Žiadna vášeň v manželstve

ankaaa222
27. feb 2014

Ahojte, na mk figurujem pod iným nickom,avšak nechcem, aby o mojom probléme každý vedel🙂 chcela by som sa poradiť. Manželia sme 3 roky, máme doma 2,5 ročného synčeka. Máme krásny vzťah,manžel je naozaj skvelý manžel aj otec.. Problém je však v tom, že už vyše roka a pol sme mali dokopy sex asi 5krát (plus mínus,neviem presne)..Začalo to tým, že manžel mal nejaké problémy intímneho charakteru, vravel, že navštívi urológa. Doetarz za ním nebol a tvrdí,že už je všetko ok,že nemá prečo..No ale chuť na sex nemá absolútne. Jednoducho máme manželstvo bez sexu. Inak je všetko ok. A mne to niekedy dosť chýba. Možno ani nie ten samotný sex, ale taký ten pocit, že som príťažlivá..Minule som stretla bývalého kolegu, ten mi potom vypisoval aká som kočka a pod.,či nejdeme na kávu..a normálne to so mnou na chvíľu zamávalo. Bol to príjemný pocit vedieť, že som pre niekoho ešte "sexy". Fakt neviem,čo s tým robiť. Keď mužovi poviem čosi ohľadom toho, tak povie, že on nemá problém, že môžeme mať sex aj dnes..No a potom sa nič nekoná, mne to príde akoby soms a vnucovala a on nevyvíja žiadnu aktivitu. No nechápem to. SOm si istá, že inú nemá ani nič podobné, čas trávi predovšetkým s nami..

nikolet_89
27. feb 2014

@ankaaa222 tak mu nepovedz nic daj deti niekomu strazit, navar dobry obed alebo veceru, sprav komornu atmosferu, prijemnu hudbu, oblec sa sexy a nevycuvaj kym nebude po sexe, ukaz mu co ti chyba a pripomen mu, ake to bolo volakedy a ked ani toto s nim nehne tak navstivte sexuologa pripadne manzelsku poradnu lebo budme si uprimne, vo vztahu ten sex robi minimalne 50% a ked nieje zacinaju sa podobne veci ako tvoj nutkavy pocit zaujmu o kolegu 😉 drzim palce nech sa to zmeni 🙂

monicm
27. feb 2014

@nikolet_89 úplne súhlasím,prečo by mal byť len chlap aktívny?prečo nemôže žena zviesť muža?ak je naozaj všetko v poriadku,ako tvrdí,bude sa mu to páčiť.pokiaľ viem,väčšine chlapov sa páči,ak je aj žena iniciatívna a vezme opraty do vlastných rúk

ankaaa222
autor
27. feb 2014

@monicm no ja som už viackrát aktívna bola..sem tam zabralo, sem tam nie..len praveže stáloe som aktívna ja..a to ma už unavuje..:/ inak som v manželstve šťastná,ozaj.

maria1989
27. feb 2014

@ankaaa222 a kým ste spolu chodili bolo to oveľa častejšie?

nikolet_89
27. feb 2014

@ankaaa222 aj u nas to tak je od zaciatku nasho vztahu no mne to vyhovuje lebo mam sex vtedy kedy ja chcem a niekedy ho doslova zdrbem ze mohol by si zacat aj ty niekedy a sa odujem a hned sa da 😀

melleanor
27. feb 2014

Niekde som počula, že keď dáš do veľkého pohára za každý sex v prvých cca 2 rokoch manželstva jednu fazulu a po dvoch rokoch za každý sex jednu vyberieš, nikdy pohár nevyprázdniš... Česť výnimkám 🙂

hanaja
27. feb 2014

@ankaaa222 Jednoznacne radim vyhladat odbornika. Tvoj muz ma vazny problem. V mladom veku takto znizene libido a sexualny apetit nie je vporiadku. Nechcem ta strasit, ale za tym moze byt cokolvek, cez poruchu stitnej zlazy az po rakovinu prostaty. Trvaj na vysetreni a konzultacii u sexuologa - ultimativne. Ste este prilis mladi na to, aby ste takto dopadli. Takymto stylom by si ho skor ci neskor urcite podviedla!

digysa
27. feb 2014

@ankaaa222 Ak si v manzelstve statna a toto je fakt jediny problem, tak to prehlti a preber vo vasom vztahu inicitativu Ty. Ste spolu iba 3 roky, vas vztah sa bude stale menit.... mozno o rok to bude on, co preberie stafetu.

digysa
27. feb 2014

@melleanor haha, to bolo super....Asi nepatrim k vynimkam. PRave teraz mame zle obdobie-dcera nam v noci chodi stale do izby, ja po operacii kolena a tak sme uz dost dlho nemali "vecerne stretnutie" 😉 A dnes rano sa zobudim, mne sa snival divny pribeh, kde som mala sex s vlastnym muzom.......Sedim na posteli a rozmyslam... nemalo by sa mi snivat o nejakom cudzom chlapovi, hercovi, ci nejakom sexi modelovi? To uz sme na tom tak zle, ze sa mi sniva o vlastnom muzovi?
Rano som mu to hovorila a on sa rehotal ako divy 😀

euforia01
27. feb 2014

@ankaaa222 vobec by ma nenapadlo reagovať,ale niečo ma núti napísať.Ja si osobne myslím,že v prvom rade sa treba o tom citlivo a úprimne porozprávať -Môže byť za tým všeličo . zdravotné problémy tvojho muža aj ked on si myslí opak,alebo psychika .Možno len tvojmu mužovi stačí sex raz za čas.Aj to je možné.
Sexuologovia hovoria,že všetko je dobre pokiaľ to vyhovuje obom bud sex 2x denne ,alebo ročne.Ale akonáhle jeden nie je spokojný treba sa o tom spolu porozprávať a povedať si mne to tak nevyhovuje.Škoda je vášho krásneho vzťahu,lebo ak sa s tým niečo neurobí teba to bude stále ťahať niekde inde a budeš sa potom cítiť zle.Tak ja radím rozprávajte sa povedz mu svoje pocity,túžby a nech on rozpráva .Počúvajte sa a ak ani nie potom tak odborník ,ten Vám pomôže určite.Hlavne sa nedosať do štádia,ked už Ti to bude vlastne jedno.Si predsa len mladá zdravá žena a pokušenie je na každom kroku.