Ženy z MK a ich svokry

kate211
21. feb 2022

Dievcata, som v karantene a trochu sa nudim. Za posledne asi 3 dni ma tu dost bavia diskusie o svokrach. Asi to neni uplne do smiechu, ale ja sa strasne bavim.

Napriklad:
- nevesta je nahnevana, ze svokra jej povedala, aby sa dala podviazat. To, fakt toto nejaky clovek (nemusi to byt svokra) vypusti, ze akoze radi niekomu toto? Mne keby toto svokra povedala (tu situaciu si fakt neviem predstavit), tak sa jej pri kazdej prilezitosti pytam, ci sa uz dala podviazat ona. Pozriem jej aj nejake kliniky, kde to robia, vytlacim a donesiem, ked ma o to taky zaujem.

-nevesta musela vymenit zamky, pretoze svokra chodila k nej do domu varit a vecer nechcela odist. Akoze to taketo svokry su? Toto mne spravit a opakovane, neregovat na upozornenia opakovane, tak svokru vysmarim von takym tonom, ze sa ma zlakne a odvtedy si zapameta, ze ako dlho sa treba zdrzat na navsteve.

Dalsia dobra tema:
-na oslavach pred vsetkymi sestra masiruje bratovi nohy. Akoze neviem, nedokazem si predstavit chlapa, co sa necha masirovat sestrou. Ja by som mu nohy zo sestrinych kolien zhodila, dala svoje, nech pomasiruje a este u toho si dala aj chlebicek s vinkom. Na dalsej oslave by som si k nej dala nohy automaticky, nech masiruje. Nech sa vsetci bavia, aj svokrovci.

To kde prosim na taku rodinu chodite? Mne tieto rodine vztahy pridu tak zvlastne, ze az nerealne. A citam to len tu na MK. Osobne nepoznam ludi s podobnymi zazitkami.

fazi643
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate211
autor
21. feb 2022

@beata_k Jasne, to tiez pobavi. Ale myslim, ze niektore tehule aspon trosku o sebe vedia, ze tie dotazy su mimo, tak to zalozia anonymne na fore. V realnom zivote nevies, ci sa to pytaju aj osobne. Tieto (vyssie opisane) rodinne situacie sa odohravaju realne, fyzicky vo viacerych clenoch.

tina5959
21. feb 2022

@kate211 Lepšie ako telenovela

miskakyska
21. feb 2022

...hlavne netreba veriť všetkému,keď nepoznáme druhú verziu...niekedy mám pocit,že sa hrajú na hrdinky,len na internete..😁

kate211
autor
21. feb 2022

@fazi643 Ty si uzasny ❤

danica2711
22. feb 2022

veď toto si mala odpovedať k príslušným témam, načo ešte toto "zhrnutie"?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate211
autor
22. feb 2022

@viestta Ja mam potom asi nejaky divny zmysel pre humor. Mne to pride hlavne smiesne. Ja sa ocitnut v tychto situaciach, tak to nepovazujem za problem. Taku srandu si z toho na mieste urobim, ze az. Neviem cim to je. Asi za problemy povazujem ine veci. Som divna, viem 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate211
autor
22. feb 2022

@viestta Asi to tak bude. Su rozni ludia.

loginexistuje
22. feb 2022

@kate211 nezazila si nevies toto je len zlomok z toho vo sa v rodinach odohrava ja mam svokru extremistku aj na pomery MK ale teda viac by vedela hovorit moja ex svagrina ale aj nase zazitky su 😂

janetinka27
22. feb 2022

@kate211 aka macherka 🤣 keby si bola vo svojich vztahoch nad vecou, nemas potrebu tu machrovat a schovavat vsetkych do vrecka

matqa411211
22. feb 2022

@viestta to povies ty co reagujes na kazdu takuto podobnu temu 😄

jana_eyre_2
22. feb 2022

Myslím že ak má niekto doma niečo naozaj divné a uvedomuje si to, tak o tom nebude asi rozprávať známym či kamošom 😉 tak jasne že sa to dozvies len na nete.. a že je to len na MK? No nemám vobec ten pocit, kedysi u mňa na FB stále niekto komentoval skupinu "priznania žien" či také čosi tak som tak občas zahliadla dosť bizarné témy.. na svete je koľko 7miliard ľudí? To je naozaj obrovský počet osudov a zvykov, takže ja verím že sa stávajú vseliake veci..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinqua
23. feb 2022

To, že sa z toho smeješ a hovoríš ako by si to z fleku vyriešila naznačuje nedostatok skúseností. Z poza "plota" vidíš všetko s nadhľadom, ale keď si v h***ne vyše hlavy tak výhľady máš zastrete. Ono s tými svokrami je to ošemetná vec, lebo nejde len o vzťah dvoch žien, ale je tam aj chlap, ktorému je to matka a deti, ktorým je to babka. Ďalšie veci sú spôsob výchovy a celkovo ako rodina fungovala pred príchodom nevesty, ktorá opäť vyšla z iného prostredia. Väčšina žien bojuje s opicou láskou, ktorá môže vyústiť do nepríjemných situácii. Na žiadnu situáciu nefunguje osvedčený recept, preto je fajn sa z toho aspoň vykecat keď nechceš alebo ešte nie si pripravená rúcať medziľudské vzťahy buldozerom.

antonka321
Odpoveď bola odstránená
Zobraz