Ženu priťahujú ženatí muži

26. nov 2021

Ahojte. Je podľa vás normálne ak ženu vyslovene priťahujú ženatí/zadaní muži?? Nie každý ale keď sa jej páči muž a zistí že je ženatý začne ju priťahovať ešte viac. Je na toto nejaká diagnóza alebo niečo?

ewka9
26. nov 2021

Nech si vybaví papiere na hlavu 🙄

autor
26. nov 2021

@ewka9 tiež som toho názoru... zdá sa mi to dosť divné akože tá žena nemala s nikým zadaným nič ešte ale podľa mňa by to toho išla keby bola možnosť

mia78111
26. nov 2021

Hej. Volá sa to komplex menejcennosti. Potreba cítiť sa dôležito, že kvôli nej niekto klame podvádza a plus ju zrejme baví riziko plynúce z možného odhalenia. Dotyčnej nezávidím, keď jej na*ebka žena daktoreho z jej objavov. Keď chce, nech príde otrtkat dajakej rómke muža. Ako bonus ju príde zbiť celá rodina tej ženy a takéto nápady už mať viac nebude

ella_price
26. nov 2021

Čo ide po tvojom nabijákovi? 😁😁😁

ckocka
26. nov 2021

Niekoho vysokí, niekoho bohatí, niekoho ženatí.

autor
26. nov 2021

@ella_price nie nie to sa mňa netýka chválabohu 😄

ella_price
26. nov 2021

Tak ti to môže byť jedno, nie? Nech si rozťahujú také chudery nohy kde chcú 😆

hipuska
26. nov 2021

To je strašne všeobecne napísane,.keď nie sú dane ostatné okolnosti. Môže ísť aj o ženu z problémovej/nekompletnej rodiny. Ženatí.muzi môžu v nej vyvolávať pocit istoty a stability. Ale, to je fakt ťažko povedať

jana_vaj
26. nov 2021

Každý máme asi na niekoho slabosť a ako sa hovorí to zakázané najviac pokúša a asi je to aj fakt tak. Ale teda myslím, že súdiť nie je na mieste.
Nevieme čo koho k akým činom viedlo.

martin36
26. nov 2021

niečo na tom bude. Ja som po svadbe vnímal, že baby v mojom okolí začali byť výrazne koketnejšie. Myslím, že to bolo skôr kvôli tomu, že mali istotu, že za hranicu nepôjdem...

lindusss2016
26. nov 2021

Podla mna to je potreba sutazit (aj ked len imaginarne) a porovnavat sa s tou manzelkou, dokazovat si, ze je lepsia, ze dokaze jej muza zviest. Tiez poznam jednu taku, za mna sialene, ale ona akoby rastla s tym, ze zadany s nou flirtuje atd.

marseillefan
26. nov 2021

Je to vrodený inštinkt... ženy hľadajú tie najlepšie gény pre svoje dieťa a inštikt im hovorí, že keď je muž dobrý pre inú ženu, tak asi má kvalitné gény.

kikus7
26. nov 2021

U mňa to neplatí. Mám charakter a zásady. Zadaný/Ženatý chlap je pre mňa tabu. So zadaným/ženatým nekomunikujem ani len na zoznamke. Je to jednoducho hnus. V prvom rade myslím na to, ako by ich partnerky trpeli. Nie som sviňa a zadaný/ženatý chlap ma v podstate dosť odpudzuje. A mohol by vyzerať aj ako Brad Pitt. Jednoducho NIE. Priťahovať ma taký ani nikdy nebude. A rozhodne nehľadám v živote chlapa kvôli nejakým génom pre dieťa. Ale hľadám partnera pre seba. Pozerám na to, aký človek je, nie ako vyzerá.

nenne27
27. nov 2021

Ja zase poznam taku co je vydata a pritahoval ju zenaty kolega tak mu posielala pravidelne fotecky.smola, ze ten kolega je moj muz a ked som uvidela jeho mobil tak si vies predstavit co to spustilo u nas...v 20 rocnom manzelstve.ta kraska ma 2 male decka a jej manzel jej plati exkluzivne dovolenky a nadstandartny zivotny styl a ona kolegovi posiela fotky.je v mojich ociach uplna chudera.to kde je v mojich ociach moj muz, tu popisovat nebudem, ale zmenilo mi to cely zivot

moonlight1210
27. nov 2021

@martin36 inak presne toto som si vsimla ja. Ze ked je chlap zadany, mam menej obavu, ze si nejake to lahke podpichnutie, ci pochvalu vylozi nespravne. Takze sa zasmejeme a obaja vieme, ze je to len priatelsky humor. A nie snaha preskumavat podu, ci by nemal zaujem o neveru.

elenita
28. nov 2021

@nenne27 to mi je luto 😪 a Tvoj muz vie, ze si informovana? Ako sa k tomu postavil on?

nenne27
28. nov 2021

@elenita ja som ho objednavala na ockovanie a tak som narazila na tie fotky.oni tie fotky neboli nejake eroticke alebo tak.take bezne selficka a z dovolenky apod.akurat na jednej mala hole nohy, ako sa opalovala tak ich odfotila( paradox je ze ona je male pivko s kratkymi nohami a ja zase pomerne exkluzivne dlhe nohy)a jedna fotka bola taka ze nieco varila a vytvorilo sa jej srdce na lyzici a to mu poslala, z tej mi prislo najviac zle.lebo mi bolo jasne ze tam su city.nasledovali mesiace hadok a otazok co bude.v podstate som z muza nic nedostala, iba to, ze fyzicky tam nebolo nic a ze je koniec.ale tak mozem mu uz teraz verit?paradoxne je ze my sme prave vtedy zacali vo vztahu naberat druhy dych- stale sme travili cas spolu, cestovali zme, kecali po nociach atd.je pravda ze sme predtym mali vaznu krizu a vtedy si s nou "zacal" a v case ked som nasla fotky uz bolo "po".muz sa snazi, prosika, dava mi najavo ako mu na mne zalezi atd atd...ale u mna uz to nikdy nebude ok.inak je to na knihu, lebo my sme sa nastahovali presne na tu ulicu v meste, kde byva ona....kazdy den vidim jej idealny domcek, idealneho manzelika ako pracuje v perfektnej predzahradke a jej deticky behaju pred nasim domom.

weronika171717
26. okt 2022

@nenne27 ahoj, zaujímalo by ma ako to u vás pokračuje? Ak teda chceš o tom hovoriť.

nenne27
17. mar 2023

@weronika171717 ja som stratila heslo a chodila som sem cez druhe konto, s podobnym nickom tak som sa vlastne k tejto sprave nedostala.
Sme spolu s muzom, nechce uz o nej hovorit, iba s velkou nenavistou, lebo medzitym si uvedomil, ze ho chcela vyuzit v praci.asi si myslela ze cez postel sa dostane vyssie...povedal mi ze ma nieco s inym kolegom...karierne je zase vyssie.on nechce uz o nej hovorit, vidim, ze k nej citi nenavist.ale moze to byt nenavist ohrdnuteho milenca...neviem.sprava sa ku mne super a snazi sa maximalne..ale vo mne uz nejaka laska zomrela....