Toto je strašné,čo už je niekedy v tých poradniach.
Tak jej zenatý priateľ má 2 rodiny,žena teda akceptuje to dieťa,že môže chodiť aj k nim (viem,ide o 3mesacne) a ona si chce vybaviť od ženy zákaz priblíženia k dcére. Pre rast dcéry určite nie je vhodný tento zvláštny model "modernej rodiny". Aký je Váš názor?
A obidve ho stale chcu, este sa onho budu bit na sude 🙈
Jeden kamarat mal subezne dve frajerky a tie ked na to prisli, tak sa dohodli a kopli ho do zadku. Tento ma subezne dve rodiny a ide na dracku.
Dobre jej tak.A dufam ze jej ta terapeutka nalozila sposobom jej vlastnym 😁
chore
Ale ona nikde nepíše, že s tým mužom žije. Akurát píše, že sa dohodli, že dieťa bude vychované v jednej domácnosti, čiže nebude mať striedavu a striedať domov, nepôjdu súdnou cestou. Proste sa dohodli! . Ja zas nechápem ľudí a podstatu tvojho príspevku, to fakt nemáš doma čo robiť v deň voľna ráno, len sa starať druhým do života? Zjavne chlap ustal manželstvo a manželka nechce, aby ďalej trávil čas s bývalou milenkou a aby si svoje dieťa brával domov. Kazdy môže zakopnut, tak si pozametaj bordel radšej v svojej domácnosti
@maminkadeticiek to je z právnej poradne. Tu "terapeutku" nesledujem
@hipuska a ty nemáš čo robiť,len ráno komentovat diskusiu,ktorú považuješ za stratí času. Takže tak
Presne túto odpoveď som čakala 😀
Ved pokial ich vie zabezpecit. U moslimov bezna vec.
Ja som to pochopila presne tak ako @hipuska , že chlapík mal nemanželský pomer, splodil dieťa, exmilenka si dieťa nechala a dohodli sa, že nebudú mať striedavú starostlivosť. Chlapíkove manželstvo to nakoniec vydržalo, ale jeho manželka má podmienku, že nechce, aby sa s exmilenkou stretával- pochopiteľné. Rovnako pochopiteľné je aj to, že exmilenka zas nechce, aby bral to dieťa k manželke, lebo teda príjemné vrúcne prostredie tam asi nebude, že jo. Nikde tam nevidím, že by sa o neho bili, skôr týpek je srab a nevie robiť priame rozhodnutia. No, blbá situácia, ale všetci dospelí sú v nej dobrovoľne, chúďa len to dieťa. Ale zas konikovska uderna protipotratova jednotka by autorke naložila, až by bola zelená, keby si chcela dať milencove dieťa vziať 😅
@hipuska tiez som to pochopila ako ty
moderna rodina to nie je ani zdaleka. Skor dve zufalky, co lipnu na jednom nevernikovi. Pre mna nepochopitelne, ved na svete je tak vela chlapov, len toho praveho treba trochu dlhsie hladat. Nie sa ulakomit na nosenu ponozku 😂 a este aj o tu sa tahat.
@vesimelonimarsista tak podľa teba by čo mala robiť? Myslíš, že je lepšie ak dieťa bude vyrastať bez otca?
@thoughtfulweirdo @hipuska no ale milenke vadi ze manzelka nedovoli chlapovi chodit k nej. Cize sice moze vychovavat dieta v jednej domacnosti ale bez chlapa. A to sa jej tiez nepaci 😉
Ak to nie je vymyslena prazdninova tema, s ktorymi sa tu roztrhlo vrece. Tak to kludne moze byt aj tak ze chlap sa z toho chce vykrutit. Vie ze milenka svoje dieta neda do jeho domacnosti, a on k nej proste ist nemoze ( moze zena dospelemu chlapovi zakazat niekam ist? Nemoze, cize je to vymysel alebo ho drzi v sachu tym ze sa s nim rozvedie co on pravdepodobne nechce)
Milenka taha za kratsi koniec, hold ma smolu😉
@jonki Veru ťahá, a môže si za to sama, že sa nechala oplodniť ženatým. No, snáď budú s dieťaťom v živote šťastní. Každopádne mi z toho stále vychádza, že otec je srab a rád sa vyhovára na všetky strany 😄
Hnus. Traja drbnuti dospeli. Chuj chlap, drbla manzelka, co mu to toleruje. Uplna pi..a milenka, co sa necha oplodnit zenatym chlapom a pride jej to normalne. Ja byt tou manzelkou, tak mu vybielim ucet a vymenim zamky. Nech si dvaja holubkovia nazivaju.
Milý anonym, rozmýšľam, že o čo Ti ide!? Máš svoj život nudný, že máš potrebu tu zdieľať a kopírovať záležitosti cudzích ľudí? Máš ďalej potrebu rozdúchavať negatívne emócie? Zvyšuješ si svoje ego len ďalším šírením negatívnej energie? Však buď hrdinka, odkry svoju identitu! A tiež Ti odkazujem: "Najprv si pozametaj pred vlastným vchodom a až potom sa staraj o druhých."
Existuje taký pekný citát (možno ho pochopíš).
"Keď nevieš povedať niečo pekné, tak radšej nehovor nič!"
@thoughtfulweirdo proste ju vyuzil. A jej nedoslo, ze hraje druhe husle. Poznala situaciu, mala si to zratat predtym ako bolo neskoro.
Na co riesis chore pripady chorych ludi, ktorych nepoznas.
@mery333 ty si autorka?
Stále konšpiruješ? Nemáš čo na robote?
@autorka, tiež som sa chcela opýtať, či je mery autorkou, keď chytila taký záchvat. 😅 Inak, nech to čítam ako čítam, mne teda vôbec z toho textu neychádza, že sa ten chlap rozišiel s milenkou, veď sama píše:
,,My sme sa dohodli, že dcéru budeme vychovávať v jednej domácnosti." a za tým ,,Ja akceptujem, že má rodinu. Na druhej strane má aj druhú rodinu - nás. Našu dcéru ľúbi a chce byť aj s nami."
No ja neviem, ale z toho mi jasne vyplýva, že ten chlap to stále ťahá na dve strany a chce byť aj s milenkou. Sranda, akí ľudia behajú po svete. Jeden úbožiak a dve chudery bez sebaúcty. Tak snáď má aspoň peniaze. 😀
Každý je so strojcom vlastného šťastia. Každá jedna dobre vie, ako to môže dopadnúť keď ma ženatého milenka. A do cudzích záležitosti sa nestarám.