Ahojte. Mate skúsenosť so vzťahmi medzi ženou levom a mužom rybou. Ja mam 33 a on 49. Je to veľký vekový rozdiel a áno som si toho vedomá. Vzťah je super. Je to citlivý, inteligentný, silný muž s dobrým srdcom. Pracujeme v rovnakom odvetví on na vyššej pozícii. Ma 2 deti o ktoré sa stará takmer sám (cca 14 a 18 rokov) a preto si drží odstup aj keď som si istá ze chce byť so mnou. Nikdy mi lásku nevyznal a aj keď to nie je bláznivá láska viem ze ma má veľmi rád... Raz večer mi povedal ze je šťastný ze je spokojný a leží so svojou zenou. Je to francuz a na par mesiacov odchádza domov a preto to chce skončiť. Ja to ale nechcem. Je to to najlepšie čo má stretlo. On však tvrdí že som mlada a som vo veku kedy by som mala mat rodinu, deti.... on už ďalšie deti nechce. Bola som dlho sama a myslím si ze byť s niekym šťastný je viac ako mať deti. Ved nie každému je to súdené nie? Nechcem od vás vedieť co mam robiť, skôr chcem vidieť nezaujaty pohľad na vec. O levoch sa tu veľa zlého popísalo, a viem ze moja povaha je hrozna, on je ale človek ktorý zo mňa robí lepšieho človeka.
uplne zbytocne spominas znamenia, ktore sa k sebe aj tak nehodia, ale u vas je v prvom rade velky vekovy rozdiel, a ze on to vidi inak ako ty
vyckala by som, mozno ked pojde do Francuzska mu zacnes chybat a sam sa ozve, a ked neozve kazdopadne to budes mat poriesene. Niekedy taketo silne stretnutia mozu byt aj dvojplamenne vztahy z minulych zivotov ak veris na veci medzi nebom a zemou. Som mnou raz jeden muz takto ze sa stahuje a ze kontakt ukoncuje. PO case sa zacal ozyvat lebo som mu chybala. tak uvidis sama
Trošku úcty voči sebe. Nevnucuj sa niekomu, kto ťa nechce. Ak by ťa chcel a tie reči o tom aký je šťastný by boli skutočné, tak by to nechcel ukončiť. Ak chlap chce ženu, tak preto urobí všetko. Ak to chce skončiť, tak s tebou byť proste nechce. Asi si toto nechcela čítať, ale tak to proste je. Tu vôbec netreba riešiť znamenia ani nič iné
@lilyth ak je povaha leva zla,tak podla mna povaha muza ryby je este horsia. Ja mam doma chlapa rybu a teda ak nieco nechce, nesil to a mimohodom ma pravdu. Najdi si ineho.
@lilyth keby ta mal rad, miloval a chcel byt s tebou, navrhne ti,aby si sla s nim do Francúzska.
@lilyth On je zenaty, vo Francuzsku ho caka manzelka a deti, tu si trochu uzil, chce to samozrejme ukoncit, lebo vylet skoncil. To, ze je rak, je absolutne nepodstatne. Mala si to pochopit na zaciatku a bud to tiez brat ako kratky romanik, alebo si mala cuvnut.
Takze neni ryba ? 🤔
podla mna ak by to s tebou myslel vazne, uz davno by ti bol navrhol, aby si sa za nim prestahovala, takto si podla mna chodi len uzivat
Aj keby bol zlatá rybka...napísal ti jasne, že je spokojný tak ako je, že leží so svojou ženou v posteli.
Užil si, bola si mu dobrým matracom. 🙄 Buď rada, že to ukončil. Nikdy by si pre neho nebola tá prvá. Už len preto, že má deti.
@dskjhfdlkdjhl to mas odkiaľ že je ženatý. Niektoré si ozaj strašne domyslate a vidíte v ľuďoch len to zle..... Ver ze nie som naivná trúba. A keby to tak bolo tak som dávno inde.
Vela veci tam chyba, ako ste sa spoznali, ako dlho to trva, co ti vravel na zaciatku, na kolko sa vracia do fra atd tu byva ci nebyva ?
@lilyth Nevidim v ludoch len to zle, ale som opatrna. Ako vies, ze je to tak, ako Ti on narozpraval. Bola si s nim vo Francuzsku? Keby to bola taka super laska, tak uz by Ta tam vzal aspon na vikend. Skus ho poprosit, ze tam chces ist a uvidis, ako vlastne naozaj zije.
Co sa tyka lev zena a muz ryba, tak si myslim, ze je to idealna kombinacia, oni potrebuju dominantnu partnerku, co levia zena vacsinou je.
@lilyth ty nepotrebuješ radiť, máš svoj príbeh v hlave, poučíš sa až vtedy, keď zažiješ sklamanie na vlastnej koži...komu niet rady, tomu niet pomoci. Choď do tohto vzťahu, ktorý je o ničom - veľmi veľký rozdiel, muž o vzťah nestojí, ty si možno ešte nejaký spoločný čas vydupkáš. Časom budú problémy - budeš chcieť dieťa, on nie, žiarlivosť na jeho deti, generačné rozdiely atď. Ale potrebuješ to zažiť, tak smelo do toho.
@lilyth tak si sa zastavila ty u neho, ešte lepšie. A ako vieš že nie je ženatý? Že nemá obrúčku? Alebo ti to povedal? Povedal ti, že s tebou nemôže žiť, lebo je naviazaný na skoro dospelé deti? A užívať si môže?
Kde sú deti cez týždeň keď on je na Slovensku? Nepovedz, že s mamou 😉 mamou jeho deti, ku ktorej príde každý víkend a hovorí jej v posteli ako mu je dobre s ňou 😁 a možno pre výčitky ktoré má, dostáva aj kvety, darčeky, jeho deti darčeky, vreckové. Čo ty musíš byť spokojná s jeho vtákom a sladkými recickami počas sexu.
Každý muž je nespokojný so svojimi ženami, keď si užívajú s inými. Veď vlastne aj ženy majú blbych mužov, keď chcú namotať iného...
Ja som to zažila. 🙄 A už by som si dvakrát rozmyslela, či by som chcela rozbiť rodiny. Hoci ja som svojho muža (už ex) dávno ignorovala a on mňa.
@lilyth Hmm raz som sa takto namotala na jedného "milého, úžasného, pozorného, vnímavého a fantastického" muža :D :D Jasné aj bol, nič zlé neurobil, akurát kým som neprišla na to, že je fakt ženatý, a proste si len hľadá bokovky :D Zhodou okolností, tiež pracoval vo Francúzsku :D To mi ho tak pripomenulo .... Sladké rečičky, aká je žena hrozná a svokra dupľom, aký je on obetavý a všetko jej nechal :D :D :D
Ináč môj exmanžel tiež rozprával všade, že mi všetko nechal :D Akurát zabudol spomenúť, že to všetko som mala aj predtým ako som sa s ním zoznámila, aj byt, aj zariadenie, a proste sa ku mne len prisťahoval. Ale hlavná vec, že mi všetko nechal :D
Vieš pri takom príbehu, chýba dosť veľa informácií, tak sa nečuduj, že sú niektoré neveriace, resp. kritické voči nemu. Ako ste sa spoznali, prečo si si tak istá, že v tom Francúzsku nemá ženu? Lebo ti to povedal? Povedať sa dá hocičo vieš.
@lilyth Tak potom sa ospravedlňujem, z napísaného som to tak pochopila. Ak je však rozvedený a deti nežijú s ním, ako to, že sa o nich stará takmer sám? Veď hádam žijú s matkou. Predpokladám, že ju si nikdy nestretla a informáciu, že na deti kašle, máš len od neho.
Nehnevaj sa, napriek tomu, že nie je ženatý, nevidím vo vašom vzťahu budúcnosť. Proste preto, že on o vzťah, ako si ho predstavuješ Ty, nemá záujem. Vyhovuje mu to takto: Na Slovensku nezáväzne s Tebou, vo Francúzsku vzorný otecko.
@dskjhfdlkdjhl ja som to "leží so svojou ženou" pochopila tak,ze jej, autorke tak povedal,ked boli spolu.
@lilyth a neviem nakoľko sa riadis horoskopom,zverokruhom,a takýmto ale tak na tomto stavať vztah?? Podarene su ciny muža,a z tohto pána ide jasný odkaz, s tebou nepočíta.
@mariejenka ja som to tak nepochopila, nie z toho usudzujem, ze je zenaty. Ale to je jedno.
@dskjhfdlkdjhl aha,ok,lebo mna najprv to pomylilo...kym sama nenapíše,ako to je, nevieme presne. No zdieľam tvoj názor.
@mariejenka Veď už písala. Nie je ženatý. Vraj!
@h2 hej🙂 uz citam, moja chyba,ze najprv odpíšem a potom čítam celu predchádzajúcu konverzáciu.
ked to uz s tebou takto ukoncil tak sa s tym zmier a chod dalej 🙄 ked ti chlap povie ze to vhce ukoncit, nevnucuj sa, je koniec a hotovo