Zdrhol 3 týždne pred svadbou za milenkou

7. jún 2024

Citala som dnes kauzu nejakeho ceskeho hokejistu, ktory zdrhol 3 tyzdne pred svatbou za milenkou. Udajne ju stretol par mesiacov pred svadbou v nejakej vinarni a bola to nejaka jeho davna kamoska. Slobodna matka. Tak vlastne odhodil dlhorocny vztah kvoli zene s dietatam a uz si ju aj teraz nedavno vzal. Ako sa moze zena s takýmto niecim vyrovnat? S takou zradou. Myslite, ze mali nejaky zly vztah? Alebo ze existuju take zenske, ktore dokazu takto doplasit chlapa, ze sa totalne zblazni?:D lebo ja som poznala taku jednu zensku. Bola to vojacka a rozbila 3 manzelstva. Kazdy jeden sa kvoli nej rozviedol a ona potom zdrhla za inym. To su tie zeny nejake nadpozemske alebo len maju nuch na takych, co im to neklape a oni si tak dvihaju ego? Ja toto neviem pochopit :D

7miriam77
7. jún 2024

Ťažko povedať, .....a budúcnosť ukáže, kto z nich "vyhral". Pretože, ak to urobil svojej nastávajúcej, môže to časom urobiť aj tejto žene. A medzitým si tá jeho bývalá môže nájsť toho pravého,lebo tento to isto nebol.

danielahamar
7. jún 2024

Lepšie pred, ako by mal žiť na dve strany😉

deti95060810
7. jún 2024

spomínam si na ten prípad...
asi mladý chlap dostal od milenky to čo sa mu nedostávalo pri svojej priateľke .... 😉
niečo podobné sa stalo mojej kamarátke - ona s ním chodila pár rokov a on sa veľmi rýchlo zaľúbil do slečny čo prišla na návštevu do susedov - ešte aj svadba bola do roka... kamarátka ho nemohla dostať k oltáru ani po pár rokoch chodenia...

elenka.k
7. jún 2024

ak sa pýtaš na ženy? áno niektoré sú fakt potvory!! Povedzme si to na rovinu - sú bez chrbtovej kosti, bez hanbi ..... A pobláznení chlapi - sú blázni a slepí ešte k tomu.
Ak tej žene zdrhol pred svadbou, malo to tak byť - nebol jej pravý - našťastie. Šťastie ju čaká s iným 😎

monikkatt
7. jún 2024

Co si myslis ze su to carodejnice? 😀 na vine je ten chlap co si mysli ze u suseda je trava zelensia.. nevyzrety jedinec. Po case to opadne a zisti ze je tam kde bol a mozno horsie.. A mozno aj lepsie
Tu podvedenu to isto bude boliet, nejaky cas.. a potom si povie ze dobre ze sa ho zbavila pred svadbou 🤷‍♀️
Take veci sa deju

januska12323
7. jún 2024

Je to naprd ale stále lepšie ako keby sa zobrali, mali deti a on by medzitým obhospodaroval aj druhú.

macatt
7. jún 2024

Je to zrada, ale hlavne chrapúnstvo.. chlap ak si je ženou istý tak si ju zoberie hneď aj cez mŕtvoly, lebo chce, aby bola len ,,jeho,, a nečaká roky…pokiaľ ale nie si istý a stretne takú kde to cíti tak nepozerá doprava-doľava..

lucimichi
7. jún 2024

Čítala som to. Všetko zlé je na niečo dobré. Môže byť rada, že sa nevydala za debila. U nás v rodine máme jednu čo si ako mladá zobrala jedného čo s ňou čakal dieťa a zároveň dieťa čakal aj s nejakou druhou. Ona o tom vedela a napriek tomu si ho zobrala. Nedávno sa rozviedli, vôbec sa jej nevenoval, nestaral sa. Ja by som také niečo nikdy neodpustila.

barka1
7. jún 2024

Ano, su také ženy. A ano, mohli mat nic moc vztah.
Každopádne, opustena žena by mala najst svoju vnutornu silu, nelutovat sa, prijat to a ist dalej. Co ta nezabije, to ta posilni. A všetko sa deje tak, ako má.

Sice to úplne nesuvisi, ale muž, ktorého som nedávno stretla, prisiel o ženu a matku jeho malých deti. Rakovina. A nech to znie akokolvek divne, podla jeho slov to v určitom zmysle bolo to najlepšie, co sa mu mohlo stať. Je teraz z neho lepší človek, má inak postavené hodnoty a celkovou ho ta hrozná strata velmi posilnila.
Na to by mal pamatat každý, kto prechádza bolestou a stratou.

karolinakr
7. jún 2024

To mi pripomenulo Rytmusa a Darinku, 7 rokov chodili spolu a ako uvidel Jasminu, hned sa do nej zamiloval a svadba bola do roka

liz_lemon
7. jún 2024

@karolinakr no, ved to je jasne, ze Daru nezobral, uz bola stara, a on chcel mat dieta, preto pri Jasmine nevahal

morusha
7. jún 2024

Toto sú tie prechodené vzťahy, kedy nie a nie sa zobrať a keď už sa konečne začne niečo diať, tak zrazu bum a príde niekto s kým to zrazu nie je žiaden problém a svadba v krátkom čase 🤷 Žiaľ je to bežnejšie než sa zdá.

minenkak
7. jún 2024

Ja len toľko,že ten čo ,,zdrhne",proste ten za ktorým ide ,je pre neho lepší

miadi
7. jún 2024

Tak nemiloval tu snubenku. Ta baba z baru sa mu zdala lepsia a tak si vybral . To nie je o tom ze ta single mama je nejaka mocna carodejka. Lepsie ze sa to stalo pred svadbou ako po.

kiki68
7. jún 2024

A vidime do toho viac ? Nevidime, mozno tam svadba mala nieco zachranovat. Vela ludi ide do svadby zachranit to, co nefunguje. Tak to aj dopadne. Lepsie takto zist z kratkej cesty. Nez nedojde na deti, rozvod. Tak si vybral chalan. Ja poznam tri pary, kde sa toto stalo.

h2
7. jún 2024

Ale to nie je chyba tej ženy, že chlap kvôli nej ukončí iný vzťah.

domkakvet
7. jún 2024

Ten chlap tu zenu nemiloval.

autor
7. jún 2024

@h2 no ja si to zas nemyslim. Ako pisem, poznam jednu v okoli, ktorá rozbila takto 3 manzelstva. Nech ai hovorí kto chce, co chce, ale kazdy jeden vztah prechadza urcitym obdobim krizou a nedala by som ruku do ohna za ziadneho chlapa. Ja viem, ze vela z vas sa tu dusuje, ze vas by to nikdy nespravil alebo ze ked niekto miluje, tak to nespravi. Ale coak to niekto nespravi len kvoli tomu, ze nema na to prilezitost? Ste si na 100% iste, ze aj vas by odmietol zenu, co ho pritahuje a je mu otvorena? Ja som si týmto uz taka ista nie som. A to som zdravo sebavedoma zena. Ale som aj realistka a nemozme byt snilci a hovorit si, ze laska prekona vsetko a ze taka extremna vazen bude stale pritomna :D ono, lahko sa sudi, ale ked sa dotycna ocitne na tom mieste, tak podla mna jej klesne hrebienok. Jedna moja kolegyna velmi ospevovala partnera, ze aky on je uzasny a verny. A prisla im do prace kolegyna, ktora ho zviedla a oni mali potom extremne problemy kvoli tomu a dovtedy to bol podla mna nornalny harmonicky vztah. A presne to vtedy riesila, ze oni mali 100% ale mozno tych 20% chybalo a to nasiel akurat u hentej. Ja som poznala aj toho jej partnera a prisiel mi uplne normalny chlap. Lebo tak su chlapi suknickari, ktorí to robia ako svoje hobby. Mna skor zaujima, ze ked ten muz ma príležitosť a zena je proste taka neoblomna, ci nakoniec fakt neodola. Ja som si tiez vzdy povedala, ze je na vine chlap, ale ako som sa dozvedela o tejto znamej, ze rozbila 3 manzelstva, tak som sa nad tym zamyslela, ze zrejme ked je moznost, tak asi ti chlapi nedolaju. A ti,.co tu mosnost nemaju, tak jazne, ze nepodvedu, lebo nemaju ani s kym :D povedzme si, nie kazda tu mate muza, za ktorym sa baby idu prethnut 🙂

minenkak
7. jún 2024

Ten čo je slobodný,tak nech si trtka s kým chce a ten čo je vo vzťahu nech rozmýšľa

miadi
7. jún 2024

Ty si naivna prepac . Ze verni su len taki co nemaju skym. Kamosky otec take nikde nic tutko putko bike by si onho neoprela.. mal krizu stredneho veku a € mizli z uctu aby mohol zasunut do mladych ochotniciek . Kto chce prilezitost si najde . Chlap nemusi byt vizualne atraktivny , aby sa za nim sli niektore pretrhnut . Staci ze mà prachy alebo je hokejista. A ta zena sa v tom bare nezjavi naha a bum zrazu vsetci zmiznu a neda sa odolat. Tam su kroky ktore vedu k volbe . Hranice ktore sa postupne prekracuju alebo vedome vyberaju a dodrziavaju. Vernost je vedoma volba. A nevera tiez .

majlo1234
7. jún 2024

Podla mna su zeny, ktore to s muzmi vedia lepsie ako ine.

janickacrazy
7. jún 2024

Keby tie manželstva boli pevné, tak by nič nerozbila. Lenže dlhodobé manželstva väčšinou majú nejaké tie krízové obdobia, možno tam bolo nejaké citové ochladenie, nedostatok sexu, riešili sa len deti, povinnosti, atď. A zrazu je tu nejaká milá, mladá, pekná, samozrejme chapava herečka a už to ide. No nie vždy to dopadne dobre. Mnohokrát tieto nové vzťahy aj tak nevydržia. Ale podviesť ozaj môže každý chlap, keby si videla môjho bývalého suseda, starý, škaredý, vychudnutý, po 2 infarktoch, ešte aj chudobný a veselo si ženu podvádzal. Jeho žena pekná, milá, o dosť mladšia. 😅

miamaria
7. jún 2024

Tiež poznam ženu, ktorá mala mať svadbu na jar, ale v zime sa buchla bezhlavo do cudzieho muža na vianočnom večierku a svadbu zrušila s dlhoročným priateľom. Po 2 mesiacoch bolo po láske, priateľ ju vzal na milosť, majú tri deti a talianske priateľstvo

barka1
7. jún 2024

Píšeš, akoby toto nerobili aj ženy. Robia. Mala som dost rande s roznymi rozvedenymi muži, ktorych ženam preplo v hlave a vykašlali sa na rodinu a šli za inymi.

autor
7. jún 2024

@miadi vsak a co pisem?:D ze taki, co nemaju prilezitost, to mozno neurobia, ale taki, co maju, to spravia :D prachati chlapi maju vzdy prilezitost a aj hokejisti, to je jasna vec. Preto aj tie zeny tak koncia, ktore chcu mat aj pekneho aj bohateho :D zas netvrdím všetky. Mne ide o to, ze mozno aj ten, co nechce, moze natrafit na situaciu, kedy podlahne. To je vsetko

autor
7. jún 2024

@barka1 a kde pisem, ze to nerobia aj zeny 😂 ja som len nadskrtla temu, kde odisiel chlap, to je vsetko

barka1
7. jún 2024

Nepíšeš. Len to robí taky dojem. Tiez nepíšeš nikde opak.

tttbb
7. jún 2024

Nikdy nevidis nikomu do kuchyne a neodsudzoval by som taketo veci, vela vztahov funguje len zo zotrvacnosti a pod pokrievkou je to celkom slusny humus z jednej, alebo druhej strany. No tak prisla v tej chvili zena ktora mu dala to co mu ta druha nedavala.. Funkcny vztah sa nerozpadne kvoli nikomu.. Ocividne ten ich funkcny nebol. No tak sa rozisli. To sa stava celkom bezne.

tttbb
7. jún 2024

@karolinakr Myslim, ze s Darinkou sa rozisli hlavne preto lebo Rytmus chcel dieta a ona nie.

autor
7. jún 2024

@barka1 ale tak ja nemozem zato, ze ty sama si si to vydedukovala z temy :D