Ahojte. Je podľa vás normálne ak ženu vyslovene priťahujú ženatí/zadaní muži?? Nie každý ale keď sa jej páči muž a zistí že je ženatý začne ju priťahovať ešte viac. Je na toto nejaká diagnóza alebo niečo?
@ewka9 tiež som toho názoru... zdá sa mi to dosť divné akože tá žena nemala s nikým zadaným nič ešte ale podľa mňa by to toho išla keby bola možnosť
Hej. Volá sa to komplex menejcennosti. Potreba cítiť sa dôležito, že kvôli nej niekto klame podvádza a plus ju zrejme baví riziko plynúce z možného odhalenia. Dotyčnej nezávidím, keď jej na*ebka žena daktoreho z jej objavov. Keď chce, nech príde otrtkat dajakej rómke muža. Ako bonus ju príde zbiť celá rodina tej ženy a takéto nápady už mať viac nebude
Čo ide po tvojom nabijákovi? 😁😁😁
Niekoho vysokí, niekoho bohatí, niekoho ženatí.
@ella_price nie nie to sa mňa netýka chválabohu 😄
Tak ti to môže byť jedno, nie? Nech si rozťahujú také chudery nohy kde chcú 😆
To je strašne všeobecne napísane,.keď nie sú dane ostatné okolnosti. Môže ísť aj o ženu z problémovej/nekompletnej rodiny. Ženatí.muzi môžu v nej vyvolávať pocit istoty a stability. Ale, to je fakt ťažko povedať
Každý máme asi na niekoho slabosť a ako sa hovorí to zakázané najviac pokúša a asi je to aj fakt tak. Ale teda myslím, že súdiť nie je na mieste.
Nevieme čo koho k akým činom viedlo.
niečo na tom bude. Ja som po svadbe vnímal, že baby v mojom okolí začali byť výrazne koketnejšie. Myslím, že to bolo skôr kvôli tomu, že mali istotu, že za hranicu nepôjdem...
Podla mna to je potreba sutazit (aj ked len imaginarne) a porovnavat sa s tou manzelkou, dokazovat si, ze je lepsia, ze dokaze jej muza zviest. Tiez poznam jednu taku, za mna sialene, ale ona akoby rastla s tym, ze zadany s nou flirtuje atd.
Je to vrodený inštinkt... ženy hľadajú tie najlepšie gény pre svoje dieťa a inštikt im hovorí, že keď je muž dobrý pre inú ženu, tak asi má kvalitné gény.
U mňa to neplatí. Mám charakter a zásady. Zadaný/Ženatý chlap je pre mňa tabu. So zadaným/ženatým nekomunikujem ani len na zoznamke. Je to jednoducho hnus. V prvom rade myslím na to, ako by ich partnerky trpeli. Nie som sviňa a zadaný/ženatý chlap ma v podstate dosť odpudzuje. A mohol by vyzerať aj ako Brad Pitt. Jednoducho NIE. Priťahovať ma taký ani nikdy nebude. A rozhodne nehľadám v živote chlapa kvôli nejakým génom pre dieťa. Ale hľadám partnera pre seba. Pozerám na to, aký človek je, nie ako vyzerá.
Ja zase poznam taku co je vydata a pritahoval ju zenaty kolega tak mu posielala pravidelne fotecky.smola, ze ten kolega je moj muz a ked som uvidela jeho mobil tak si vies predstavit co to spustilo u nas...v 20 rocnom manzelstve.ta kraska ma 2 male decka a jej manzel jej plati exkluzivne dovolenky a nadstandartny zivotny styl a ona kolegovi posiela fotky.je v mojich ociach uplna chudera.to kde je v mojich ociach moj muz, tu popisovat nebudem, ale zmenilo mi to cely zivot
@martin36 inak presne toto som si vsimla ja. Ze ked je chlap zadany, mam menej obavu, ze si nejake to lahke podpichnutie, ci pochvalu vylozi nespravne. Takze sa zasmejeme a obaja vieme, ze je to len priatelsky humor. A nie snaha preskumavat podu, ci by nemal zaujem o neveru.
@elenita ja som ho objednavala na ockovanie a tak som narazila na tie fotky.oni tie fotky neboli nejake eroticke alebo tak.take bezne selficka a z dovolenky apod.akurat na jednej mala hole nohy, ako sa opalovala tak ich odfotila( paradox je ze ona je male pivko s kratkymi nohami a ja zase pomerne exkluzivne dlhe nohy)a jedna fotka bola taka ze nieco varila a vytvorilo sa jej srdce na lyzici a to mu poslala, z tej mi prislo najviac zle.lebo mi bolo jasne ze tam su city.nasledovali mesiace hadok a otazok co bude.v podstate som z muza nic nedostala, iba to, ze fyzicky tam nebolo nic a ze je koniec.ale tak mozem mu uz teraz verit?paradoxne je ze my sme prave vtedy zacali vo vztahu naberat druhy dych- stale sme travili cas spolu, cestovali zme, kecali po nociach atd.je pravda ze sme predtym mali vaznu krizu a vtedy si s nou "zacal" a v case ked som nasla fotky uz bolo "po".muz sa snazi, prosika, dava mi najavo ako mu na mne zalezi atd atd...ale u mna uz to nikdy nebude ok.inak je to na knihu, lebo my sme sa nastahovali presne na tu ulicu v meste, kde byva ona....kazdy den vidim jej idealny domcek, idealneho manzelika ako pracuje v perfektnej predzahradke a jej deticky behaju pred nasim domom.
@nenne27 ahoj, zaujímalo by ma ako to u vás pokračuje? Ak teda chceš o tom hovoriť.
@weronika171717 ja som stratila heslo a chodila som sem cez druhe konto, s podobnym nickom tak som sa vlastne k tejto sprave nedostala.
Sme spolu s muzom, nechce uz o nej hovorit, iba s velkou nenavistou, lebo medzitym si uvedomil, ze ho chcela vyuzit v praci.asi si myslela ze cez postel sa dostane vyssie...povedal mi ze ma nieco s inym kolegom...karierne je zase vyssie.on nechce uz o nej hovorit, vidim, ze k nej citi nenavist.ale moze to byt nenavist ohrdnuteho milenca...neviem.sprava sa ku mne super a snazi sa maximalne..ale vo mne uz nejaka laska zomrela....
Nech si vybaví papiere na hlavu 🙄