Zistila som, že priateľ navštevuje erotické kluby

6. jún 2021

Co by ste robili, keby ste zistili, ze vás partner ma v mobile pravidelne volane číslo erotickeho klubu, poskytujuceho eroticke služby?

klip0
6. jún 2021

Ze uz by som nemala priatela a tym padom ani ziaden problem
Bud chce vztah, alebo si takto uzivat

sandyan
6. jún 2021

Uz by to nebol moj partner😁

petamich
6. jún 2021

a co to presne znamena, ze ma v mobile pravidelne volane cislo erotickeho klubu? som si myslela, ze tam sa chodi a nie vola 🤷‍♀️ a ako si prisla na to, ze je to eroticky klub? konfrontovala si ho? co ti na to povedal? pred tym ako by som robila akekolvek zavery a rozhodnutia by som ho minimalne konfrontovala - a potom sa podla toho zariadila a ak by sa potvrdilo, ze pravidelne chodi do erotickeho klubu a vyuziva ich sluzby, tak by som ho poslala do kelu

kkovacovak
6. jún 2021

@petamich presne možno tam len robí údržbára 😄
Autorka: Ak by tam naozaj chodil tak by to bola pre mňa posledná kvapka. Je to nechutné a zúfalé a taký chlap je v mojich očiach chudák. Mate nejaké problémy, zmeny, hádky vo vzťahu? Správa sa nejako čudne? Chodieva na dlho preč bez dôvodu? Ty musíš vedieť či je reálna šanca že tam tak casto chodí keď tam často voláva

sara07
6. jún 2021

čo nemá doma hlada inde respektivne spytaj sa ho čo prečo tam chodi , nebude len v nom problém ale zase lepšie takto ako mat milenku stale , zaplati a je pokoj čisty obchod

lintu
6. jún 2021

jee, ty si písala aj na fb, že? čo si to tam spomínala s tým predošlým vzťahom? prečo sa mu rozpadol? ak tiež kvôli erotickým linkám, tak to pokušenie bude v ňom asi vždy a to si už potom sama musíš zvážiť, či chceš po boku takého chlapa

ivka21
7. jún 2021

To ho berieš ešte ako priateľa? u mňa by bol ex. No nehnevaj sa ale to ze ta podvádza je jedna vec a to ze riskujes nejakú chorobu je druhá. Čím skôr to ukončí.

martina1201
7. jún 2021

Ahoj, mám pár otázok.
1. Ako si prišla na to aké čísla volava.
2. Ako si prišla na to, že je to erotický klub.
3. Opýtala si sa ho na to, čo je to za číslo a prečo tam volal?
4. Bývate spolu, alebo oddelene, žeby mal šancu chodiť tam v čase po volaniach?
5. Čo robí priateľ, mohlo by ísť o pracovné záležitosti?

Konfrontovať ak sa nebojis pravdy. Prípadne tam priamo zavolať a zistiť čo je vo veci.

autor
7. jún 2021

@martina1201 volala som na to číslo, ktoré mal mrdzi často volanymi v mobile. Mala som zke tušenie. To, ze to je eroticky klub som zistila cez Google, ked som doňho zadala to číslo. Volala som naňho a, znie to neuveritelne, ale majiteľka toho bordelu, Ukrajinka, mi nasla v databaze jeho číslo a meno pod ktorym ho mali vedeného. Bolo jej ma asi ľúto.... Strašne som plakala.

autor
7. jún 2021

@martina1201 jeho som chcela konfrontovať, no vypol si mobil a blokol ma. Bola som tak strasne rozcukena, ze som napisala jeho sestre

kiki68
7. jún 2021

Volaval tam , aby si nejaku z nich rezervoval. Oni tam na toto maju recepcne ( viem od kamosky co to robila). Cize asi tej holke to fakt prislo luto. No byt Tebou bloknem ja jeho. A chod ku gyn na vysetrenie na std. Aby si vedela, ze nic domov nedoniesol. Nezanedbaj to . Povedz co je vo veci a urcite tie testy spravia bez nejakych okolkov. Tvoja vina to nie je a zdravie mas len jedno.

mell27
7. jún 2021

Choď si na gyndu dať urobiť komplet vyšetrenia na pohlavné choroby a rozijst sa s tým ch**** čím skôr,neboj, ono to prebolí a nájdeš si normálneho muža 🙂

kellypiu
7. jún 2021

uz by som nemala priatela, velmi rychle a ucinne riesenie 🙂

martina1201
7. jún 2021

Tak potom nehovor o priateľovi a čo by sme robili. Odpoveď máš. Ani jedna žena ti nenapíše že ostane s ním. Stále ale ostáva otázka prečo si sa mu hrabala v mobile. Kvôli zlému tušeniu? Tak asi medzi vami všetko ok nebolo. Choď si dať urobiť vyšetrenia na pohlavné choroby. Blokni si ho a dufaj, že ťa ničím nenakazil. Gynekológovi povedz čo si zistila, podľa toho ti dá urobiť potrebné vyšetrenia. Nech vieš že si v poriadku.

Je mi to ľúto, ale žiaľ aj takýto charakter majú niektorí muži.

martinka13
7. jún 2021

No asi by som sa najprv pogrcala a potom ho poslala veľmi rýchlo niekam...

dollyzv
7. jún 2021

No keď si vypol mobil a blokol ťa,tak je podľa mňa koniec,len je príliš veľký zbabelec na to aby ste to "riadne" ukončili...vôbec ti za takým nemusí byť ľúto...a ako spomínali vyššie,určite tu tým pories a testy na pohlavné choroby...a to čím skôr..

ckatka
7. jún 2021

1. Ísť partnerovi do mobilu je no go...už to, že si k tomu "donutena" svedčí o tom že váš vzťah" nie je v poriadku
2. To, že ti do telefónu povedali ze tam chodí, je podľa mňa dosť kravina. Takéto salóny si potrpia na diskrétnosť. Keby sa prevalilo že bonzuju svojich klientov, nikto im tam nepríde. Ani keď plačeš.
3. Ak je pravda všetko čo si napísala...tak sa spýtaj sama seba, či máš za čím plakať. A maj trochu úroveň a účtu k sebe samej.

elizabet173
7. jún 2021

veď ťa blokol, tak sa už na to vykašli, nie je to muž, za ktorým treba plakať a vymaž ho zo svojho života

irusa
7. jún 2021

Možno je poslíček s pizzou 🍕......

speedka
7. jún 2021

Nechápem ženy, ktoré prídu na to, že ich partner podvádza a ani im to ešte aj odpustia.
Pochop jednu jedinú vec, že tá ponizil tým, že si začal hľadať inú ženu, alebo na rovinu povedané, podjebal ťa.
Ponizil ťa pred inou ženou, tá žena si myslí že ty si ona lepšia ako ty, a samozrejme aj okolie.
Ja byť na tvojom mieste, nechám ho, začnem sa o seba starať makať na sebe ;)

autor
8. jún 2021

@speedka neodpustim mu to, vsade som ho blokla, neozyvam sa. Najhorsie je, ze sama sebe neviem odpustiť, ze som si zas nasla takeho muža.

verkaveverka
11. jún 2021

Potrvá to, ale musíš si odpustiť, lebo zlých a chlapov na nič je viac a radi sa pretvaruju. Buď rada, že si sa ho zbavila.

jana19877
11. jún 2021

Ako ty si nemas co vycitat. Nemala si to ako odhalit, oni to nemaju nad sebou napisane, ze co sa z nich vykluje. No ale anio, priklanam sa k nazoru, ze budz rada za to, ze uz nie ste spolu

mia78111
16. jún 2021

Kar mu do hlavy.... Tancovala by som od radosti že som sa ho zbavila. Radšej sa modlí aby ťa nenakazil....

bluka2
16. jún 2021

Ako zas? Aj nejakí predtým chodili do takých klubov?
Buď rada, že si sa ho zbavila. O tebe toto nič nevypovedá, je to proste smola

kittykat22
16. jún 2021

Nevidim dovod, aby si sama seba ponizovala. Nemas doma krystalovu gulu aby si vedela, co robi muz, ked nie je doma. A kontrolovat muza na kazdom kroku a paranoidne ho podozrievat od zaciatku vztahu, je dusevna porucha. Nemysli si - vacsina z nas si presla vztahmi s vacsimi ci mensimi idiotmi. Ty si este na tej lepsej strane, pretoze si sa odvazila podozrenie konfrontovat, a muza opustit. Kolko zien zotrvava v strasnych vztahoch. Nedaj sa odradit neuspechom. Najst dobreho muza nie je jednoduche. Ale kto hlada, velmi casto najde.

jamacka
2. nov 2022

U mňa by bol definitívny koniec.