Žiarlivosť , domýšľanie, zle pocity ... Nevládzem som veľmi unavená -
Sme spolu už 6 rokov v láske a harmónii , pred 3 mesiacmi som začala nenormálne žiarliť na priateľa ... Aj pred tým som cítila pocit žiarlivosti, ale nie až tak silno ako v poslednom čase ...
Dosť sme sa kôli tomu hádali .
Dôvody mojej žiarlivosti boli - 1.obkukaval ženy vedľa mňa strašne ma to ranilo.
2.Našla som v mobile vyhľadávanu stránku zoznamka nad 50r. minulý mesiac a odvtedy je mi totálne koniec, inak nič iné som nenašla len mi je podozrivé, že teraz naposledy keď som pozerala históriu je vymazana .
Porozprávali sme sa otom všetkom a povedal že on nechce nikoho len mňa že ma miluje a neviem bezomna žiť prosil ma už nie raz aby som mu dôverovala .Máme financie spolu kde on nechce peniaze pri sebe ani kartu necháva to namna ako ženu .Máme prácu obaja pendlujeme sme v kontakte kedy len môžme.Ked sme doma všade ideme spolu dá sa povedať sme 24 hodín spolu doma ...
Cítim na ňom niekedy zmenu mám pocit ako keby ešte niekto tam bol v našom vzťahu to od februára,ale niesom si istá !!!
Bojím sa že ho stratím je to muž môjho ,života a nechcem si domýšľať že má niekoho s niekým si vypisuje už mi aj to povedal že si kúpi mobil na tlačítka nechce žiadne sociálne siete má to len kôli mne aby vedel somnou byť na kamere aby vedel písať ... Dokazuje mi jeho vernosť prosí ma aby som mu verila a naposledy mi povedala že už nevládze mi stále dokazovať že keď sa pozrie na nejakú ženu to neznamená unho nič a ten mobil si kúpi lebo chce zachrániť náš vzťah .
Som fakt na prášky z tohto nebola som nikdy takáto nikdy umna žiarlivosť az v takej miere nebola, ale týmto správaním pozeranie žien ma celkom utlacilo do čiernej diery ...
Prosím vás čo si myslíte o tom ???
Je to dobrý človek oddaný mne a predsa mám pocit, keď niesom snim niečo vymýšľa ...
Hanbím sa sama pred sebou čo sa stalo zomňa .
Chcem mu verit on je moje všetko !!! Ale aj tak mám v sebe pochybnosti kôli tým ponizeniam čo som cítila keď si obzrel ženy vedľa mňa .
Ďakujem za úprimne odpovede ďakujem
@zuzana9415 Ja som tá z ktorej sa stala žiarlivka ... Ja ja ja ...
@zuzana9415
@bulika666 smer psycholog. Okamzite. Prv ako si znicis vztah.
Ak ti na vztahu zalezi a hlavne na tvojom dusevnom zdravi, tak musis. Lebo ci uz ostanes, ci pojdes do dalsieho vztahu, ziarlivost ti spolahlivo znici kazdy jeden.
A hlavne - ziadna ziarlivost este nevere nepredisla, ani nezabranila.
Proste je to len bremeno, ktore vlecies navyse a nicis sa nim. Dobrovolne. Nie je ti na nic dobra. Ziaden uzitok, ani vyhoda.
Este aj tu historiu si moze mazat, lebo kukol na stranky, kde ho nic nezaujalo, ale vie, ze ty si to vysvetlis inak. A bude nedovera a obvinovanie. Nebudes si chciet dat vysvetlit, ze to neznamena hned to, co si myslis ty.
(Ako z toho vtipu o uviazanej koze. Niektore veci nevysvetlis.)
Takze pre vlastne dobro, vykasli sa na patranie a sustred sa na seba a svoju liecbu. Ver mi, bude ti to tisickrat na prospech, ked sa ziarlivosti zbavis, alebo ju aspon ovladnes a skrotis.
Ešte koľko diskusii založíš o tom istom?
@sheila121 ako vám je dobré osočovat ľudí, ktorý majú ťažkosti ani neviem ako môžete byť poniektoré také kruté ale ďakujem nazabudajte na to nikdy človek žena nevie ako a čo ju stretne v živote čím sa musí popasiť .Ale ďakujem vám ste zlaté ktoré má osočujete vďaka !
Neprajem to nikomu keď niekto je bezradný a nevie čo si má o čom myslieť !!!
Ale vďaka vám
@januska12323 koľko len chcem !!! Ďakujem aj tebe !
@moonlight1210 ďakujem ti pekne si zlata alebo zlatý neviem či si muž alebo žena to je jedno .
Áno on premna robí všetko to je pravda začalo sa to že pozeral vedľa mňa ženy aj keď to nebolo také vážne ja som už bola z toho v rozpakoch nervy , hnev , bez slov ticho on už vždy vedel že niečo sa mi nepáčilo ... Miluje ma ja jeho tiež a kôli mojej sprostej hlave nechcem ničiť čo bolo krásne bez hádok a bez nejakých výčitiek ... Psychológa ? Nie to nechcem mám dobrú psychologičku ona má dá dokopy ... A ja seba tiež , lebo nechcem kontroly naňho robiť pozerať sa mu do mobilu lebo tým kazím vzťah musím nájsť dôveru čo umna kôli pozeraniu žien upadla ... Cítim sa odvtedy menejcenná !!! Som Lev 🦁 ja to dám do poriadku !!!
Ďakujem pekne
@bulika666 nebolo by lepšie písať už do existujúcej témy kde si dostala milión rád?
@bulika666 pamätám si tvoje predosle diskusie, s detektorom, aj nejakou 25, čo údajne sa šla "roztopiť" z tvojho 50 starého capa, čo na ňu zmurkol...
Neviem, čo chceš vlastne počuť? Možno ťa podvádza a žiarlis oprávnene, možno nie a len salies zbytočne. V každom prípade, takto vzťah nemá zmysel, lebo ty mu neveríš, žiarlis, pátras, striehnes na každý jeho pohyb, či úsmev, ťahás ho na detektor (toto keby mi partner zavalasil, tak ho vysmejem rovno)... Co od toho vlastne čakáš?
Ked ťa ma klamať bude ťa aj tak ver mi.A svojou žiarlivosťou dosiahneš že sa s tebou rozide to že hovorí že si žena jeho života je blbosť ak by si bola jedina jedna tak si neda do mobilu profili nejakých žien.A že sa pozera na ženy na čo má oči aby sa ními pozeral.Svojou žiarlivosťou si jedneho dňa aj ten najtrpezlivejši človek povie dosť.Nemiluje ťa tak ako tvrdi pretože ak by to tak bolo tak nepotrebuje žiaden zoznamkový profil. A ani žiadne ženy 50 plus.Keby ťa aj sklamal tak čo ved nie je jediný chlap na svete tých ale je.Vôbec to nie je tak ako si mysliš intuicia TI našepkava správne málo kedy ťa intuicia sklame.Nemá to vyznam ak mu neveriš žiarliš na neho načo to je dobré.To že sa pozera na druhu aj ten môj sa pozrie no a čo a ved na to ma oči.Ked začneš hysterčiť že sa pozrel na inú TY si robiš zlé môže sa stať to ako mojej kamarátke že tak na priateľa žiarlila že už to nezvladol odišiel za inou a vzal si ju tu dotyčnu do pol roka.Moju kamarátku si nevzal 5 rokov.Neveriš mu žiarliš má taký vzťah vyznam za mňa nie nemá.
Mas nizke, resp. ziadne sebavedomie, popracuj na sebe.
@bulika666 Jaj to si ty 🤦🏻♀️žiarlivka,čo už x-krat založila diskusiu ?Že sa išla 25 ročná posrať zo starého 50-nika v obchode 😄a Teba nechal čakať pri pokladni .A chceš ísť na detektor ?!Ty máš 38 rokov ..neverím .Ak budeš pokračovať onedlho budeš len minulosť …A čo keď pozerá na ženy .Ešte mi povedz ktorý chlap nepozerá ?!Buzerant možno .
Toto nie je muž tvojho života....neklam samú seba.....pri mužovi TVOJHO ŽIVOTA URČITE NEBUDEŠ MAŤ TAKÉTO POCITY.... veľa šťastia.... čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre Teba