Zistila som, že muž mi klame

27. máj 2023

Ahojte, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s tým, že vám muž po pár rokoch, čo ste spolu začal klamať v malých veciach. Ja neviem či sa teraz niečo deje alebo som si to skôr nevšimla, ale občas mi zaklame v blbostiach. Najčerstvejšie mal prísť kuriér a povedal mi, že to nemôže prebrať lebo robí, lenže ja som sa v rámci prac. povinností musela premiestniť viac x okolo nášho bytu a celý čas tam mal muž auto, pracuje 15 km od bytu. Kuriéra som si vyriešila sama (aj keď to bola dôležitá vec do domácnosti, žiadne kabelky) a potom som sa ho na to spýtala, on že si požičal svokrine auto, ale vôbec mi to nesedí lebo svokra býva na opačnej strane mesta a nechápem prečo by sa tam trmácal požičiavať si od nej auto do práce, keď doma mal vlastné, vlastne by to ani nestihol a prišiel by neskoro. Čo ma prekvapilo, tak po mojej normálnej otázke, že či teda v robote nakoniec nebol nastalo obviňovanie, že ho sledujem a neverím mu po x rokoch a že si mám obvolať kolegov ked som stíhačka. Ja nie som žiadna stíhačka, nesledujem ho, nekontrolujem a nežiarlim, ale tak vytočilo a sklamalo ma, že som ho o niečo poprosila a videla som tam potom jeho auto a som si na 100% istá, že mi klamal a v tej práci nebol.

beata_k
27. máj 2023

Si si ista, ze nebol? Ja som v zivote uz bola v situacii, ze toto urcite nemoze byt pravda....bola 🤷🏼‍♀️

0silvia0
27. máj 2023

Bola to len tato jedna vec ci je toho viac?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
listy456
27. máj 2023

Aaale zavolala by som svokricke, ze muz si v aute nieco zabudol ked si ho poziciaval ci to tam nenasla...vsetko by mohla byt pravda az na tu jeho reakciu lebo to ked chlap reaguje podrazdene tak nieco skryva a radsej ako by sa nechal odhalit tak to otoci proti tebe no klasika. Mozno len lenivy bol ale aj keby je to len tato jedna vec tak kvoli tej jeho reakcii by som to tak nenechala .. keby ti to povie s lahkostou medzi recou tak ok ale on k tomu vsetkemu aj pouzil klasicku formulku pri klamani kde ti navrhne dokazny material ktory vie ze si neoveris ... zavolaj kolegom, no urcite

autor
27. máj 2023

@0silvia0
Viac vecí, ktoré som však neriešila, lebo to boli vyslovene hlúposti, typu že mal cestou domov zaniesť svokre lieky a povedal, že nebola doma (bola), toto ma však zarazilo, nevedela som že či sa mu auto pokazilo (nepokazilo, neskôr v ten deň som ním šla) alebo mi napadlo aj či nemá nejaké problémy v práci.

0silvia0
27. máj 2023

Zaujimave, a predtym taketo klamstva nepouzival, pred rokmi? To s tym zacal teraz?

domkakvet
27. máj 2023

Ano stalo sa mi to pri priatelovi, ze zacal klamat uplne v nepodstatnych veciach, potom som zistila, ze prestal mat o mna zaujem.

lindous
27. máj 2023

Súhlasím s tým, že občas je najmenej pravdepodobná možnosť a najviac za vlasy pritiahnutý príbeh pravda, niektoré veci fakt nevymyslíš 😅 ale čo mi napadlo prvé je, či náhodou neprišiel o prácu a hanbí sa to povedať alebo niečo podobné, to by mi najviac sedelo, ak bol namiesto toho doma a napr. ani tie lieky nedoniesol, lebo nemal žiadnu cestu domov...

ada_alica
27. máj 2023

Mňa ako prvé napadlo, že bol úplne inde ako mal byť 🤔

sissy27
27. máj 2023

Ja keby som videla auto pred domom tak idem hore pozriet… asi by to okamzite precistilo vzduch…
Normalne nebyvam extra podozrievava, ale toto smrdi… zivot sa sklada z malickosti a velke klamstva tiez zacinaju malymi…

sense
27. máj 2023

Keby som šla okolo domu tak by som sa skočila domov pozriet

katarinka89
27. máj 2023

Keď si išla okolo, mala si zbehnúť už aj domov, tá minúta by tá nebola zabila....zistila by si možno, o čo ide....

autor
27. máj 2023

@sissy27
Vyčítam si to teraz, že som nešla, ale bola som s kolegyňou a prišlo mi to neprofesionálne, že si v prac. dobe takto odbehnem lebo tam pracujem krátko, ale urobila by som to keby som vedela co to všetko spôsobí.

sissy27
27. máj 2023

Chapem, cloveku v danom momente napadnu alebo aj nenapadnu niektore veci… ale celkom urcite by som svokre nejak medzi recou spomenula “ved minule ked si pozical vase auto” nech vidim ako sa zatvari… a kludne aj pred nim.

ildiko36
27. máj 2023

Z malych klamsteiv začína nevera, ja som to uz 3x zažila.I keď nie si stihačka asi je na case aby si ho nenapadne sledovala daaký cas.Inak na pravdu neprídeš.Ja osobne chcem mať radješ klud ako ziť v klamste.Ked chceš napiš ip
Moj exmanzel raz bol ochotny nieco take klamať že moja dcera ukradla mi ruz a sa natrela s tym a pila z pohara🤣.
Uprimne 2r dieta ti vyleze hore na linku aby zobrala vinovy pohar a ešte mi ukradne ruž aby sa namalovala..Hlavne v takej farby som ruž ani nemala.
Na koniec som ho prichytila cez jeho milenku.
Bola to moja naj kamoska a bývala pod nami.
Som jej povedala že som zaplatila niekoho aby ho sledoval a v piatok sa mame stretnuť, ma informacie.. som vedela ze mu to povie..tak zom chcela taky trik vyskúšať a ona sa mi priznala že s ným mala pomer.Ostala som v šoku lebo ona bola posledna na koho by som myslela.
Jasne ze on tvrdil az do konca rozvodu ,že snou nic nemal

sasa1310
27. máj 2023

ja keď som xy-krát muža konfrontovala, kde bol a s kým bol a ako bol. A či na služobke boli aj ženy a pod. otázky. Nikdy v živote nebol v strese, nevravel mi veci, aby som ja vyvolávala niekomu z kolegov a nikdy v živote mi nepovedal, že som stíhačka. Normálne odpovedal. Vo vašom prípade mi to príde tak, že sa bojí, že na niečo prídeš, tak sa snaží vinu prenechať na teba (že si ty stíhačka) a že si zavolaj kolegom, aj keď vie, že to v živote neurobíš.

simona20201309
27. máj 2023

A on vie, že tvoja práca ti umožňuje presúvať sa po meste? Myslíš, že by tak riskoval a priviedol si domov milenku? Nemyslím si, žeby bol chlap taky hlúpy. Aj doma by si určite nasla niečo podozrivé.
Nabudúce ak ta zase oklamať, prever si to. Kludne aj za cenu hanby - zavolaj kolegom, kamarátovi...

ildiko36
27. máj 2023

@simona20201309 never ze chlapy nevlacia zeny domou..Druhy moj ex to spravil kym som bola v robote, ten somar vsetko poupratal a postelne pradlo dal novy co mi bylo do oka ale ok spravil si poriadok som si povedala.. ale zabudol na jednu vec, ked povysaval sice zacok zahodil ale z kefky zabudol odstraniť čierne dlhe vlasy, a u nas nikto take vlasy nema..
Chlapy klamu,a uz pochybujem o tom či exzistuje verný chlap, môzes mat s ním denne 3x sex aj tak podvedie svoju zenu, jednoducho su chlapy ktory chcu a potrebuju byť v stredobodom pozornosti zien.

simona20201309
27. máj 2023

@ildiko36 😳 tak to bol riadny debil... ale myslím, že rozumny chlap takú hlúposť neurobí

ildiko36
27. máj 2023

@simona20201309 aj tento vyzeral byt rozumny a mal uz svoj vek, bol 11r starsí, a neže len milenku mal ale ale milenku podvadzal😅pozdejšie som sa to dozvedela.
A uz radsej cely zivot budem sama s troma detmi ako mam znova take sklamania preziť.
Mam vsetko co potrebujem deti, dom, pracu a uprimne za tym vsetkym co som prezila chlapa nepotrebujem.Budem žit pre svoje deti

bluka2
27. máj 2023

Toto neznie dobre...

mell27
27. máj 2023

@ildiko36 príbehy, ako z telenovely... 🤦 Ale prajem ti,aby si ešte zažila skutočnú lásku ... 😊

simona20201309
27. máj 2023

@ildiko36 to ma mrzí, ale máš pravdu niekedy je naozaj lepšie byť sama ako s takým.

derdia
27. máj 2023

Sleduj situaciu, uvidis...nabuduce dobehni domov, ze si si zabudla nieco. Lahke. Len kto vie, ci bude lahke pozriet sa pravde do oci... To je uz ina otazka.

ildiko36
27. máj 2023

@mell27 ďakujem ti, ale uz nechcem, chcem ostať sama a venovať sa detom.Deti daju viac lasky ako ktorýkoľvek chlap

ildiko36
27. máj 2023

@simona20201309 viež chlapy nemaju radi ženy ktora vo vsetkom sa vyzna, neprehltne to ked je viac vzdelana a ma vyssi plat ako on.,sa citia menej cenny, to uz viem.A ako su niektore zeny zlatokopy su aj chlapy, kým platis vsetko si milacik moj, ked zatvoriš peniazenku zrazu prides na to že az taký milačik nie si.
A che ukazať že aj on ma na to.
Môj ex odkladal celu svoju vyplatu, ja som platila všetko, hypoteku inksso, jemu fitness, oblecenie atd.On si kupil auto a ked som potrebovala na nakup,3x som sa musela otociť bud peso alebo na bicykli.Ked som bola v robote xx km nabehal na aute, boh vie kde..ku konvci vozil svoju milenku domou z roboty..Vraj ide kupit cigaretu na benzinku, sadla som na bicykel a išla na benzinku, vraj tam vôbec nebol..atd..az po roku som zistila ze ma podvadza a nosil zeny domou.To mi jeden starí pan povedal lebo ho prichitil, cez garaz ich zobral dnu

matkahelka
27. máj 2023

nespomeniem si na nick, ale tu na MK je zena, ktora presne takto zistila, ze ju muz podvadza.pocas pracovnej doby bol doma. auto cielene parkoval o 2-3 ulice dalej. a raz si vzala kvoli tomu pol dna dovolenku, prisla domov a chlap s kolegynou uz "po" len v spodnom pradle v kuchyni popijali kavu a chichi chacha.
Za mna male klamstva su "nieeee, nezjedol som tie kolace, co si odlozila pre deti." "Pojdeme do kina na ten romanticky film s B.Pittom." a podobne. Nie, ze mal byt v praci a on bol doma. A taha do toho este aj svoju matku.

mirkava
27. máj 2023

Nepodvadza ta?

stevvvka
27. máj 2023

No mne tiež napadlo, že ťa podvádza.
Ja by som sa tvárila ako že ok, nič neriešim, ale dala by som si pozor a začala by som ho nenapadne sledovať, jeho aktivity, ak sa dá aj telefón a tak

mpg
27. máj 2023

Tu by niečo zistil, ak by sa nenápadne svokry spýtal, načo u nej v ten deň bol a či si tam požičal auto, možno aj bol, ale potom ním nemusel ísť do práce, ale napr. na nejakú schôdzku. Hádam nebol taký istý, že si pozval milenku domov. To už len pozorovať ďalej, či tam bude niečo podozrivé.