Žiarlivá švagriná

1. mar 2021

Chcela by som počuť váš názor... Mám 18 ročnú švagrinú ktorá sa onedlho vydáva. Avšak mám pocit že je nejakým zvláštnym spôsobom zaujatá voči vlastnému bratovi.
Stále sa naňho pýta, vyčíta mi ako sa pri mne vraj mení (pritom to tak nikto nevníma) hovorí mi veci ktoré mám robiť aby som sa mu páčila (pritom veľmi dobre viem že si manžel na takých veciach nezakladá) schválne mi radí také veci ktorými by som všetko pokazila.
Zvykne mi povedať že jej píše ako ju ľúbi, a že také krásne veci nepíše on nikomu.. len jej (vymýšľa si)

A tiež mi hovorí veci, ktoré by mi mohli ublížiť keby som nevedela pravdu.. veci typu.. "veď si sa mu ani nepáčila, veď mal na teba negatívny názor, veď on by ťa nikdy nechcel"
Podotýkam, že mi to hovorí po roku. Vyše pol roka som sa a ňou nebavila lebo mi to prišlo zvláštne.. teraz som skúsila zas keďže je to rodina. Ale je to znova o Tom istom..

Je toto správanie normálne ?

syslik81
1. mar 2021

nieje normalne , ze sa pytas ci je to normalne... sak hadam vies ze je to chore ... a porozpravat by sa s nou mal brat a nie ty s nami tu

irusa
1. mar 2021

čo ide po bratovi ????

juliatriscova
1. mar 2021

chorééééééééééé

pribinak
1. mar 2021

Prerus kontakt a hotovo. Toto je celé nejaké choré

jarinka33
1. mar 2021

nie normalne to nie je, mozno jej preplo, mozno len zavidi

0silvia0
1. mar 2021

nezrela nevyzreta osobnost, takato ta nemoze rozhodit. Pousmej sa zhovievavo nad tym a zi si svoje.

komplikovana
1. mar 2021

Ano pre nu to normalne je, lebo jej to dovolis. Ak sa to tebe nepaci, slusne jej povedz, ze o jej rady nestojis a ignoruj ju.

autor
1. mar 2021

@komplikovana povedala som, ale stále to nejak nenápadne skúša práve z toho dôvodu prerušam kontakt..

@0silvia0 snažím sa to riešiť takto.. len som rozmýšľala, či je to nejaké puto jej k nemu alebo či je to niečo choré ..

@syslik81 rozprával sa s ňou, povedal jej už tvrdo že má prestať lebo to začína vyzerať naozaj choro, ale ona na tajnaša mi vypisuje ako malé dieťa 😁

Tak a po novom som sa od svokry dozvedela že nosí jeho sveter, ktorý si u nich nechal do rezervy (keďže mladá býva zatiaľ s rodičmi)

irusa
1. mar 2021

ona nie je psychický labilná ????? čo je zamilovaná do vlastného brata ?

solange7
1. mar 2021

To je zvlastne. Je asi este riadne nevyzreta, lezis jej v zaludku a snazi sa ti slovne ublizit. Nenechaj si skakat po hlave od nejakej 18tky. Ked sa vyda, kde bude zit? Inak, nieze by mi do toho nieco bolo, ale taka mlada a uz svadba? Ved bud ma ledva po mature, alebo este studuje.

autor
1. mar 2021

@irusa úprimne neviem, primárne sa tak neskutočne akoby "namotala" na mňa, že keď som naňu nemala čas taký aký si ona zmyslela - tj celý deň, hodinka dve na kávu skočiť nestačilo.. tak robila hysterické scény doma

autor
1. mar 2021

@solange7 študuje, ja som síce len o 4 roky staršia od nej ale toto mi príde byť veľmi veľmi zvláštne.

Čo sa jej týka, odchádza po svadbe do zahraničia.. takže úprimne sa dosť teším

solange7
1. mar 2021

No vidis, tak aspon budes mat pokoj. Nic si z toho nerob a uz vobec s nou nejak vo velkom nejednaj.
Ja mam taku zvlastnu byvalu kolegynu. Ma brata, a velmi skaredo sa vyjadrovala o kazdej jeho priatelke. Akoby nechcela aby s niekym chodil. Pritom ona mala po 40tke a zila uz samozrejme mimo domu. Ona tiez zil svojim zivotom sam. Niektore zeny maju zvlastne vztahy so svojimi bratmi. Ja by som na to nemala nervy.
Kedysi davno som mala jedneho priatela a jeho sestra bola priserna. Raz sa jej zdôveril o nasej hadke a ona mi vypisovala nejake primitivne prehnane protektivne spravy. Som sa na to rychle vykaslala.

autor
1. mar 2021

@solange7 práveže nikdy nemali nejaký extra vzťah.. skôr taký, že jednu vetu prehodili za jeden deň a to bolo celé, ak vôbec (kým ešte žil aj on doma)
O to viac ma to prekvapuje

solange7
1. mar 2021

Chce ti slovne ublizit zrejme. Nekontaktuj sa s nou a hotovo. Cim menej o tebe clovek vie, tym lepsie.

hapkova
1. mar 2021

Tak toto je riadne chore! Ale ked pises, ze ma 18 rokov, ktora sa ide vydavat, tak to hovori asi o vsetkom, ze normalna asi nebude!

laila18
1. mar 2021

Má 18, je to decko ešte, načo sa vydáva? Už je tehotná alebo čistá láska v 18tich? Neviem koľko rokov máš ty, ale nevšímaj si ju, ako píšem je to ešte staršia pubertiačka keď sa takto chová 🤷

autor
1. mar 2021

@laila18 vieš čo, sú spolu 5 rokov .. bolo veľa cirkusov okolo toho ale čo už, chalan o 6 rokov starší..
Tehotná nie, našťastie

laila18
1. mar 2021

5 rokov takže ona mala 13? No prepáč ale chce sa mi grcať z toho 😂 fakt radšej nerieš mladú, ešte zbytočné problémy budeš mať, sústreď sa na svoju rodinu

autor
1. mar 2021

@laila18 mala 14, teraz jej ťahá na 19 tak preto to nesedí.. ja tiež presne neviem že ako to je, ale viem že rodina bola neuveriteľne sklamaná .
Snažím sa, len nám je niekedy zle z toho ako sa správa

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
1. mar 2021

Zablokovala by som ju a budeš mať pokoj. Možno. Fakt choreeee

lija22
2. mar 2021

vies co, nieco mi vravi, ze to posvadbe nebude mat ruzove. tak ju strp.jednym uchom dnu, druhym von. a hej, je cudna

luczach
30. apr 2024

Ja som odstavila švagrinú,lebo ma neustale ohovarala a pchala sa mi do manzelstva. Manzelovi hovorila kaleraby. Tiez si mojho muza -jej brata , vsima viac ako vlastneho frajera.
Jeden pekny den som ju blokla,vymazala jej cislo, dohodla sa s manzelom, ze som s nou skoncila a vysvetlila som aj preco. A odvtedy vsetko funguje ako ma, krasny zivot bez nej. Bez stredobodu pozornosti, lebo ona musi byt stredobod celej rodiny. Hlucna,nechutna,falosna,zavistliva osoba. Pokora a nohy na zemi jej chybaju.