Žiarlivosť alebo strach

neznama23
21. aug 2014

Poradte mi prosim.priatel je mimo SK pracovne.je medzi nami velky vekovy rozdiel kedze je minimalne mesiac prec potom pride na tri dni domou.ked je doma vsetko je v pporiadku ako nahle odide ma upodozrieva s nevery sice nepriamo ale ja viem na co naraza.stale ma obvinuje ze si s niekym vypisujem vyvolavam ze sa s niekym stretavam.napr idem pozriet jeho sestru dva krat do tyzdna tak sa ma furt vypytuje ze naco tam idem ci si den meviem zariadit inaksie.pptom som chodila kazdy den cvicit ale on nevidel ze som schudla nejake tie kila tak mi furt vykrikoval ze zbytocne vyhodene peniaze...ked idem ku kamoske na kavu tak to zvrtne ze za nejakym chlapom alebo ze na co tam idem ved kavu si mozes dat aj doma...ked idem zo psom von aspon ma hodinu tak ma obvinuje ze sedim v krcme...ked idem na hory a vie ze idem sama tak mi povie aby som ppzdravila toho ko.ota co je so mnou...a furt dookola nebavi ma to pocuvat je sice pravda ze na zaciatku vztahu som mu bola v ppdstate neverna par krat som sa stretla s davnym kamaratom na kave ale nic viac on si mysli ze som vtedy s nim aj spala ale nespala som s nim...nevyhovuje mi vztah na dialku ale on to nevie a nechce ppchopit ked mu to chcem aj rozumne vysvetlit zvysuje na mna hlas a tvari a sprava sa ao leby som bola jeho majetok a to sme neni manzelia a ani dieta nemame spolu.ked mu poviem ze ma to hneva ze on ke tam a ja tu tak mi povoe ze co ma s tym urobit ze peniaze treba ked nieco chcem a zadarmo to nedostanem ale ja sa raddej uskromnim len nech je tu.robim vsetko preto aby sme sa nehadali aby to nebolo az take zle ale az ma zaludok boli ked si pomyslim na meho alebo na telefonat s nim a jeho otazky preco naco zaco s kym a podobne.je ziarlivy nedoveruje mi alebo co sa s nim deje?vnima ma ako svoj majetok s ktorym si moze robit co chce?

kika050
21. aug 2014

Tak ti poviem, ak nemáte deti a nie ste ešte nejak na sebe závisí či bývanie a tak. Tak ja byť na tvojom mieste to ukončím však keď budeš mať s ním deti tak to hotové psycho... Proste neviem koľko máš rokov ale chodťe od seba!!

neznama23
autor
21. aug 2014

23 on raz tolko ja ho uz asi ani nelubim skor to beriem ako zvyk ze som s nim bojim ako zareaguje ked sa s nim rozidem ci mi nebude chxiet ublizit alebo sa snazit o to aby som mu uverila ze sa zmeni...asi som na to slaba

sono2
21. aug 2014

Ahoj. To netúžiš mať rovnocenný vsťah s niekým adekvátne tvojho veku? Má toto zmysel? Jasné, že si neni istý. Si mladšia, podviedla si ho s kamarátom na káve... Čo očakávaš od takéhoto vsťahu? A Bude to horšie. Sa priprav. A nebodaj stratíš s ním roky, potom odídeš aj tak.

sono2
21. aug 2014

@neznama23 pre pána. Najkrajšie roky máš! Stráv to z niekým z lásky . Ja som sa takto za dva roky vydávala. A som s mužom už desať rokov. Tiež som mala nejaký ten vsťah ale to som bola 19 ročná. To Sa dá ospravedlniť. Ale ty si už krásne roky. Bože škoda toho... Budeš trpko ľutovať.

neznama23
autor
21. aug 2014

Ja viem ze by bolo najlepsie odist ale ako to urobit aby som zbytocne nemusela zazit jeho vylevy nalad.
Viem ze som.mu bola neverna ale to sme si vysvetlili nic sa tam.nestalo len sme si dali kavu a kazdy si isiel svojou cestou.ale aj ked mu poviem ze preco mi neveri tak mi povie ze ved uz raz si mi to spravila a viem akasi takto spravis znova a pritom vie aj pd toho chalana ako to bolo

xmischelkax
21. aug 2014

@neznama23 Ja len toľko, že ak je nevera ísť s niekým na kávu tak dovi dopo 😀 Klamstvo možno, ale nevera? To je už trocha silná káva.......alebo to Ťa on presvedčil že je to nevera?

neznama23
autor
21. aug 2014

Zevraj on nevie co sa tam stalo a este som isla do ppdniku kde ma ppznaju a kde su kamery somu vravela ze nech si pozrie zaznam ze co sme robili ani sme si pusu nedali ani nic podobne len on mi proste neveri a pptrebuke mat na domnou neustalu komtrolu

xmischelkax
21. aug 2014

@neznama23 Moja toto je čistý manipulátor, ktorý potrebuje rýpať stále dokola až do zblbnutia. Si mladá, predpokladám inteligentná baba, tak sa zamysli či toto potrebuješ. Ako písal niekto vyššie lepšie to už určite nebude, len horšie. Zbaliť, ukončiť, odísť, kým nemáte deti.

sunshineka
21. aug 2014

Takehoto ziarlivca by som nezniesla a bude sa to len zhorsovat.utekaj,kym vas spolu nic neviaze.rychlo zabudnes,kedze je prec a nebudes ho mat na ociach.

sunshineka
21. aug 2014

@neznama23 nema to nic spolocne s tvojou udajnou neverou.jemu to len zahralo do kariet,aby mal vyhovorku,preco ta tak komanduje.cisty manipulator

neznama23
autor
21. aug 2014

Dakukem za radu len este.ziskat tolko odhodlania a odist od neho budr horsie kedze byvam u meho v byte ...domama cakaju a tesia sa ledy sa konecne vratim to je jwdine co si moja rodina praje aby som od neho odislalen tu odvahu musim niekde nabrat

svetluska82
21. aug 2014

@neznama23 pozri, pobal sa ked nie je doma a nechaj mu list na rozlucku a hotovo....Hadam Ta nezabije za to.

mirkur
21. aug 2014

Takýto "vzťah" len ukončiť. Nedopraje ti osobnú slobodu teraz, keď ste bez detí, tak potom to už bude total peklo. Očividne má problém sám so sebou.

neznama23
autor
21. aug 2014

Tiez mam s toho taky pocit ze ked bude dieta tak sa pozabijame ved tp co sa bude diat led mu tam.necham list len kwd si na to pomyslim ma zacne boliet zaludok od strachu ja uz mu aj mam strach nieco ppvedat aby sa na tp nenasral

sissy27
21. aug 2014

@neznama23 aj keby ste boli 24hodín denne 365dní v roku, aj tak ťa z tej nevery bude upodozrievať... a teda ak káva s kamošom je nevera, tak som asi strašná štetka 😅 btw. môj muž vie a nemá s tým problém, on takisto si ide s kamoškou bezomňa a ja s tým tiež nemám problém... takže dá sa aj inak fungovať, keby si náhodou pochybovala...

lienkafoj
21. aug 2014

...už končia prázdniny...... chvalabohu .....

bonaqa2013
21. aug 2014

Moja , však ten Ti može byť otcom. načo takého blba mať pri sebe. Škoda času. A rodičia čo súhlasia s tvojim partnerom? Ešte povedz že si sirota, a to už bude hotovo...

neznama23
autor
21. aug 2014

Nie sirota niesom nevidi sa im to ale nestaraju sa do toho modlia sa aby som od neho odisla ale nahlas to nepovedia.este ma jedna vec napadla spravila som si vodicky a chcela si kupit auto a on.mi povdal ze nie ze mi poxicia a ja som si ho aj tak kupila tak sa somnou nebavil skoro tyzden kvoli tomu.dodajte mi energiu a odvahu nevh to urobim a odidem od neho

bajana
21. aug 2014

@neznama23 vsak ho vidis 3 dni raz za 6 tyzdnov, tak aka odvaha? 😕 normalne sa pobal a odid...coho sa bojis? co by sa mohlo stat? realne si odpovedz...

bajana
21. aug 2014

A preco si zalozila druhu temu?

serpentino
21. aug 2014

Vymyslena blbost,deti sa nudia 🙂

ukulela
21. aug 2014

@neznama23 moja, uz vcera si mala byt prec. ved nie je mesiac doma! pobal si veci a jednoducho sa prestahuj. nemusis sa s nim ani konfrontovat. ked pride domov, pride do svojho a ty uz budes inde. mnohe by ti tak zavideli taku jednoduchu moznost rozchodu - mas kedy a aj mas kam ist. pretoze toto nie je vztah. to je manipulacia.
a prepac, nebud voci sebe taka hlupa - kava s ex NIE JE NEVERA! a ak o tom vedel, tak ani klamstvo!
ak sa nezbalis a neodides, co si myslis, ze ta caka? najradsej by ta priviazal o nohu stola. ak by sa aj vratil zo zahranicia - nikam nepojdes, nikde si s kamoskou ani nesadnes. bude ta kontrolovat, upodozrievat. nic ho nepresvedci o jeho pravde - on je posadnuty tym, ze mu zahybas. budes v obchode o 3 minuty dlhsie ako inokedy? s kym si sa stretla? chces chodit do fitka? s kym sa tam valas, kto ta ocumuje? na kavu s kamoskou? za kym este? TOTO CHCES? skoncila by si zavreta doma a triasla by si sa strachom pred kazdou jeho vycitkou. bala by si sa vyjst aj na balkon, len aby ta neupodozrieval, ze sa tam pred niekym vystavujes. kupalisko? opalovanie? zabudni. TOTO OZAJ CHCES? ak ano, tak si ostan, ak nie, tak, moja, pakuj kufre a let ku vasim.

neznama23
autor
21. aug 2014

Jasne ze to nechcem uz teraz mi to ode pekne na nervy a to este neni ani rok co ma takto extremne kontroluje a bombarduje pripomienkami a kadejakymi otazkami.dakujem za radu

neznama23
autor
21. aug 2014

Bajana preto dalsia lebo chcem prist na to ci ma o mna strach alebo chorobne ziarli

caoli
21. aug 2014

na zaciatku vášho vzťahu aké si mala informácie o jeho predchádzajúcich vzťahoch? 46 ročný chlap už musel mať niečo za sebou - bol či nebol ženatý? ak nebol, mal dlhodobejšie vzťahy? koľko? s akými typmi žien? aké boli dôvody skončenia tých vzťahov?
prečo sa na to pýtam? no preto, lebo tieto info si si o nom mala zistit prv, než si s ním začala navážno. jeho správanie k tebe nie je v jeho vzorci nič nové, vyzerá na patologický prípad žiarlivca (ak nič horšie) a tak si tipnem, že pre toto bol v 46 rokoch voľný.
neviem z akého prostredia pochádzaš, ale keď vyhlasuješ stretko na káve za neveru, tak si bola asi dosť neskúsená a citovo "panenská" a pre neho bola hračka ťa úplne zblbnúť a vnútiť ti pocity viny za niečo, čo hádam ani len flirtom nebolo.
keby som si aj odmyslela ten vekový rozdiel (už len pre to s ním nemáš perspektívu), tak hlavný dôvod, prečo utekaj, čo ti nohy stačia a ani sa neobzri je to, že máš vedľa seba psychopata, ktorý ťa zničí, ak to neurobíš

bajana
22. aug 2014

@neznama23 a to si sa nemohla opytat v povodnej teme vramci diskusie?

mk22
22. aug 2014

ahoj, podľa písania..vyjadrovania a cítenia ti radím na čas zabudnúť na mužov, kúp si psíka, začni športovať..užívaj si mládí a nie nejakého starého žiarlivca, ktorého ako sama píšeš ani nemáš rada..jediné plus si na neho nenapísala..tak nechápem, prečo si pri ňom..vráť sa k mame..a keď si to všetko urovnáš, prídeš na to, že existujú aj normálni muži-hľadaj si seberovného, slobodného..a začni si užívať život🙂

panidia
22. aug 2014

@neznama23 Ahoj,ak je pravda to čo píšeš, na tvojom mieste by som o ničom inom ako o rozchode ani neuvažovala.!Povedz si čo všetko ti tento vztah dáva a čo berie.Ved ty ho nelúbiš,tak načo čakáš,si mladunká,nájdi si seberovného.Vieš čo bude o pár rokov ked ti budeš mat napr.35 a on 58?Budeš sa musiet starat o starého dedka,ktorému sa nikde nebude chciet íst,ak budete mat detičky,nebude sa mu chciet pomáhat ti s nimi,to je taký vek, že ak muž nešportuje a neudržiava sa klesá jeho fyzická aj psychická kondícia.Využi tie chvile volna ked si sama doma a odstahuj sa/ako píšeš,máš kde/,vela síl a odvahy ti prajem...

mysicka36
22. aug 2014

fuj, ako sa môže nechať 23 ročná baba ovládať 46 ročným chrenom? Toto mi hlava neberie. Kvôli prachom ako píšeš nie tak prečo? 😖 bléééééé chce se mi blejt 😝

kliksem
22. aug 2014

Včera si písala, ako sa doteraz stretávaš s nejakým na káve a podobne a teraz píšeš, že to bolo v minulosti a zato ti neverí... Zobuď sa alebo sa choď hrať niekam inam...