Žiarlivý partner

11. aug 2023

Ahojte, povazujem mojho partnera za prehnane ziarliveho. Som na materskej, a konecne som si bookla masaz, a cely tyzden sa na nu tesila 😀 muz s nasim babatkom ma tam isli zaviest. Po ceste mi prisla sprava na whatsape, ze na mna cakaju. Sprava bola od muza (foto v profile).
No a moj partner sa urazil, ze ma bude masirovat muz. Predtym mi hovoril, ze by nebol rad ak by som chodila na masaz k muzom. Ja som, ale pravdupovediac riesila hlavne cenu a recenzie. Ani mi nenapadlo overit si o ake pohlavie ide, kedze osobne s tym nemam vobec problem.
Partner ma tam nechal a odisiel domov. Nerozprava sa so mnou.
Mne je z toho smiesno 🤷‍♀️😀 ale podobnych situacii uz bolo viac. Napriklad sme boli na dovolenke s mojim bratom a natrela som mu opalovacim kremom chrbat. A uz bol urazeny. Ako sa Vasi partneri a vy spravate v podobnych situaciach?

denkabemommy
11. aug 2023

Chodím s kamarátmi, mužmi von, na kávu 😂 tvoj by to asi nerozdýchal. Nie je to štandardné správanie.

tamky123
11. aug 2023

Moj je taky istý. Ja by som ale radšej nesla 😁

marca12
11. aug 2023

Natrela si svojho BRATA a on ziarlil???? To je chory jedinec. Just by som chodila len k muzom na masaz,nech ho aj rozdrapi od zlosti. Mna moj sam objednaval k maserovi,ked som bola seknuta ani ho nenapadlo riesit pohlavie,jedine,co ho zaujimalo,ci mi pomohol.

janinah
11. aug 2023

Gynekológa ti milistpan dovolil?ci to musí byť žena? Primitívny žiarlivec,ešte si zrejme pri nom " uziješ"

alickapusinka
11. aug 2023

Máš sa načo tešiť. Mám kamošku ktorej manžel doslova urobil peklo zo života už sú rozvedený ale povedala že bol strašné ale strašné chorý na žiarlivosť. ON žiarli na tvojho brata tak to je fakt chorý jedinec.

kakawah
11. aug 2023

Na masáž som chodila väčšinou k mužom, nejak to tak vyšlo, dokonca ku mne domov chodil fyzioterapeut, a aby mal kľud, mm bral dcerku na ihrisko, aby sa tam nemotkala. Pred rokmi som chodila do fitka na cvicenie s trénerom. Môj to vôbec neriešil. Takže áno, tvoj je dosť žiarlivý, a bude ta v živote obmedzovať.

domkakvet
11. aug 2023

Porozpravat sa o tom, ze vo vztahu musi byt dovera a to s tym tvojim bratom je uz fakt z jeho strany chore.

vorkola
11. aug 2023

No vsak v terajsej , dobe, kvoli pokoju co keby si mu povedala,ze ten maser je inaki a citi sa ako zena. samozrejme zartujem

autor
11. aug 2023

@vorkola 😀😀😀

rebrambora
12. aug 2023

Spravaju sa uplne normalne 😃 Toto co opisujes normalne nieje. Ale tak sama vies, s kym mas dieta.
Ak by sa nieco take stalo raz, porozpravala by som sa s nim, ak by sa to opakovalo, ukoncila by som to.
No go.

minenkak
12. aug 2023

Mám známu ktorá musela odísť od gynekológa ku gynekologičke nevadí jej to ,povedala ,že ona tu žiarlivosť potrebujete ,ak to tebe vadí rieš,ja si myslím ,že to nie je normálne ,ale zas čo je normálne

klarolinne
12. aug 2023

Ešte toho maséra by som pochopila, že žiarli hoci je to samozrejme jeho problém. Ale aby robil cirkus kvôli tvojmu bratovi to je choré 🤦🏻‍♀️

danica2711
12. aug 2023

takto idiotsky sa predsa musel správať aj predtým, než si si s ním urobila dieťa. Vtedy si mala utekať, teraz to bude ťažšie - alebo to budeš znášať a ono sa to bude stupňovať