dobry vecer,
nechcem sa rozpisovat,nasla som tento web,vraj sa tu diskutuje a radi...prosim,poradte.nie som typ,ktory riesi svoje veci na nete,ale som na to sama....
som uplne na dne z manzela...v skratke...som zla,skareda,tucna,hlupa...hovorim hovadiny,robim hovadiny,varim hovadiny...roky pocuvam ako hlupnem,aka som neznesitelna,ake mam otrasne nohy,ze sa za mna hanbi,na dovolenke trpnem v plavkach,pricom nie som vobec tucna,som v poho.nechcem rozpisovat viac, proste cele zle...kto by chcel detajly a poradit,mozem v sprave,pripadne poradte,co dalej ked nie ste pre muza dost dobra,nie je stastny,naladovy,ked sa rano budite a bojite ci nebude nervozny,ked si vas prestane muz vazit....citim sa velmi zle...zaslo to este dalej,ale nechcem takto.
najhorsie je,ze uz nevladzem,nechcem a asi uz ani nemozem zahranovat nieco co nejde...som apaticka...citim ulavu ked nie je doma,a nervozitu ked pride z prace,krce v bruchu...som klbko nervov...nie som genialna ani bez chyby...ale toto si nezasluzim...
Mám manželka v znamení strelca. Hrozne ťažká povaha. Tiež je ako osie hniezdo. Viete vraví sa že dovtedy sa chodí z dzbanom po vodu, až kým sa nerozbije. Tak ako aj v našom prípade. Jedného dňa som vybuchla aj ja. Ale nie doma, rovno pred obchodným centrom. Bolo mi jedno, ze sa na mňa ľudia dívajú. Vynadal som mu, v kričala všetko, čo som celé roky držala v sebe. A div sa svete, od vtedy si dáva veľký pozor čo mi povie, nechce znova zažiť ten škandál, ktorý som mu vtedy urobila. Ešte sa stáva že trepe dve na tri, ale už nie tak, ako to bolo pred tým. Ukážte že máte aj vy silu. A vy ju máte, my ženy ju máme. Všetky.
Kde sa vidíš o 5-10 rokov? stále tam,len staršia,apatickejšia,vyhorená,nešťastná....ja radím bojovať o manželstvo,ale tu je zrejme neskoro,odíď,kým ešte máš akútakú energiu začať kdesi inde,sama /zatiaľ/ ....
@spirala1983 chod od neho prec. Aj ak mate deti aj ak nemate. Ak nemate, je to lahsie, ak mate, nemusia sa na toto divat ani to pocuvat. Ani stado volov by ma neprinutilo zostavat s chlapom, ktory mi hovori, ze som hlupa, neznesitelna, otrasne vyzeram a hanbi sa za mna. To uz co je. Nie som agresivny typ, ale asi by som mu taku kvalitnu zavesila, ze by mu v usiach zvonilo tyzden a uz by ma nebolo... Drzim ti palce. Nenechavaj zo seba robit handru.
ak iba potrebujes pocut od inych, ze mas odist, tak citaj.. napise ti to takmer kazda z nas.. rozhodnutie je vsak na tebe.. nik to za teba neurobi.. ci ti uz budeme radit tak, ci onak - ty vies, ako sa citis, nakolko ti to je (nie je) prijemne a dokedy si ochotna takto dalej zit.. mas dve moznosti - nechat sa nadalej ponizovat a urazat a trpiet niekolko dalsich rokov po boku muza, ktory uz zabudol, preco si ta bral a co ti sluboval, alebo sa rozhodnes odist.. ani jedna, ani druha cesta nebude lahka.. rozvod je spinava hra.. ale ked to vyzdrzis, po case pride ulava a prestanes chodit po ulici skryta v ulitke bez sebavedomia..
@spirala1983 jedine rozvod veď tá zdepta musíš myslieť na seba veď on ťa psychicky týra
@spirala1983 drahá , pobaliť otvoriť dvere vykopnúť
Na to že si tak na hovno sa ťa dako drží moja
@spirala1983 Ten clovek ta pomaly ale isto nici. Tyra ta psychicky a asi aj fyzicky kedze píšeš ze to zaslo dalej a mas z neho strach. Tu mas cislo na linku dovery kde ti pomozu zhodnotiť tvoju situaciu a poradia co robit dalej.
@spirala1983 Prečítaj si po sebe, akoby si čítala príspevok inej ženy. Všetkým, verím tomu, ktoré sme to citali, je určite smutno, že niekto takto žije. Nechceš to zmeniť? Ked odides, alebo ho pošleš preč v kľude, môže ďakovať osudu alebo nebesiam. Ja by som ho hnala, idiot.
@danielle65 mám syna v znamení strelca, takže môžem očakávať, že ak sa náhodou ožení, že mi ho nevesta pošikuje naspäť?😎 Lebo tiež mám ten pocit, že často "trepe" tak ako sa mu hodí 😖
@spirala1983 ze si tyrana zena a on psychopat, manipulator.asi si masochistka, ked to vydrzis.Ja sa len pytam preco?na to Ta rodicia vychovali, aby nejaky hajzlik Ti nicil zivot??len nenapis, ze mate deti, lebo sa budu k tebe spravat tak isto.Maj prosim sebauctu nikdy mu nebudes dobra aj, keby si schudla, netrepala....on ma problem so sebou ty si asi submisivna a si dobry terc, ktory neoponuje.Raz mozes z toho ochoriet co Ta pri nom drzi?ze Ti asi povie, ze si bez neho nula, kto by Ta chcel, ze si hlupana?
Cim skor odid nikdy nikdy sa nezmeni praveze sa to bude stupnovat aj facky budu lietat
@0silvia0 to nieeeeee. Niektorý strelci sú vinimka. Určite je tá vinimka
Jaj bože nedajte sa vysmiať vy veríte na znamenia a horoskopy tak je taká televízia TV8 a treba tam zavolať a oni vám vyriešia problémy 😂😂😂😂😂😂
Ak už to ma raz v povahe tak takýto chlap sa nikdy nezmení . Pride mi to akoby si opisovala môjho bývalého .. dva roky som od neho odchádzala , psychicky ma terorizoval schudla som 10 kíl, stále som bola na vážkach čo mu bude zas vadiť , kritizoval ma urážal ponižoval . Nikdy som nebola dostatočne dobrá a ja hlupana jeho som ospravedlňovala a chyby hľadala na sebe i keď som žiadne nemala . Raz keď sme sa opili tak sa vyvovala taká obrovská hádka že ešte v ten večer som si pobrala vrecia s oblečením a odišla . Samozrejme po vytriezveni som sa chcela k nemu vrátiť , preplakala som mesiace no našťastie on bol ten ktorý sa vrátiť nechcel. Našťastie hovorím preto lebo je to to najlepšie čo sa mi mohlo stať len vtedy som to nechápala . Nikdy som nebola dobrá neuvedomoval si čo všetko som preňho robila v domácnosti vo vzťahu atd .. a prišiel nato až potom ako si začal doma uvedomovať tu prázdnotu . No žiaľ neskoro .. je tomu 5 rokov , je sam a doteraz ľutuje že si ma neváži . A ja dúfam že sa aspoň troska zmenil a nájde si niekoho a kým bude šťastný . A tebe prajem veľa sil viem že je to takze odísť od niekoho koho ľúbiš , no ver že raz to pochopíš .. aj keď to môže trvať roky ..
V nicku máš rok narodenia? To si akurát medzi našimi staršími dcérami. Nestarám sa im do manželstiev, máme dobrých zaťov. Nie som zastánkyňou rýchlych rozvodov. Ale keby sa niektorý z nich správal voči mojej dcére takto, zle by dopadol. A dvere by mala u nás otvorené (na začiatok, kým by sa nepozbierala). Musí byť riadne zakomplexovaný, keď ťa potrebuje takto zhadzovať.
Očividne je to nešťastný chlap. Otázne je prečo má potrebu sa nad teba vyvyšovať a či je ochotný to riešiť. Predpokladám že si mu už hovorila ako veľmi trpíš keď sa k tebe takto správa. Aká bola jeho reakcia?
@spirala1983 no Tvoj muz ma pravdu, si hlupa.
Ze to vsetko tolerujes a trpis. Preco si s niekym z koho Ta boli brucho?
Lebo niektorým ženám sa to asi páči poznám také že ich muž bije podvádza aj tak sú s nim to je asi láska až za hrob
@spirala1983 fuuu no veľmi zle sa to číta, je mi ťa ľúto, že nemáš silu ZATIAĽ sa k tomu postaviť, no tuším, že nie na dlho 😉 ...držím ti palce, aby si to zvládla čo možno najlepšie. Život máš len jeden, tak si ho nenechaj zničiť takouto plošticou...
Inak, minulý rok na dovolenke, sme videli takúto rodinu na pláži, z tej ženy, hoci nič nehovorila, až kričalo, že trpí a stačil len jeden pohľad na jej neviem či muža alebo druha, no v prvom rade idiota 🙈 stále do nej niečo hučal, už len jeho gestá ani sme nemuseli počuť čo jej hovorí...ona, kôpka nervov a nešťastia...boli s dvomi deťmi. Všetci sme tam stáli a až do plaču nám bolo.Ten jej výraz v tvári mám doteraz pred očami...no ako píšu baby, tú moc urobiť s tým niečo máš len ty.
Držím ti palce
ak to prislo tak daleko, ze ti je z neho fyzicky zle, tak to budes mat pri rozchode o to lahsie. pretoze sa ti akurat tak ulavi a velmi rychlo zistis, ze ti je bez neho ovela lepsie.
@spirala1983 urcite nie si hlupa, skareda, tucna a nevaris zle - keby to tak naozaj bolo, ti uz by bol daaavno prec. Je to manipulator, ktory z nejakych dovodov potrebuje takto mavat s tvojou psychikou - lenze taki idu len potial, pokial im to protistrana dovoli. ...ci uz nie je neskoro (zabite city) mu ukazat, kde su hranice... 😕
Mozno je to prave naopak - si pekna a sikovna - len chcel v tebe zadupat sebavedomie, aby si mu nebodaj nezdrhla a bola len s nim... lenze toto nie je asi ten spravny sposob udrzania si manzelky ☹
Jednoduche, nemiluje ta. A naco byt v manzelstve v ktorom nieje laska? Neviem ci mate deti, ale aj vtedy je lepsie odist, deti by mali vidiet pravu lasku.
on je taký dokonalý že ťa potrebuje zhadzovať? Je to vyšinutý jedinec ktorý sa ťa asi potrebuje zbaviť....Nemá milenku? Takto sa správal ku kolegyni manžel, ktorý mal frajerky za každým rohom...
@jankakvetka A kam by mnohé odišli?
ahoj prosím ťa nehnevaj sa na mňa čo ty tu teraz napíšem ale v prvom rade si musíš vážiť ty samu seba a nedovoliť nikomu aby po tebe šlapal.. po tvojej dôstojnosti..si to strašne ďaleko nechala zájsť..pri prvých urážkach si sa mala brániť(normálne sa otočiť a odísť z domu aspoň na pár hodín)ak podľa neho nevieš variť nechaj to tak nech si pán dokonalý varí sám a aj upratuje nakupuje a vedie domácnosť..a skús popracovať na sebe samej na svojom vnútornom nazeraní na seba na svoju hodnotu..nielen po fyzickej stránke(kaderník,kozmetička..)ale hlavne po duševnej ..treba si nájsť záľubu ktorá ťa bude baviť ktorá ťa trochu vzpruží..a zdôver sa nejakej blízkej duši..(kamoška,sestra,kolegyňa) ktorá ti pomôže z toho kola von.
P.S. každé ráno si v zrkadle povedz, že si krásna a úžasná..a miluj samu seba a nedovoľ mu ťa ničiť..
V prvom rade sa musis mat rada ty, aby si si mohla uvedomit kolko lasky si zasluzis. zacni sa mat rada, nehovor si tie skarede veci, co tu pises, urcite to tak nie je, nebud k sebe sebakriticka, bud k sebe dobra, robis to, co najlepsie vies a mozes. Takisto aj pozitivne pristupuj k svojmu telu. Urcite je pekne, ak nie, zmen to, zatni sa a zacni cvicit alebo aspon tych 10tis krokov a 2L vody denne s tebou urobi zazraky a vratiti sebavedomie ak to nevies sama. A ked si uvedomis svoju hodnotu, zbal si veci a najdi si takeho, ktory ti venuje lasku aku si zasluzis. 🙂 Drzim prsty
@natuska87 hocikam.....
@jankakvetka Aha! Pod most...Nie je to jednoduché, vedzte!
@adelakom12 nie som vôbec tučná...možno trošku upraviť postavu ale vôbec nie som obézna,tučná ani nič podobné.vzdy sa malujem, upravím,potrpim si na kozmetiku a kvalitné šampóny a podobne.mam vysokú školu ....
@spirala1983 tak čo ťa pri takom chlapovi drží? Majetok, deti, strach? Nič by mi nestálo za to ostať s takým človekom. Ona aj tá výhovorka že kvôli deťom je sebaklam. Deti sú možno tiež nervózne a nemajú v tebe oporu. Ak sa dlhodobo budú prizerať tatkovmu správanie, príde im to časom buď normálne a pochytajú jeho maniere, alebo opačne budú také ako ty a bude im normálne žiť v strachu. Ide už len o to, čo geneticky majú viac v sebe. Urob hrubú čiaru a odíď.
@spirala1983 nepíšeš ci mate deti..... Ak nemáte tak je to ešte lepšie..... Bud zbal ty jeho..... Alebo sa zbal ty kým bude v práci a už sa nevracaj.....