Ženatý muž ma pozýva na večeru

natasa90
20. feb 2022

Ahojte. Co si myslite o tom keď vás jeden zákazník z prace vozieva domov a kupuje vám bonbobiery, pozýva vas na večeru. Je ženatý. A nie nemám o neho záujem. Už viackrát som mu povedala ze nech pozýva na večeru svoju ženu a nie mňa. A dohovaram mu že je ženatý a pre mňa je to tabu. On sa stále dobiedza a pýta sa ma co ma preto urobiť aby som išla s ním na večeru. Samozrejme že viem ze sa kvôli mne nerozvedie. Nie som naivná. Co si o tom ženy moje myslíte. Ja ho beriem len ako priateľa ktorý má občas odvezie domov z práce. Ďakujem za vaše názory. Ja si myslím ze si on o mne myslí že som trúba ktorá mu naleti

michaelam2
20. feb 2022

@natasa90 a preco sa nechas nim vozit domov ked vies aky ma ciel? potom to vyzera ze ta to celkom bavi

oli2782
20. feb 2022

Tak ja kebyže viem, že je ženatý a má o mňa zjavne záujem v inom zmysle, žiadne nosenie domov by nebolo😊 A už vôbec by som sa nadtým nepozastavovala až tak aby som o tom písala sem. Jednoducho by som mu vysvetlila, že nemám zaujě o večeru, bonbonieru a ani o odvoz 😊

0kristina0
20. feb 2022

Ved mu povedz, ze ked neprestane budes kontaktovat jeho zenu

kate211
20. feb 2022

@natasa90 Tak sa nenechaj nim vozit domov. To v nom vzbudi nazor, ze mas zaujem o flirt ci milenecky pomer s nim. Tak sa snazi dalej a caka, ze raz dosiahne svoje.

zuzubb007
20. feb 2022

Tak naco ta vozieva, to je trosku vyuzivanie

martinkatinka
20. feb 2022

Tak sa nim nenechaj vozievat domov a ak chce ist na veceru, tak len vtedy, ak ti manzelkine telefonne cislo a spytas sa jej, ci jej to nevadi 🤷

drzaopica
20. feb 2022

@natasa90 tak asi Ti to teraz vyhovuje lichotí Ti to.Odvezie Ta, kúpi bonboniéru...

janinah
20. feb 2022

Zákazník je zákazník a nič viac.zenaty už vôbec nie.vyvažat sa necháš v pohode a to je pre neho signál k niečomu...takže pekne krásne sa doprav domov po svojej osi.

basska_b
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
20. feb 2022

Nenechat sa vozit domov, urcite nie. Treba tym dat jasne najavo, ze nemas o neho zaujem, ani o jeho vozenie

kitycat
20. feb 2022

@natasa90 zacni cestivat domov vlastnym autom alebo verejnou dopravou. To ze sa nechas vyvazat aj ked vies ake ma zamery mi skor pride z tvojej strany ako flirtovanie a vyuzivanie

sissy27
20. feb 2022

@natasa90 veď mu dávaš signál, že si dostupná - nechávaš sa od neho voziť a berieš si pozornosť (bonboniéry). Takže počíta aj s tým, že skôr či neskôr pôjdeš aj na večeru a potom aj do postele.
Choď pekne domov po vlastných a bonboniéru tiež odmietni, keď sa chceš hrať na chrumkavú.

lintu
20. feb 2022

Uz si mu suhlasila na odvoz domov, bonbonieru si od neho mozno tiez zoberies.... Si zaujimava, ciastocne odmerana a to ho provokuje nahanat ta dalej. Kamaratstvo s muzom ok, ale konkretne s takymto typom by som kamaratstvo prehodnotila.

zmrzlinka2021
20. feb 2022

co si myslim?
ze je to luzer a chudak!
Uplne vazne - doma manzelku a do teba dobiedza. Razne si mu povedala "nie" a on sa ponizuje a strapnuje - proste ako taky chudak, o ktoreho niet zaujem a on zobre o tvoju pozornost.
Na tvojom mieste nic od neho nevezmem a spravam sa k nemu rezervovane. Ziadne kamaratske pokecy, len proste "cestujem teraz s tymto ujom".

@natasa90

janetinka27
20. feb 2022

@natasa90 sa chces pochvalit? kym sa nechas vozit,tak si mysli,ze ma sancu. zadarmo to nerobi a caka nieco za to

zanka777
20. feb 2022

@natasa90 vozieva ťa domov a ty ideš???tak potom choď radšej pešo alebo autobusom ak je ženatý pre teba tabu.... Či kým ťa "len vozí" a len kupuje bonboniéry tak to nie je tabu???HALOOO.nedavaj mu nádeje a nehraj sa s ním a zabudne na teba neboj

natasa90
autor
20. feb 2022

@michaelam2 autobus mi ide až o hodinu po tom co končím v práci

veronikavaneska
20. feb 2022

Tak s ním na večeru choď 👍 daj si jedinú podmienku nech si vezme ženu so sebou a ty tiež kamoša 👍

natasa90
autor
20. feb 2022

@kate211 chudáčik tak nech čaká 😀☺😃😀😃 ďakujem za názor

natasa90
autor
20. feb 2022

@zuzubb007 aj muži využívajú ženy na sex..tak prečo by ma nemohol odviezť domov keď autobus mi ide až za hodinu.

natasa90
autor
20. feb 2022

@drzaopica hej akože musím uznať ze to je milé. Ja som predtým odziadneho nedostala bonbonieru alebo takéto veci. Hovorí mi nápoja pekne veci. Ale ja už som z minulosti poucena ze zadaný a ženatý je cesta do pekla

michaelam2
20. feb 2022

@natasa90 tak teda co vlastne chces? :D aby ti dal pokoj alebo aby si mala zabezpeceny odvoz pravidelne z prace? :D ak ti je prednejsie sa vozit pohodlne v aute aj za cenu tohto co robi tak prosim

0kristina0
20. feb 2022

@natasa90 mozno je pravda uplne inde a ty s nim riadne flirtujes, pretoze neverim, ze by sa chlap nechal stale odmietat, hladal by sex inde a teba by prestal vozit.

ivca88
20. feb 2022

Myslím že miesto kritiky si zaslúžis obdiv, že máš svoje hodnoty a ženatý je pre teba tabu.
Super kocka.. tieto vlastnosti nemá každá žena 🤔🤗

A čo sa týka jeho, HM, skús povedať že máš záujem o iného .. možno to zaberie 🤷

0kristina0
20. feb 2022

@ivca88 zenaty je pre nu tabu ale odvoz domov je ok?

dskjhfdlkdjhl
20. feb 2022

@natasa90 najdi si na odvoz slobodneho, alebo si kup auto. Ak by si tohto zakaznika naozaj nechcela, tak by si sa nenechala vyvazat jeho autom. Ked uz klames nam, tak bud aspon uprimna k sebe.

ivca88
20. feb 2022

@0kristina0 haha... Ale v tomto "príbehu" nie je ona tá zlá. Ona sa chce len odviesť domov. Nič viac
To on je záletník. Je to na jeho svedomí.
A je úplne jedno že ona ho odmieta, veď on aj tak pôjde za inou keď chce ženu podvádzať 🤷

mooonika1975
20. feb 2022

@natasa90 ak prijmeš bonbonieru, nechaš sa voziť, tak mu podvedome vraviš, že možno sa mu to raz podari 😝

michaelam2
20. feb 2022

@ivca88 "ona sa chce len odviezt domov" ...hm 😀 a neexistuje lepsia moznost ako vyuzivat na to zenateho chlapa, ktory ju navyse bali a kupuje jej bonboniery? ved ho vyslovene provokuje ...moze ist taxikom, kupit si auto, alebo si na to najst nejakeho slobodneho

mariejenka
20. feb 2022

Aaaz hodinu po práci, ta hodina nieje zas tak dlhší čas, ak mas možnosť byt v práci (ze ty zamykas) vnútri v teple a bezpečí, tych 45 minút si čítaj knihu,ucs sa trebars cudzí jazyk,a potom šup na zastávku... využívas ho, skrátka je to tak. On schválne ostáva,neviem kde pracuješ,do konca tvoje prac.doby pri tebe a odvezie ťa? normálne mu daj 2€ za odvoz😅a počítam s tým, že hneď prestane.