Je normálne keď ja 23 ročny chlap žiarlim na frajera mojej najlepšej kamaratky?
Mam polroka najlepšiu kamaratku a pred tyzdnom si našla frajera a ja som odvtedy smutný ..pritom ju mam rad ako kamaratku
Ziarlis preto, ze ona niekoho ma a ty nie - cize tiez by si chcel priatelku, alebo ziarlis preto ze je s nou prave on a nie ty? :D
Dospej a nájdi si niekoho, aby si sa necítil sám.
Keby to bola len kamoška,tak sa tesis s ňou...
@stary_ujco vsak to ale naozaj som do nej neni zamilovany ale vsetky kamaratky co som kedy mal co si nasli chalana, tak som im prial, len pri tejto žiarlim
Popremyslaj ci nepotrebuješ frajera,ked sa citis pri dievcatach len kamaratsky
Možno je to iba žiarlivosť v zmysle, že ona teraz svoj voľný čas nebude tráviť už len s tebou ale budeš sa o ňu deliť s niekým iným 🙂 je to v poriadku...napríklad deti žiarlia na nového súrodenca, ktorý si berie pozornosť rodičov, je to pre nich zo začiatku malý nepriateľ, ale časom sa to zvykne vždy upraviť k lepšiemu 🙂 ja som tiež niekdy takto žiarlila a nebola to neprajnosť a určite som dotyčného nechcela po žiadnej stránke....možno je to trošku sebeckosť, ale neboj sa, zvykneš si na novú situáciu...keď prídu problémy vo vzťahu tak sa jej isto zíde super kamarát, ktorý jej poradí, vypočuje si ju.
tak sa tato zrejme do chvile, kym si niekoho nenasla, chovala tak, ze si bol nieco ako stredobod.
alebo ti najlepsie vedela dat najavo, ze si zaujimavy, vtipny, zabavny. citil si sa pri nej zrejme najuvolnenejsie a prijaty so vsetkym. taku suhru. ze ti rozumie.
a tym, ze si niekoho nasla, uz nie je iba pre teba, asi ani nema tolko casu. citis sa odstaveny na druhej kolaji. chyba ti spolocny cas a tie pocity. a hnevas sa a ziarlis, ze teraz to vsetko patri tomu chalanovi.
Tak asi si do nej ale si to neuvedomuješ alebo nechceš pripustiť.
Jaj to si ty co chces trucovito ignorovať mesiac svoju kamarátku? 😀 Mal by si si nájsť ine konicky ako portál pre mamicky s detmi.. Skutocne a to myslim v dobrom....
No ako to dopadlo??? Ešte je s ním a čo ty ,ešte žiarlis?
nerieš hlúposti a nájdi si frajerku...😉
a kamarátke dopraj šťastie...