžden, už je zavislý, od tvrdých drog vznika závislosť po 1., 2., dávke, on to mal týžden v kuse.
To je jedno či týždeň alebo dlhšie, ak už tie psychózy má teraz, bude to len horšie ak neprestane...a ak aj prestane, môžu mu tieto poruchy pretrvávať..a bude treba liečbu.. Buď veľmi opatrná a dávaj si pozor. Hrozí agresia a násilnosti.
Je to pako. Ja by som ho kopla do prdele aj bez drogy. Stačilo by mi, že mi vyčíta niečo, čo sa vôbec nestalo. Ak máš aspoň nejaký pud sebazáchovy, choď od neho.
V prvom rade to ukonci, zbytocne to neanalyzuj a nehladaj chybu v sebe (i ked sa bude na teba hnevat). Nikto by nemal tvorit par s clovekom, co berie tvrde drogy. Nikto. Bodka. Odporucam ho bloknut vsade, uplny no contact. A navstivit lekara, ludia co beru tvrde drogy su casto prenasacmi infekcnych (i pohlavnych) chorob. Tento clovek ta len moze stiahnut dole.
Ty si bud velmi mladucka alebo velmi neinformovana.
Napriklad schizofrenia sa moze spustit po jednej cige marihuany.
Precitaj si o tom prosim ta par clankov, uz len kvoli informovanosti, aj do buducna keby si mala deti a tak...
@babulkomale Toto môžem potvrdiť. Osobne som poznala dievča, ktoré po strednej škole odišlo do Anglicka. Vraj tam skúsilo drogy a vrátilo sa domov ako troska 😥. Schizofréniu mal u nich niekto v rodine, takže predispozícia na toto ochorenie tam asi bola, ale toto bol jednoznačný spúšťač. Je to už veľmi dávno, ale pokiaľ viem, nikdy sa z toho poriadne nedostala.
Okamžite sa rozíď s tým feťákom!
@grof_monte_christo to ti potvrdi kazdy lekar, psychiater ci psycholog, teraz som citala pekny clanok o schizofrenii - rozhovor s jednou lekarkou. Naozaj netreba mat osobne skusenosti ani sa pokusat niekoho "zachranovat".
Nie nebolo to, ze to chcel len vyskusat, tyzden na skusanie je dlho a nie nebola by som s nim.
Priatel ma IQ hupacieho kona ked len tak zo zvedavosti tyzden vkuse uziva drogy?
@solange7 myslí si, že on je odolný, že on môže 😀 ale z môjho pohľadu hej, IQ nizko v tomto pripade.
Nefetuje len týždeň lebo normálny človek už keby si dá prvú dávku tak by ho odpálilo.si zober ze keď si dal prvú dávku mal pocit uspokojenia a potom došli dojazdy mal halucinácie a všetko to zle tak si dal druhu dávku nech to prejde a zas bol uspokojený ale ono tu dávku musíš aj o nieco zvyšovať a ked si ich dal tak nich je závislí hlavne ak si dal viac ako 3.. Dá sa z toho dostať keby veľmi chcel ale ak by si nedal už ďalšiu dávku môže mať veľmi silné dojazdy. Teraz nepotrebuje spať jest ani prijímať tekutiny. Jeho hlava je teraz v inom svete takže sa nečuduj co rozpráva a ani co robí
Nielen z tvojho pohladu. Je to primitiv a ak mas aspon ty hlavu v poriadku, tak vies co mas robit.
Zažívala som to iste, 2 roky. Po dvoch rokoch som sa odhodlala a kopla ho do riti a mam pokoj a spokojný život😊
Utekaj! Lepsie to nebude! Tak ako si alkoholik neprizna problem, ze privela pije, tak ti bude aj clovek na drogach tvrdit, ze to nic, ze to len raz, ze to s nim vobec nic nerobi, ze problem si vlastne ty. Bohuzial osobna skusenost...
ahoj, napíš mi klujdne ip. ja som toto prežila.
Hah pervitín, to ani nemusíš písať, že no... Utekaj, poznám, naozaj utekaj
Nie nebola by som s narkomanom, ani prilezitostny, nebola by som so ziarlivcom a nebola by som s manipulatorom