Žena po 30tke

6. jún 2023

Dobrý deň ženy,chcem sa spýtať na váš názor. Je normálne,aby 31 ročná žena nemala nič,ani vlastné bývanie ani auto,pracuje v nemocnici a býva na nemocničnej slobodárke? Ide o to, že syn si takú našiel a je s nej úplne unesený. Syn pracuje ako vodič,má aj svoje bývanie,aj auto,bol aj dosť prelietavý,žije si nad pomery by som povedala a má 38 rokov. No ale moc sa mi to nepáči...

domiklik
6. jún 2023

Už si ju spoznala? Rozprávala si sa s ňou?

karolinakk
6. jún 2023

Možno si šetrí a peniaze ma na ucte 🙂 netreba súdiť len podľa toho že nemá vlastne bývanie

mirkava
6. jún 2023

Ja som si kupovala byť keď som mala 30. Co z takého nemocničného platu? Nemôže moc vyskakovať. Skús jej dat šancu, nemusí byť zlá baba a nepoznáš jej minulosť. Možno byvala u priateľa tak ako ja do 30tky.

simsalabim
6. jún 2023

Ak je to sestricka, tak sa ani nedivim, ze si este nenasetrila na vlastne byvanie. Take potrebne povolanie a vobec nie je docenene a patricne financne ohodnotene.

Synovu priatelku by som chcela spoznat, az potom by som si utvorila nejaky nazor. Dopredu ju odsudit nie je fer.

domkakvet
6. jún 2023

Preco by mala mat vlastne byvanie, je slobodna a vyhovuje jej to zrejme tak a za dalsie financne by mal zabezpecovat chlap a nie zena.

valeria_h
6. jún 2023

Áno, je to úplne v poriadku, neviem kde žiješ, ale nie každý človek dosiahne na hypotéku a nie každý má státisíce po vreckách. Študovala, praxovala a teraz pracuje. A tie platy nie sú teda nič moc. Nesúď.

jj298
6. jún 2023

@domkakvet fiha. To je dobre predpotopny nazor.

valeria_h
6. jún 2023

@domkakvet Nie, finančne by sa mali podieľať obaja aj žena aj muž. Spoliehať sa na muža je cesta do pekla.

olimuc
6. jún 2023

Nic s tym neurobis. Mozno mala zly start do zivota, tazko povedat. Asi by som jej dala sancu a spoznala, ci je to typ zeny, co caka, ze chlap zabezpeci alebo je v tom nieco ine. Ja budem, ale ta zla svokra, ktora hned na rovinu povie, ze ak ocakava, ze sa chlap postara tak sa postaram ja, aby si takeho nasla …

eternity24
6. jún 2023

Vidíš. Tvoj syn ma aj auto a aj byt, ako sama píšeš, žil si nad pomery, ale bol prelietavý, možno aj stále je. Myslíš si, ze je to pekný obraz o cloveku? Ze je niečo viac? Na druhej strane hned odsudzujes ženu, ktorá podľa teba nieje tak hmotne zabezpečená ako tvoj syn. No možno ma iné dobre vlastnosti, ktore tvojmu synovi chýbajú a hlavne aj tebe, keď hneď kalkulujes a vyratúvas kto ma aký majetok a na základe týchto info odsudzuješ človeka.

dzt
6. jún 2023

Nič v zlom, no máš pocit, že tvoj syn je akože niečo viac? Vodič, stavím sa, že bez vysokej školy, v 38 rokoch ešte slobodný… 🤷🏽‍♀️ a ty ideš súdiť ženu, s normálnym zamestnaním? No milionárka by sa na tvojho syna asi neulakomila prepáč.

mandzula
6. jún 2023

Predstav si, ze vysla napriklad z detskeho domova a zacinala v podstate od nuly. Moze za tym byt x veci.

ildiko36
6. jún 2023

Ja som ako 32r začala znova 0. možno nema nič materialne ale môže mať ušetre, čo ti vydieť nemusiš.Netreba hned súdiť niekoho lebo nič nema.Môj ex svokor to robyl detto a stale vsetko za to urobyl aby nase manželstvo rozpadol.Pred svadbou povedal ved on ukaze.Pri tom som sebe platila svadbu kde som mala 110ludí oni mali 25 aj s kapelou😅,moji rodičia ani cent nemuseli dať, nakupila som nabytok atď, kupila som aj auto .. A čo s tym dosiahol, sme sa rozviedli. Ja mam dobrú robotu, svoj dom, čo splacam do 60r a jeho syn s priatelkou prisli dom, čo mali krasne urobený.
Nechaj svojho syna keď je štatný lebo môžeš ho otočiť proti sebe keď je zalúbeny.
Nechaj to na osud a skus tú ženu lepšie spoznať, mozno budeš príjemne prekvapena

lenka567899
6. jún 2023

Nie je ta do toho vôbec nič, tvoj syn má skoro 40 rokov haloooo. Ta žena má len 30 rokov, ako by si našetrila na vlastný byt? A auto načo, veď nemá 3 deti ktoré musí jazdiť do školy a robiť každý mesiac veľký nákup. V zahraničí je bežne že nemá každý auto, dnes sa už dostaneš všade s MHD

solange7
6. jún 2023

Z toho popisu by som mala skor vyhrady voci tvojmu synovi.

mandzula
6. jún 2023

@solange7 mna by zaujimalo, ci ta prelietavost je akoze pozitivna vlastnost, kedze je zaradena medzi samymi plusmi.😀

jj298
6. jún 2023

@mandzula asi tym chce autorka povedat, ze je to exkluzivny samec, o ktoreho sa zeny trhaju.

zuzanaa239
6. jún 2023

Mne sa veľmi páči, že za takýmto príspevkom je anonym, autorka môže mať už za ušami.Komandovať 38 ročného syna, tu by som zastavila nad svojou vlastnou výchovou a potom súdila iných. Nuž.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
6. jún 2023

@jj298 presne po svokre s takymto zmyslanim som cely zivot tuzila.😀Inak chuda dievca, bude to mat s "mamkou" tazke.

solange7
6. jún 2023

@mandzula 38 rocny synček. 😀 Maminke sa nepaci jeho nova priatelka. Masaker.

hopsadobrandejsa
6. jún 2023

@jj298

👍.....nechcel som nic vraviet, ale som rad, ze sa toho chytil niekto iny.

Takito statement by bol na mieste za cias patriarchatu ale v dobe rovnosti pohlavi povedat, ze zabezpecovat ma chlap je teda fakt uplne mimo realitu. 😎

domkakvet
6. jún 2023

@valeria_h ano to je pravda, skor som to myslela tak, ze keby bol taky nazor o chlapovi, tak este rozumiem, ale nie o zene, navyse ma kde byvat.

scila
6. jún 2023

Ty asi moc netušíš koľko zarábajú sestričky a iný zamestnanci v nemocnici (okrem lekárov), inak by si sa nečudovala...

marsmykkok
6. jún 2023

Ak žije na slobodárke, predpokladám, že nie v meste kde jej rodičia... Teda napríklad do 20 študovala, je možno z mesta, kde si nevedela so svojim vzdelaním nájsť riadnu prácu, preto si možno niečo aj dorábala aby mohla pracovať v nemocnici. 31 nie je veľa, mala som chalana čo mal 30 a ani svoj byt ani auto vtedy a teda mne to divnú neprišlo, hoci ja mám aj dom aj auto. A tvoj syn všetko dosiahol sám, neprispeli ste mu na štart do života?

domkakvet
6. jún 2023

@jj298 co je na tom predpotopne, ona ma 30 a on 38, tak je asi na mieste, ze v takom pripade pri dnesnych cenach by mal uz mat on byvanie a ona este nie, navyse zeny zarabaju menej a ked chce mladsiu, tak nech si ju aj financne zabezpeci, robia to chlapy bezne a on by mal uz dvojnasobne.

marsmykkok
6. jún 2023

@mamula20 alebo nie prečo, ale PRE KOHO? Komu asi nie je žiadna dobrá dosť pre jej synčeka?

maryetta
6. jún 2023

@solange7 asi vieme preco je stale slobodny.
Hmmm verim ze tu pribudne prispevok-nepacim sa priatelovej mame….
Ako ze fakt. Mozno jej proste s tym platom nedaju hypoteku. Mozno radsej bude na slobodarke kym si nieco nasetri. Mozno pomedzi to chodi k rodicom. Preco nie? Nema zavazky. Predpokladam ka by mala priatela tak budu riesit potom nieco spolocne.
Mozno ani auto nepotrebuje-mozno nema nai vodicak. Och nechapem toto na zaklade par informacii takto zhodit cloveka ☹

gabika0825
6. jún 2023

No boh ju ochraňuj pred takouto svokrou. Ľutujem tu ženu uz teraz 🙈🙈🙈

mikadooo
6. jún 2023

Pri osobe zamestnanej ako zdravotná sestra v nemocnici, ktorá má výhodné nájomné v "podnikovom byte", ma to vôbec neprekvapuje. Prečo by si mala kupovať vlastný byt a platiť drahú hypotéku, načo? Ak by jej teda vôbec niekto tú hypo odklepol, s platom zdravotných sestier predpokladám, že by to bola nejaká mizerná kutica, prečo nebyť radšej s kolegyňami-kamarátkami na ubytovni? Aby niečo dokázala budúcej možnosvokre? 🤭. Z praktického hľadiska nemusí mať vôbec motiváciu kupovať vlastný byt, kým neplánuje rodinu...