Ahojte. Žiarlila som na manžela ,keď išla po ňom jedna žena ,chránila som si ho 🤦.a čil mi to je úplne jedno aj keby.. je tomu už pár rokov a ..úplne mi to je jedno . Prestal sa o mňa ako ženu zaujímať ,vykričal mi veci ,ktoré mu na mne vadia aj keď vie aká som .😏možno robím chybu že som aj ja taká chladná ale ,ja už som sa dosť snažila ..až moc.
Ahoj ja to mam doma
Neviem. Chcela som aby to bolo vždy také ako zo začiatku. Ale asi to nejde.
aj ja som kedysi na muža žiarlila ako pes a dnes som od toho odosobnená.. nič sa u nás nezmenilo, ale žiarlivosť ma psychicky ničila a povedala som si DOSŤ.. či budem alebo nebudem žiarliť, proste nedokážem ho mať 24/7 na očiach, držať ho len doma.. aj keby niečo chcel urobiť, cestu si nájde.. získala som nadhľad nad vecou a minimálne mne to mentálne pomohlo
V posteli ja viem že on čaká..keď ja niečo začnem s ním ..a ja čo . Kašlem sa na to ,idem spať a vybavené.
@7lenka11 ďakujem za pochopenie. Áno ,snažím sa nemyslieť na take
Čiže myslíš, že si ho prestala milovať?
@h2 to zase nie.
Priznám sa ,raz som bola u vesticu a vestila mi že všetko je medzi nami v poriadku a že neskôr ale bude muž niekam chodiť a náhodne sa stretávať s jednou ženou.. opísala mi že bude nižšia o hlavu a bude mať hnedé vlasy. Povedala mi že bude aj o nej hovoriť..áno hovoril v takom zmysle že aká je že nadáva a že je srandovna..
Baby alebo ženy.. vestila mi že ja si to všimnem a prídem na to 🤦a ja som si na to spomenula a bum vyšlo to všetko
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@h2 čo 😂až tak som žiarlila že teraz mi to je fuk
A čo Ti radí veštica? 🙄
@h2 nIc ,ani nechcem vedieť.
Akože fakt si dospelá žena? Lebo sa mi nechce veriť, že jednej žene, manželke nejaká cudzia teta zničí rodinu tým, že jej nakeca bájky... Aby ja som sa cely život strachovala co bude, to kde sme, psche... Namiesto veštci vyhľadaj psychológa, keď Ťa takto dokáže hocikto obalamutit alebo dospej a potom si zakladaj rodinu.
@sashka22 veď píšem ,že to vyšlo čo mi veštila .Bolo to dosť neskôr a presne opísala tú ženu .
Taký opis sedí na každú druhú ženu. V poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s vesticami. 🤔
Vidíš, vidíš. Keby si sa nepýtala veštice, tak sa nemalo čo splniť, a teraz by si žila šťastný život.
@ckocka takže lepšie nevedieť ..ako vedieť .hm ,no aj to môže byť . Pre pokoj duše
Nemas chodit za vesticami. Poviem Ti jedno. Ako nastrocna som bola za jednou vesticou a povedala mi, ze s tym chlapcom, co som s nim teraz, sa rozideme, lebo ja som strasne ziarliva a on to neznesie. O 2 roky sme sa stretli s vesticou, bola to dcera jednej liecitelky, ku ktorej som chodila. A ona ze to s kym chodis teraz? Ja ze s tym istym, co pred 2 rokmi. Otvorila usta a nemala co povedat. A dnes sme manzelia, sme spolu 18 rokov dokopy. Takze. Moj poznatok je, ze odhliadnuc od duchovna, ze som sa zmenila a povazujem toto za hranie sa so zlymi duchmi, tak v kazdom pripade su VESTICE SPROSTOST. Oni mozu daco predpokladat, ked vycitia, ze Ty si taka alebo on je taky, onaky. A tipnu si. Lenze Tebe to zacne v hlave, v podvedomi srotovat a nechtiac si to privolavas.
Ja som zacala pracovat na svojej ziarlivosti a on viac komunikovat a vybavene...
Ja som tiez ziarlila,ked som bola mlada,teraz uz neziarlim,som zrelsia,rozumnejsia. Nevravim,keby po nom nejaka isla rovno predomnou,nebolo by mi to jedno,ale vyriesila by som to rozumnejsie ako za mlada 🤭
A teraz co chces? Chces, aby to bolo ako kedysi? A co preto robis? Vztah treba udrzovat ako ohen, kto to nechape, tak zvycajne o vztah pride, ako o ten ohen.
o tomto sa musite obaja porozpravat a chciet obaja nieco zmenit, inak to nebude dobre, snaha len jedneho nebude stacit 🙂
no mne by uz len to chybalo aby mi vestica povedala ze mi chlap bude za inou chodit. treba si sadnut a vydiskutovat take veci, ak chces aby to bolo ako na zaciatku niekedy hold z tvojej strany pojde 80% ked ti chlap dava len 20% a potom sa to zase otoci. ste v tom spolu.
A v čom konkrétne by si chcela poradiť?