Žienky..baví vás život bez manželov?

kecalko
25. feb 2020

Som vydatá.. Mame dve deti...ale akosi ten manžel chyba..nezaujima sa o nás..ja už neviem čo s tým..on je rád u svojich rodičov a ja som doma pri svojich...čo robiť? Rozviesť sa?keď ja nechcem stresovať drobcov..boja sa ho keď príde raz za mesiac...som totaaaalne zuuufala..😔 Ďakujem

janickacrazy
25. feb 2020

@kecalko no počkaj on s vami akože vobec nebýva? vy bývate u tvojich rodičov či ako? nejak som to nepochopila, či chodí za prácou preč?

kecalko
autor
25. feb 2020

@janickacrazy pracuje vo fabrike.. pri svojich rodičov je každý deň..len za nami nechodí..k deťom..odišla som späť domov k mojim rodičom v nádeji že on príde za nami..a nikde nič

alica_matejka
25. feb 2020

@kecalko fuha, tak si to s nim skus nejako vyriesit, porozpravat sa. to jemu vyhovuje takyto zivot? niekde ma manzelku a dve deti a pritom zije s rodicmi? no neviem, porozpravaj sa ako vidi on svoju buducnost a podla toho sa zariad.

ysseba
25. feb 2020

@kecalko Koľko rokov/mesiacov majú deti?

janickacrazy
25. feb 2020

@kecalko no tak to sa možeš rovno rozviesť, lebo ty vlastne už žiješ ako rozvedená žena s deťmi, ako dlho už si preč?

miku1
25. feb 2020

Nechces rozvodom stresovat deti, ale zaroven pises, ze sa ho boja, ked pride raz za mesiac...

martinals
25. feb 2020

Ahoj, vy vlastne už žijete oddelene a rozvod je vo vašom prípade už len formalita. Ak chcete manželstvo zachrániť obaja tak sa spolu porozprávajte a skúste nájsť riešenie aby vyhovovalo obom a mohli ste tráviť čas ako rodina.

halienka
25. feb 2020

Keď si od neho odchádzala (tipujem že kvôli nezhodám v manželstve) si s takouto možnosťou nerátala? že teda už je to naozaj koniec. Príliš málo info píšeš, prečo si odišla, ako to bolo pri odchode, čo on na to, celé je to divné. Ty si odišla a teraz čakáš, že on príde? Proste nechápem...

miskahryzka333
25. feb 2020

@kecalko preco a kedy si odisla? Preco sa deti boja otca??? Ako su stare deti?

kecalko
autor
25. feb 2020

Odišla som lebo všetko jemu prekážalo.vraj som ho tlačila do stavby domu a podobne..deti majú 5 a 2..

lindusss2016
25. feb 2020

@kecalko a ako dlho ste od seba? Ze chodi za detmi a tebou raz mesacne, by mne osobne na rozvod stacilo. Ine by bolo, keby chodil tak malo kvoli velmi dlhej ceste, financiam, malo volna v praci atd, ale ibak by ste boli v kontakte a mali dobry vztah

evittam
25. feb 2020

@kecalko Prečo si si podobného muža vzala a mas s nim dokonca dve deti?

deti95060810
25. feb 2020

kto od koho odišiel? ty ku svojim rodičom a on ku svojim lebo ako píšeš tak mi to vychádza...neboli ste spolu v byte? Ako ste od seba ďaleko v km teraz?

kecalko
autor
25. feb 2020

@deti95060810 no vzala som si ho..lebo keď sme spolu chodili a nemali deti bol normálny..ako sa narodili..islo to všetko dolu vodou..uz som to nezniesla ako sa správa..a tak ma moji rodičia prichylili😔

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborkabar
25. feb 2020

toto nie je príjemná situácia, ale jednoznačne takto to ostať nemôže, lebo trpíš podľa mňa aj ty a aj deti a možno aj muž, aj keď zrejme to na sebe nedávna znať, ak chcete s tým niečo urobiť, tak to musíte chcieť obaja, nestačí, keď bude chcieť len jeden

nenne9
25. feb 2020

@evittam tieto otázky preco si si takeho brala...preco si to a to urobila/ neurobila sa tu stale opakuju a su už zbytočné, prepáč.ja som vydatá 20 rokov a moj muz sa totalne zmenil.ja tiež.jeho zmenila vysoka pozicia v práci...zatvrdol, nie je to laskavy vtipny bezstarostný chlapik ako býval.je viac zamračený..ustarostenejsi...to co kedysi dokazal lahko prejsť teraz velmi rieši.zmenila ho práca.ja som sa zmenila tiež.veci ktoré som kedysi velmi riesila a trapila sa nimi mam viac na háku a muzovi pripadám niekedy ľahostajná.stale mame podobne zaujmy a taku rovnakú manzelsku zivotnu filozofiu ale aj sa pohadame častejšie ako pred par rokmi.zmenilo nas aj rodicovstvo.
Ďalšia vec je ze niektori ludia nie su taki "bystrí" aby odhalili pretvárku, nezachytia varovné signály proste im nezablika kontrolka.
Niektorych ludi zlomi,osud život... začnú piť pod vplyvom nejakej tragédie a zmeni sa im osobnosť.proste ludia sa menia a ano niektorí dosť výrazne.
A este jedna vec ....nikdy neriešim veci štýlom...na to si mala myslieť skôr...preco si si ho brala...atd...okay mozno bola hlupa slepá atd..ale to uz teraz nevyriesime a zbytocne vycitky na minulost sú kontraproduktivne.vzdy vychadzam z toho co je teraz...hov..o tu niekomu pomoze rozprávať co mala alebo nemala robiť.teraz je tu a teraz.z toho treba vychádzať a nie co mal kto kedy urobiť...

nenne9
25. feb 2020

@evittam ale nemyslím to ako kritiku na teba .. veľa žien tu takto vyčíta inym preco si zobrali takeho a takeho.vsetky tyrane zeny su vlastne obycajne hlupane lebo nezbadali ze si beru psychopata a manipulatora ze áno?

sima_r
27. feb 2020

Ja som v podobnej situácii, čakáme prvé babetko s manželom tiež sa nezajima. Nezaujíma sa o mňa ani o to malé. Tiež si žije pri svojich rodičoch. A už je to 6 mesiacov čo odišiel z ničoho nič k svojim rodičom bez toho aby sa vyjadril čo sa stalo. Ja sa snažím pomalí zabúdať ale nedá sa to. A vy to máte o to horšie, že máte dve deti. Nechápem čo je to za chlap že sa nevie schopiť a ísť za svojou ženou a deťmi. U mna takýto končia, a tak isto aj môj skončil. Vybral si život aký chce mat tak nech si taký žije.

kecalko
autor
27. feb 2020

@sima_r ďakujem..posielam objatie..stále len do neho chudáka hucim.vypytujem sa a on? Ani obraz ani zvuk..este je urazený keď sa vraj nič nepýtam...drzte sa!

nefertiti5843
27. feb 2020

@nenne9 Len si vezmi, koľko je tu takých, čo nadávajú, že odkedy majú dieťa, muž je debil....nestará sa....nezaujíma ho ani žena, ani dieťa....ALE väčšina z nich otehotnela znova....veď len nejako bude...Tak čo k tomu dodať ?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrao2
6. apr 2021

@kecalko myslim ze ty uz si viacmenej rozvedena
A deti stresovat urcite nebudes kedze sa ho boja a ani ho v podstate nepoznaju
Uvidis ako sa ti ulavi
Vybav si vyzivne ked ti rodicia pomahaju tak pracu a casom sa osamostanis a zacnes zit
Nie stale cakat kedy sa zjavi narusi pohodu detom aj tebe a potom zmizne
Drzim palce aby si sa rozhodla spravne a hlavne cim skor

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz