Ahojte
Môj partner a môj ex sú kamaráti.
Rozumiem že môj partner žiarli na môjho ex ale príde mi to až choré.
Vedel o všetkom a tuším že do detailov.
Ex nevyhľadávam aj keď sa náhodne stretneme neriešim to občas s ním prehodím pár slov. Nevolame si nepíšeme nič len náhodne stretnutie.
Bavili sme sa len o mojom sucastnom vzťahu( našom kamarátovi)
Vôbec mi na ňom nezáleží ale neprekáža mi.
Môj sucastny partner je ním posadnutý a nevie sa cez to preniesť.
Stretli sme sa všetci traja a ex zavolal môjho sucastneho partnera na návštevu a ja som poznamenala či vola na návštevu aj mna (samozrrejme ako nás ) môj sucastny partner skoro vybuchol od nervov.
Aký máte názor ?
Je to choré. Vybuchovanie od nervov nie je ok zo žiadneho dôvodu.
@riesska123 áno poznáme sa všetci
@riesska123 stále boli kamaráti
@riesska123 na návštevu by sme určite nešli len mi to príde cudne ako je môj sucastny extrémne podráždený na ex a stále mi ho vytýka
@nana357 tvoj momentálny priateľ má očividne nejaký problém sam so sebou. Možno nedostatok sebavedomia alebo co, že takto žiarli. Daj si na to pozor, aby to neprerastlo v niečo chorobné
no ono ako tu pisu baby môže byt aj s nejakým problémom u tvojho priateľa, žiarli aj na iných chlapov v tvojom okoli? ale neviem, no ja by som si nedokázala predstaviť že sa môj súčasný partner rozpráva s mojim bývalým a sme všetci traja kamaráti… príde mi to take divne, možno tvojho priateľa trocha aj chápem
Teraz je to ex, neskor to budu kolegovia, uz aj nahodni okoloiduci, po svadbe ani s kamoskami von nepojdes, lebo co ak???.. z tohto nic dobre nebude, zijdi z kratsej cesty
@riesska123 žiarli na všetkých
Boli sme stále všetci kamaráti
Vedel do čoho ide
@babovka2321 ďakujem
@nana357
Tvoj sucasny frajer ti nedoveruje? Alebo prečo ziarli?
@zmrzlinka2021 pretože má stále chcel aj keď som bola s ex
A svojho ex ex som veľmi klamala a on si mysli že to robím aj jemu
@nana357
Tak to je chyba si skor tvojho frajera, ze zacal s tebou chodit.
No musi pikat 😉 raz ked clovek stoji o niekoho, kto je klamar, musi s tym bud zit alebo ist o dum dal
@nana357 Tak po tomto čo si napísala, už je nám všetkým jasné čo je za jeho žiarlivosťou. Len sa bojí, že mu budeš rovnako klamať ako svojmu bývalému. Musíš si získať je 100% dôveru.
Nu to..ze vedel do coho ide a i tak ma problem.. len on si to moze poriesit. :/
@zmrzlinka2021 stále mu hovorím že vedel do čoho ide
Aj keď som k nemu z veľmi uprimna a všetko mu hovorím
@katkazocele snažím sa stále o všetkom vie nič mu netajím
Dokonca si zisťuje od kamarátov čo a ako
@ivangeline nevie sa preniesť cez moju minulosť
@nana357 toto s tou minulosťou, mi pripomína nedávnu tému, tu na MK. ohľadom počtu sexuálnych partnerov, baby sa tešili koľko si užili, ale keď som dala otázku, či i myslia, že ich také,, skúsené,, bude chcieť nejaký normálny muž za ženu, tak im zrazu zabehlo.... Minulosť bohužiaľ si nesieme vždy zo sebou.
@katkazocele
To si napísala úplne presne.
V našom vzťahu je téma o minulosti na dennom poriadku. Obaja mame niečo za sebou a obaja sme sa s tým nezmierili nemyslím navzájom ale každý zo svojou minulosťou.
A na co si este s nim? Uz davno by som ho poslala k vode a mozu si na navstevach na teba spolu ponadavat.
@nana357 predtým ako ste sa dali dokopy ste sa všetci traja poznali? prečo vlastne vás pozval ku sebe ? ako môže byt tvoj ex a priateľ kamaráti? mne by to bolo proti srsti tiež keby som bola na tvojom ex mieste.