Sme mladý no ja žiarlim na priateľovu mamu proste nebyvame spolu ešte ale ja neviem prekusnut že ju ľúbi a ze je s ňou častejšie ako somnou
😂no tak mame asi nedava jazulu a ine veci 🤪to je uplne ina laska k mame a k priatelke . Ze Ta toto trapi. Bolo by divne Keby svoju mamu nemal rad nemysliš?
@miadi ved áno bolo.. Len ma to mrzí ze jej dáva vždy prednosť...
Vek mate aky? V com prednost?
@0silvia0 17 obaja
@0silvia0 trávi s nou oveľa viac času.. A podobne
tak asi s mamou byva, s tebou randi. Ci mate rande a mlady pan uteka za mamickou?
Toto je seriozny prispevok? Odkedy sa tu daju zakladat anonymne temy tak sa tu riesia totalne absurdity... Zrusila by som to..
A ja som tipovala 15🤣🤣🤣🙈
Moj syn je mladsi, ale ak mi raz nejaka jeho kocka zahlasi.,ze so mnou travi viac casu tak asi min.odpadnem🤣🤣🤣alebo sa uchcim od smiechu...tak snad este s nou byva,je to jeho mama ...bolo by ine ,ked to napise baba o 30 rocnom priatelovi...ale takto? A na co konkretne ziarlis?na ich vztah? Isto este chodite do skoly
Dobre pardon ak som sa niekoho dotkla ale ma milión povinnosti naplno sa venuje sortu takže bud ma tréning alebo musí pomáhať doma sme spolu tak 1maximalne 2 krát za týždeň dosť ma to mrzí
Sportu*
Ale za to nemoze jeho mama ze on sa stebou malo stretava. Ona mu nestoji s pištolou pri hlave ze musi sportovat atd. On robi co chce. Mà 17nie 7 . Ty hladas problem v jeho mame.. Ked on by sa stebou mohol vidiet castejsie ale ocividne mu staci 1-2 x za tyzden. Ty nemas nejake svoje zaujme okrem neho ?
jeden, dva krát týždenne je úplne normálne. Aj ty máš svoje koníčky a pomáhaš doma? Či iba sedíš a vypisuješ mu, kedy už konečne príde? Prezradím ti, že keď sa upneš na neho a nebudeš si žiť svoj život, staneš sa pre neho nezaujímavou. Myslela som, že píše 25 ročná žena, ktorá má s priateľom dieťa, bývajú spolu, ale on je denne hodiny u mamičky.
Dieťa začni riešiť od seba. Rodina je súčasť každého človeka a bude s ňou tráviť čas a ľúbiť doživotne. Ako tráviš čas s tou svojou? Si žiarivá a majetnîcka a to je zlá cesta. Tvoj priateľ nie je tvoj majetok, aby bol stále pri tebe.Je to mladý človek, kt.sa venuje svojim záľubám, rodine aj tebe. Prečo to nerobíš aj ty? Ono sa hovorí nikdy nerob to, čo sa nepáči tebe. Tak sa trošku zamysli predstav si opačné garde. Aký máš pocit....?
@ovaaa mam aj ja svoje zaľúbi a povinnosti lenže vzťahy v našom veku sú spolu oveľa viac a aj vzťah co som mala predtým (ja som sa s ním rozišla aby ste si nemysleli že on somnou 🙄) boli sme spolu 3-4krst do týždňa aj celý deň a niekedy aj viac..
Ale dobre začnem ho rešpektovať ved jasne ze sme ešte mladý a časom ak nám to spolu vydrží budeme spolu viac 😉prepáčte že som sem písala chcela som len vedieť názor lebo mi to bolo ľúto ze iný sú spolu oveľa viac a my tak malo... Jasne ze jeho mama zato nemôže chce z neho vychovať len dobrého človeka..
Nechci byt s niekym neustale, uzivaj si to, ked ste spolu. Neries to s kym je on a nie je. Dopraj mu slobodu, tymto ze ziarlis na nieco taketo tak ublizujes len sebe.
Je to individuálne, čo si mala pri jednom partnerovi nemusí byť pri druhom. Je to vec dohody a plánovania si spoločného času, aby to vyhovovalo obom. Žiarlivosť na mamu a rodinu teda do toho nespadá. Máš aktívneho mladého muža ak ti taký nevyhovuje tak si hľadaj pasívneho domaseda.....
Tak žiaľ..stále je jeho zákonný zástupca 😁
🤦🏼♀️