je tu nejaka zena co nerobi nepracuje lebo jej manzel dobre zarobi a ona je doma a stara sa o domacnost? popripade o deti? je tu taka co napriklad deti nema ale aj tak je doma a manzel zaraba? v dnesnej dobe je to asi rarita preto sa pytam ci su este zienky domace ktore aj nepracuju aj sa nestaraju o domacnost naraz
@irusa 😂😂😂 ale to su asi vacsinou mamicky na materskej ktore nerobia kvoli materskej, pytam sa skor na zeny bez deti alebo zeny co sa staraju o deti ale niesu na materskej
aj tých je tu kopec..už len otázka môžem dať dieťa do škôlky ak som doma do 6 rokov dieťaťa ???
Určite sú. Poznám také,ktoré boli doma 10rokov,kým nešli všetky deti do školy. No treba si uvedomiť,že ak nebude robiť aj 20rokov,tak ani ten dôchodok nebude nič moc. Nedajbože muz zomrie...
A na čo ich zháňaš? Potrebujete sa virtuálne potľapkať po pleci, ako ste si to dobre zariadili? 😁
a inak k otázke..v mojom okolí mám takých žien kopec.. na čo budú oni robiť, keď muž sa postará....
v mojom okolintirz take poznam viacere (aj v rodine) ak su oni spokojne ako rodina tak preco nie 😉
taka zena by mala hlavne mysliet na zadne vratka. jeden nikdy nevie. moze prist choroba, kriza v praci, kriza vo vztahu, kriza v ekonomike. vztah sa moze pokazit moze prist niekto treti. moznosti su nekonecne a treba sa zariadit tak aby zivot mohol ist dalej pri vacsine predvidatelnich okolnostiach. skratka neurobit zo seba zavislu osobu od inej osoby. ale to v takomto pripade asi nejde.
@chodec15 ja takého poznám, u susedov, celý chlasta a spi, keď príde žena z obchodu, tak uteká do obchodu a mal barón, co piť a jesť a potom ju zmlátil a znasilni, ona pomoc odmieta a veselo si tak žijú už asi 20 rokov, on dokopy za celý život pracoval možno mesiac, ale aj to som asi riadne prehnala
Moja kamarátka tak žije prakticky celý život. Nemenila by som s ňou, podľa mňa je to hrozné. Akože rok dva dobre ok, to by som aj ja brala, ale žiť tak celý život to nie. Na tom človeku sa to odrazí a svojím spôsobom je prepaty.
@chodec15 a ja by som som sa rada dožila diskusie kde chlap bude písať, celý deň skáčem okolo detí , prsia mám naliate mliekom , bolia ma a zapaľujú sa mi , ceý penis ma bolí lebo je ponastrihovaný a do toho ma svrbí ako mi nitky zo zašívania po pôrode vypadávajú , mám prietrž nad pupkom a celý deň je vyplnený deckom , som ogrckaný , nevyspatý a tá moja si zvesela buduje karieru a ešte mi ani nedáva dostatok peňazí na normálny život . Príde domov a chce oddychovať lebo je po robote a strašne sa diví čo som celý deň robil ,
@chodec15 zrejme si nepochopil . Nezvládol si život ani s tým jedným a jeho matkou , nie to ešte päť ( v mojom prípade šesť ) . Ja som za , nech rodia muži , nech koja muži a ženy nech si budujú karieru , firmy a postavenie, kľudne nech sú muži doma a nech sa starajú komplente o rodinu . Potom muži keď sú deti choré zostávajú s nimi doma na OČR , stačí kľudne aj s tým jedným , nemusia s piatimi Keď budete s nami v tomto rovnocenní , tak potom tu vykrikuj aké sú ženy a čo by si tu chcel vidieť.
@chodec15 osobne by som túto úlohu ako rodenie detí kĺudne ponechala svojmu mužovi , nech vynosí , odkojí a porodí a nech je doma s nimi . Ja si kľudne budem budovať a rozširovať svoju firmu , vzdelávať sa a zdokonaľovať vo svojom odbore, mne roky do dôchodku nebudú menej ohodnotené.
@chodec15 ja ti nevynadám . Ja píšem realitu . V minulej diskusii som ti napísala že som prežila s mužom 27 rokov, vieš veľmi dobre čo sa u nás stalo, že nám zomrel 17 ročný syn a môj muž to jednoducho nezvládol . Nebol si mi ani len schopný napísať koľko si ty žil so svojou ešte manželkou v dobrom manželstve ale zrejme to veľa nebolo . Neustále tu vypisuješ aké sú ženy na peniaze , chamtivé a neviem aké , ale nie ženy .. hlavne muži sú neschopní .Ja tento typ mužov nemám rada čo nariekajú aké sú ženy zlatokopky lebo chcú aby im muž zaplatil obyčajnú večeru alebo kávu , alebo sa k nim správal gentlemnsky . Tvoju neschopnosť vnímam práve cez tieto kecy ktoré tu máš o ženách .
@chodec15 máme suseda, ktorý je doma 10 rokov a stará sa o domácnosť a dcéru. Jeho žena je šéf advokátka pre jednu obrovskú firmu, zarobí dosť na to, aby sa všetko ostatné mohol v pohode ošéfovať jej muž a rodina bola spokojná👍 Len o ňom nevieš, pretože nechodí na MK😉A rozhodne ho nevnímame ako chlapa, ktorý by sa priživoval na svojej žene
@chodec15 ja si veľmi dobre pamätám tvoje diskusie , ako si tu narážal na ženy aké sú také a onaké . A prečo si ťa pamätám ? Pretože si presne ten typ muža, ktorého vyjadrenia vo mne vyvolávajú silnú nevôľu . Vyjadrenia typu že dnešné ženy sú len na peniaze , že sú to zlatokopky , že si chcú nechať zaplatiť dovolenky atď. Toto ja často počúvam od nariekačov a nemám to rada. Dnešné ženy sú ďaleko schopnejšie ako v minulosti a pravdaže potom majú aj vyššie nároky na muža čo je pochopiteľné , pre mnohých z vás mužov zrejme nie . Takže schopná žena ak sa stretne zoči voči chlapovi ktorí len narieka aké sú ženy hrozné a zlatokopky tak ho tak jedine môže kopnúť do prdele , kto by chcel žiť s 45 + ročným ufňukancom ?
A áno , jedno dlhodobé manželstvo je viac ako tri trocha dlhšie vzťahy , vyžaduje viac úsilia, viac tolerancie a viac obetavosti. Päť alebo šesť detí je viac ako jedno , viac na čas, viac na peniaze , viac na organizáciu viac na všetko . Len čisto matematicky je to viac a všetko vynásob * 5.
@chodec15 lebo je to ženské fórmu ? Na koho s majú sťažovať ? A sťažujú sa právom . Všeobecne sú dnešní muži zšenštilí , detinskí a často veľmi neschopní . Mužská energia u mužov vyprcháva ako taká para , z mnohých sú slabosi čo len nariekajú aký je svet ťažký , aké sú ženy svine aké aké aké , psychicky sa rútia pri sebamenšom probléme , utekajú z rodiny , utekajú od detí , chcú byť free.
A ty sem nechodíš nastavovať zrkadlo ženám , ty sa tu chodíš rekonvalenscencovať po nevydarenom ešte manželstve, ponadávať si a posťažovať sa aké je manželstvo prežitok a každý pomaly hlupák čo do neho vstupuje , lebo jedinou snahou ženy je ošklbať muža. Mnohokrát aj keby tá žena chcela nie je z čoho ošklabať toho chlapa . Je potrebné si uvedomiť že máš 45 + , nie si muž o ktorého by sa ženy práve bili a stáli v rade a s tužbou by hľadeli či si ich vezmeš za manžeku alebo nie. Takže pokiaĺ sa rozvedieš a nie si práve fakt milionár tak určite nenastane o teba bitka v kategórii 40+. Nastav predovšetkým sebe zrkadlo , začni od seba .
Autorka, pozri starsie temy. Je ich tu mozno aj 70% a nie, niesu na materskej, ani rodicovskej. Normalne maju velke, samostatne deti a sedia doma.
Toto poznanie v tychto temach, aka obrovska cast vzdelanych, zdravych zien nepracuje mi minule odvalilo dekel.
Sú... volajú ich kačičky.... i suseda od vedľa je taká, len decká rodí...každých 5 rokov to má vypočítané 😂😂😂
@daniela2202 U nas v obci takych je… hrozne daco. Mlade baby, moje rovesnicky. Co 3 roky dieta. Presne vyratane, na chlp.
mám pocit, že tu na konovi tak 60%