Sú to asi tri toky dozadu stretávala som sa s chalanom (išlo čisto o sex) teda najskôr som nechcela nič viac ja lebo som vedela aký je a chcela mat odstup potom zase on... začal sa stretávať s jednou babou čo sme chodievali von spolu potom sa dali dokopy medzi tým sa dva krát rozišli ona sa vrátila k bývalému on chodil za druhými ale nakoniec zostali spolu a ja som si zatiaľ našla chalana s ktorým som až do dnes... my spolu dva roky bývame všetko je v pohode bavíme sa o deťoch svadbe a týchto veciach o budúcnosti ale prsteň alebo niečo takéto z jeho strany ešte neprišlo.. no a ta baba momentálne čaká s tým chalanom babo nechcem žiarliť alebo niečo je to krásne ale vôbec som si nemyslela že spolu ostanú alebo že budú spolu prežívať aj tieto chvíle myslela som si že to budeme skorej my...!
Mam pocit ze niekto si tu vymysla rozne pribehy 🤣 a asi aj viem kto 😉
A toto je naco dobre analyzovat a trapit sa, ze "si si nemyslela, ze ostanu spolu a vy budete prvi s babom"... No tak sa podarilo im, mozno ju po porode opusti, ostane sama bez vyzivneho, alebo ju bude podvadzat, alebo budu spolu 50rokov...tak sa sustred na svoj vztah, aby si nemusela nic zavidiet nikomu 🙂
No ty musis byt velmi "dobrosrdecny" clovek. Vyuzivas chlapa len kvoli sexu a ked si on najde niekoho,s kym si zalozi rodinu,tak ti to vadi,lebo ty si chcela byt prva🤦🏻♂️ Kks mala si sa prihlasit na maraton,ked si sa chcela pretekat😂
To dnes tu nejaka velka koncentracia anonymnych radodajok😜
@dominika_sk skôr ľudia ako oni by sa nemali rozmnožovať nezdá sa mi normálne čo všetko ona o ňom hovorila dva krát sa vrátila k bývalému on predstieral autonehodu len aby s ním zostávala a teraz chcú vychovávať dieťa.. podľa mna smiešne
@iwesska predsa sa nebudem tváriť aký mame spolu super vzťah keď viem že sa stretával aj s inými tak ako čo budeme riešiť boli sme dospelý vyhovovalo nám to tak
a mne moja kamarátka z detstva do dnešného dňa nevrátila lopatku a vedierko na pieskovisko...... ja nežiarlim ale hnevám sa
"ľudia ako oni by sa nemali rozmnožovať nezdá sa mi normálne "
To akoze fakt??? Ty musis byt v reale strasne zvlastny clovek 🤦♀️ zavidiet niekomu, ze caka dieta? Omg 🤦♀️
To je aj reálne? Ci len fantázie? Lebo normálne sa mi nechce veriť ze niekto by mal "taky problém" že druhého chalana frajerka je tehotná s vlastným chalanom
Tak naco ho furt riesis,ked to nie je tvoj partner? Mne je srdecne jedno s kym ziju a co robia moji byvali. Ty im to dieta vychovavat nebudes,tak co ta to trapi?
Inak ja nepochopím, ako môže niekto zdieľať tak intímne veci ako sex s niekým, potom s iným a s tými predtým sa stretávať, kamarátiť akoby nič. Akoby sa jej nikdy nedotýkal, nevidel ju nahú. Však to sú také chúlostivé veci. No našťastie som to nezažila, ani nechcem.
Áno napísala som že ziarlim ale či je to tak proste je to emócia ktorú neviem opísať čo vo mne vyvoláva keď viem ako to celé bolo aká je ona aký je on čo o sebe hovorili čo ako zle si navzájom robili klamali sa a teraz toto je mi to divne no proste by som to nečakala
Och 🤦🏼♀️ Ja mám takúto kamarátku... vo vsetkom musí byť prvá. Bežne začína konverzáciu s tým, že dúfa, že nie sme ostatne kamošky tehotné 🤦🏼♀️
Pravdepodobne autorka je nevysporiadana s byvalim a k tomu aj nie velmi stastna vo vztahu s terajsim. Inak by neriesila kto a kedy a s kym je tehotny.
"Nechcem žiarliť ale" 😀😀 V prvom rade si uvedom, že svadba a ani tehotenstvo nie je súťaž. Čo teba po tom, ako si svoj život žijú druhí? Ty by si sa mala starať a rozvíjať hlavne svoj terajší vzťah 🤦🏼♀️
Celé to je úbohé.. To tvoje zmýšľanie. Máš vzťah, píšeš, že 2 roky so svojím priateľom bývate, všetko je ok, bavite sa o deťoch, svadbe.. A pritom nemáš v sebe vyriešeného bývalého, myslela si si, že nakoniec ešte budete spolu a tehotenstvo budeš prežívať s nim, nie súčasným partnerom. Kedy si v tom svojom egoizme pomyslela na tvojho partnera? Co by na to asi povedal.. Co ta je po tom, akou cestou si prechádza tvoj bývalý so súčasnou partnerkou? Možno práve tou cestou pochopili, že naozaj chcú byť spolu, vyblaznili sa a budú mať skvelý vzťah. Zato ty vedome nicis svojho partnera. Nezaslúži si ta, 2 roky života venuje svoj čas, energiu a city smerom k tebe a ty si dufala, že budeš s ex mat dieťa? Ved prídi za nim a porozprávaj mu to, čo si napísala tu a garantujem ti, ze prsteň od neho a už ani jeho samotného viac neuvidíš.. Preco plytvas jeho časom? Tiež ma pravo byť so ženou, ktorá ho úprimne miluje a plánuje budúcnosť s nim, a nie ze popri ňom čaká na svojho ex.. Choré celé toto..
Ak maš 15rokov tak je to v pohode. Ak maš viac ako 15, prosim nerozmnožuj sa🤦🏼♀️