Ahojte. Ziarlim na partnerove bývalé partnerky.. všetky boli sex bomby, fakt keby ste ich videli tak vám spadnú sanky. Veľké prsia chudé drieky , pekne zadky a chuducke dlhé nohy, dlhé vlasy pod chrbat, nenašla som sa nich ani jednu chybičku, vyzerali ako barbiny. Bývalé sú preto lebo oni nechali jeho ..nie on ich. Čiže keby sa mu nejaká ozvala tak by sa k nej zrejme vrátil keby bol sám.
No potom sa pozriem na seba, ja mám 150 CM, a 58 kg som širšia, celulitídu mám, malé prsia, tucnejsie ruky, dvojvradu, krátke vlasy a redšie. Akože skvele sa citim 😅 .. a teraz nerozumiem prečo je vlastne somnou lebo viem že stále sa mu páčia barbiny keďže také lajkuje na instagrame doteraz. Hlavne veľké cecky a Barbinovske dlhé rovné vlasy po pás a veľké pery..
Akoze hej je somnou ale keď sa mu páči úplný opak mňa tak dakedy rozmýšľam či není somnou len zo zúfalstva.
dôvodov môže byť viac... si rozumná, šikovná, veselá a vôbec povahovo mu vyhovuješ...
tak isto to môže byť aj zúfalstvo...
Tak sa ho opytaj? Viac by ma stvalo, ze lajkuje cudzie zeny a keby som si o vlastnom muzovi myslela, ze pri prvej prilezitosti utecie za byvalou, tak by som v takom vztahu nebola...ako dlho sa budes zozierat?
A prečo si s ním ty?
Keď lajkuje na insta cudzie ženy?
Pobavila som sa. Dosť zlá vymyslená téma.
ak mu ide o fyzickú krásu,aspon to vies a mozes ho poslat do riti lebo naci je taky chlap.
a tie akoze bárbiny maju zvacsa v hlave nasraté a miluju prachy a nic nerobit,a ty si zrejme normalna žena či?
@viestta tak ale ide o to že tie ženy nechali jeho, nie on ich.. čiže keby ho nenechali, tak možno doteraz je snimi
@evitaevitaevita toto asi bohužiaľ vymyslené nie je, máme tu proste len ďalšiu nesebavedomú ženu ktorá rieši imaginárne kraviny...
bývalá je minulost, ty si budúcnosť. prečo sa zaoberáš takýmito absurditami ? 😀 ty si teda absolutne neveríš dievča milé. keby som ja mala riešiť bývalé môjho..vlastne stop - ani by ma to nenapadlo 😀 skôr by som riešila, prečo ho nechali. hm ?
Ešte doplnim, áno 2 ženy som videla v reále a ďalšie na fotkách. A jedna ho ohovára, sa mu smeje s kamoškou že akú škratu ma.
@banderaska29 nechali ho lebo jednej nanom všetko vadilo, druhá ho nechala lebo mal malo 💸💸 tretia si našla iného a podvádzala ho, a to jej dal šancu ešte aj po tom čo ho podviedla a ďalšiu neviem o nej sa nechcel baviť.
Veď práve,oni nechali jeho. Ty vidíš,že lajkuje fotky podobných žien a vlastne čo čakáš od nás?
Podľa mňa,nijaký normálny,zaľúbený muž nemá potrebu lajkovať cudzie ženy.
Tebe to zjavne vadí,veď pochopiteľné.
Alebo snáď ti neluchoti,že síce iné ženy obdivuje,ale s tebou je?
Veď si trošku vaz samu seba.
Opísala si sa ako "ťa skaredsia" prečo?
Cítiš sa pri ňom taká?dáva ti pocítiť,že má voči tebe výhrady?
a to ti povedal on že ? 😀 bože dievča.... asi nemáš moc čo na robote že ? ja si neviem predstaviť nájsť na toto kapacitu ale je pravda, že ja si dosť verím. proste môj chlap má mňa lebo ma chce a miluje a žiadna nebola tak mega skvelá ako som ja 😀 prečo si toto nepovieš aj ty ?
ty si nemala bývalých ? nemala si nikoho pred ním ?
@terezkaa22
milujem tieto zovšeobecňovania. Krásna baba rovná sa automaticky sprostá. A tie škaredé sú všetky inteligentné. 😁🤣 Tak sa ešte raz zamysli nad otázkou zadávateľky -kam by si zaradila ju? Mám plno kamarátok, ktoré sú veľmi pekné ženy a veľmi inteligentné. Myšlienku, že pekné baby sú všetky sprosté, alebo radodajné, nemôže vysloviť úplne inteligentný človek, len niekto zakomplexovaný.
@jane89
Panna svata...posli ho k vode, sebe pomastis ego, potlacis komplex a mozno sa jemu prestanu smiat a ohovat ho🤷♀️
Ako.sa mozes porovnavat? A ked uz sa chces, tak hladaj v sebe plusy. Ale takto sa nicis sama, budes si verit menej a menej. To nechces. Hlavu hore, ak to chces prekonat, inak sa budes citit stale horsie a zabal to skor ako sa z toho zblaznis
@sisa_s mne nevadí až tak to lajkovanie , keby lajkoval napr podobne mne alebo apson priemerné a nie také pipky všetko
Vacsina normalnych zadanych muzov nelajkuje ziadne cudzie zeny...ale ked tebe vadi len to, ze lajkuje krajsie od teba 🤷 vykomunikuj si to s nim
@banderaska29 mám bývalých ale normálne vyzerajúcich, žiadny Kenovia 😀
Každý človek ma okrem vyzoru aj nejaké vyžarovanie. Niekto napr nevyzera krásne, ale vyžaruje z neho niečo magnetické, čo z jeho chýb robí plusy. Toto možno našiel aj muž v tebe.
Ale byť tebou by som začala cvičiť a nejak na sebe pracovať. Nie kvoli mužovi, ale kvoli sebe a sebavedomiu. Ja mam 160 a 57kg a uz si hovorím ze potrebujem zhodiť a citim sa menej sebavedomo.
+ Oblecenie robí veľa vo vyzarovani. Ak sa budeš obliekať primerane tvojej postave a nie tomu co je trendy, tak sa budes citit lepsie. Napr. tým co maju ostré črty tváre a kostí sa prirodzene hodia blazere, dlhé kabáty a volnejsie oblecenie pod. a tie co si viac oblé v bokoch, úzky pás zas sadnú viac veci obtiahnuté v pase alebo zvyraznujuce pas. Ak chces mozes mi napísať a môžeme o tom pokecať.
Inak ber do úvahy "on sa s nimi nerozisiel", že chlapi su niekedy zbabelci a čakajú kým sa s nimi rozíde žena. Takže to je subjektívne.
Ja skôr nerozumiem, prečo si ty s ním, keď lajkuje cudzie barbiny na instagrame 🤷♀️
Podotykam ja som bola so sebou spokojná dokiaľ som sa nedala s ním do vzťahu a nezistila aké má bývalé. Vtedy moje sebavedomie nejak rapidne kleslo 😀 mne nevadí že lajkuje, proste daktori ľudia majú zapotreby lajkovať, ja to síce tiež nechápem ale poznám takých ludi. a keď lajkuje ženy ktoré pozná tak mi to nevadí, že jeho kamošky a známe. Keby cudzie tak mi to vadi. Ale proste on má okolo seba taký kruh žien ako z inej planéty oproti mne. Ja mám tiež kamošky ale nesú ani zdaleka také sexice jak tie jeho kamošky. Ide o to že presťahovala som sa do iného mesta a spoznala som tu jeho a teda sú tu iný ľudia a tak, konkrétne Bratislava a predtým som bývala v Levoči, zapadakov.. a ja som doteraz ani nevedela že také ženy existujú, myslela som si že len v casopise , alebo modelky nejake. A prídem do Blavy a tam to je iny level
@liz_lemon asi dobre varíš 😁
tak ale to či su krásne - to si si povedala ty ? lebo čo je vlastne správna a pravdivá definícia krásy ? zamysli sa nad tým 🙂 pre mňa je každá dobrá, sebavedomá žena krásna. postava nehrá žiadnu rolu - žena ktorá si verí - to je raj na zemi pre každého chlapa 🙂 a taká, ktorá sa vie chovať, vyjadrovať, má úctu a je inteligentná - takej to poviem aj do očí ako žena žene.
btw aj moj chlap mal bomby, ale ja si verím. verím si že oni mi nesiahaju ani po päty, všetko ostatné je sebadeštruktívne a absolútne nezmyselné 🙂
Aký iný level?pekná žena je všade peknou ženou.
Pokiaľ myslíš umelo vylepšené ženy,tak tých je všade plno,ale sú pekné?škaredé?
Podľa čoho sa to určuje,kto je krásny a kto nie?
Mne by osobne vadilo,že môj priateľ lajkuje iné ženy.
Normálne to nie je,čiže toto by tialo vadiť.
@oktoberka dám príklad napríklad. Silvia kucherenko bez tej velkej huby. Taký podobný typ. Ale nevyzerajú aby mali plastiky. Skôr prirodzene pekne.
Ja rozumiem. Len nerozumiem tebe.
Čo ti vadí?
Nevadí ti,že lajkuje cudzie baby-no malo by.
Ako sa správa k tebe?
@oktoberka neviem prečo mi lajky nevadia, asi preto že mám kopec iných starosti a sto x horších tak toto už ani nemám chuť riešiť ani čas. Niektorí lajkuju len tak že proste pochvália len a nič nečakajú od toho. No ale teraz má zneistilo to čo lajkuje, že taký typ krásy sa mu páči a toto chváli, potom je to pre mňa ponizujuce keďže mám od takých žien dosť ďaleko. A potom si myslím že mu nesom asi dosť dobrá keď sa mu páčia iné typy ako ja. Keby lajkoval ženy priemerne, nepoviem ani slovo, lebo by som vedela že načo by ma chcel vymeniť za podobnú ako som ja. Keď už takú ma.Samozrejme týka sa to viac faktorov nie len výzoru.
No keď vidím ako sa mu páčia také iné tak si trošku myslím že či by takú aj nechcel v reále keď sa mu také páči a potom mám blbé myšlienky že čo keď ma nevymenil len zato ešte lebo mu žiadna taká neprišla do cesty a keby mal príležitosť tak ma za ňu vymení. Proste hnevá ma to že sa mu páči niečo iné. Ja viem pochváliť krasu ženy tiež ale proste chcela som chlapa čo sa mu páčia milé sympatické ženy a nie takéto vulgarne a zmalovane jak veľkonočné vajicka 🙂
Ale stále si neodpovedala,ako sa správa k tebe?dá ti pocítiť,že si niečo menej,že,že,že?
a poznas tie byvale, videla si ich niekedy nazivo? lebo kopec bab na fotkach vyzera uplne inak, ako v reale