Zháňame byt v Prešove

zuzanka14022
2. okt 2017

Ahojte maminky idem si k vam po radu pomoc pre moju mamku,zhana bytik v Presove do prenajmu ale nejako sa nedari,ma pri sebe aj mojho synovceka stara sa onho sama,neviete nahodou o niecom najlepsie nezariadeny.Hlada sa jej velmi tazko nakolko pytaju poniektory aj dve tri garancie a financne nato nema,neviete prosim o niecom?Boli by sme velmi vdacny z akukolvek pomoc,a vopred sa ospravedlnujem ked to sem nepatri ale uz neviem ako jej pomoct skusam vsade a vsetko mozne vopred dakujem za pochopenie a pomoc.😊🌼

oli18
3. okt 2017

@zuzanka14022 vži sa do situácie, keď by si ty prenajímala byt neznámemu človeku. Nič o ňom nevieš a hlavne nepoznáš jeho finančnú situáciu. Každý sa môže z rôznych dôvodov dostať do finančnej tiesne a nebude schopný ti platiť nájomné. Čo urobíš? Deložuješ ho na ulicu? Budeš platiť za neho? Na to je práve tá finančná 2-3. mesačná zabezpeka, ktorú nájomníci odmietajú. Za 2-3 mesiace si má neplatiaci nájomník nájsť iné bývanie a tým si vlastne predplatil toto obdobie. Nemyslím, že bez toho sa dá nájsť podnájom.

vetthy
4. okt 2017

Azylovy dom

zuzanka14022
autor
4. okt 2017

Ja som nenapisala ze nema na ten najom len som napisala ze pytaju dve tri kaucie,mama pracuje je sama a stara sa o synovca tak ze je to prenu trochu tazsie a uz ked sme pritom nikdy sa nestalo ze nezaplatila najom z terajseho podnajmu musi odist do konca mesiaca preto lebo majitel sa rodhodol predat byt.Chcete vediet este nieco??Lutujem ze som sem napisala vsade sa najdu nejaky mudrci.

vetthy
4. okt 2017

Nikto nemudroval,tato stranka nie je realitka,co si myslela,ze volakto ti ponuka podnajom?! Kaucia sa plati vsade,ked opusti predosly byt, majitel vrati aj kauciu, co moze vyuzit pri dalsom podnajme. Vsade sa tak robi

zuzanka14022
autor
4. okt 2017

Ved nikto nepovedal ze je to realitka vy sa pocujete co tu pisete??A kedy sme si potykali?Ja som sem pisala ci niekto oniecom nevie nic viac som nechcela nechceli sme byt zadarmo ze tam budu byvat aj zadarmo ze jej ho prenajmu normalne ze asi nie,a uz ked sme pritom ze ked mate stym problem ze som sem napisala tak je to.moja vec vas o nic nikto neoziadal slusne som napisala nechcela som nic zadarmo a pokial viem neste majitelka tejto stranky ci??

eeffka
4. okt 2017

@zuzanka14022 ak mam odchadza z predchadzajuceho podnajmu tak jej predsa vratia zlozenu zalohu a moze ju pouzit na novy prenajom.
pokial nasla takeho co jej prenajimal bez kaucie tak to klobuk dole pred jeho odvahou

mufka1
4. okt 2017

@zuzanka14022 neskusali ste cez facebook .Da sa najst byt aj bez depozitu urcite.Len teba hladat 😊skor ai myslim ze cez facebook najdete myslim ze tam je aj skupina hladam si podnajom alebo tak neak sa vola

zuzanka14022
autor
4. okt 2017

Tak aby ste boli v obraze ano kaucia jej bude vratena jedna nie tri styri,ved som neziadala nic zadarmo len som chcela radu pomoc nic viac,fakt lutujem ze som sem napisala myslela som ze si tu medzi sebou pomahate radite ale ako vidim mylila som sa ☹,,

zuzanka14022
autor
4. okt 2017

@mufka1
Zdravim ano viem o tej skupine mamka uz.aj tam pisala zatial nic ale dakujem pekne za pomoc 🙂

mufka1
4. okt 2017

@zuzanka14022 drzim palce aby ste nieco nasli🙂

zuzanka14022
autor
4. okt 2017

@mufka1 Dakujem krasne ste mila 🙂,,