Zbraň v domácnosti

21. aug 2022

Baby, prišla som si po radu. Partner doniesol domov zbraň. Rozprávali sme sa o tom, či mi to nebude vadiť, či môže, skrátka či som s tým ok. Najskôr som bola v pohode veď nie je žiaden psychopat, vie s tým narábať. Ale teraz keď to máme doma, je to nejaké čudné. Vraj keď budem chcieť, naučí ma s ňou narábať, že keby bývame v budúcnosti niekde na samote tak to ocením.😅 Otázka znie, či je reálne si na to zvyknúť? 😂

lesankavh
21. aug 2022

Ahoj máme doma zbraň pár rokov a nemám s tým od začiatku žiaden problém ,je v trezore

abbey1
21. aug 2022

Práve včera sme doma debatovali, že by nás zaujímala štatistika, či doma držania zbraň za účelom obrany či ochrany je v realite častejšie využitá reálne na obranu, alebo bohužiaľ skôr nešťastnou náhodou či zámerne voči niekomu blízkemu.
Pozerali sme totiž zopár reálnych prípadov zo zahraničia.
Skutočne by možno taká štatistika bola zaujimava.

danyelia
21. aug 2022

Ahoj, asi by som z toho mala zlý pocit 🤔

aduskatt
21. aug 2022

zvykla som si, všetky sú v trezore

diaalex
21. aug 2022

Ja som na ne aj zabudla 🙈 sú v trezore

autor
21. aug 2022

@danyelia kvôli čomu?🙂

marca12
21. aug 2022

Ja osobne nerozumiem tej mode mat zbran. Ako naco,ked su doma v trezore? Ak ma niekto prepadne,urcite stihnem vytiahnut zbran z trezoru. A von,ked idete to supnete do kabelky a idete na nakup alebo do ruksaku a vyberiete sa na turu alebo v kosiku na hriby ich nosite? Naco realne sa zbran v domacnosti pouziva? Tiez by som zbran doma nechcela.

janka_266
21. aug 2022

Má na ňu preukaz? Má ju pracovnú alebo len na zábavu? Ja by som ju doma nechcela, a aká je šanca, že sa na tu samotu budete sťahovať? My sme doma zbraň nikdy nemali, a to mám otca policajta.

aduskatt
21. aug 2022

@marca12 áno, keď sme išli na túru do Tatier, brali sme so sebou, samozrejme zabezpečenú, v puzdre

aduskatt
21. aug 2022

@marca12 a inak sa vyberá z trezoru, keď sa ide na strelnicu si zastrielať. Na nákup chodíme bežne bez zbraní.-))))))))

autor
21. aug 2022

@janka_266 preukaz samozrejme má, v práci má inú a túto má doma. Začal chodiť aj na strelnicu s kolegami, berie to ako relax. Aj z práce chodia na strelnicu pravidelne.
@marca12 no on mi spomínal niečo , že by ju nosil so sebou. Dúfam že tým nemyslel rodinné návštevy 😂

mandzula
21. aug 2022

Otec je polovnik, mali sme zbrani doma xyz, manzel ma v legalnej drzbe pistol, ktoru stale nosi so sebou. A aka som rada v tomto medvedom case, kedze chodime kazdy den do lesa.

vanda323
21. aug 2022

Ahoj, aj my máme doma v trezore zbraň...tiež som bola na začiatku z toho taká neviem to opísať napadlo ma asi tisíc vecí ale už to neriešim...skôr mi vadí že ďalšiu máme v garáži schovanú ťa ani neviem kde je....len viem otom že tam niekde proste je

mondolina
21. aug 2022

máme doma zbraň, pravdaže aj s povolením, mám zbrojný preukaz. Mali sme možnosť odkúpiť z práce, za smiešnu sumu. No nekúp to.

autor
21. aug 2022

@mandzula priateľ sa smial že keď nám príde nabudúce búchať suseda že sme hluční, pôjde jej s ňou otvoriť 🙈 to samozrejme nemyslel vážne, ale predstava je to uspokojivá 😂

zdenkastanka
21. aug 2022

Bud rada... este aby sa vam nezisla... necakaju nas zlaté casy... ehm, takto... ako dlho ste s partnerom?to je dost podstatne vediet 😅

autor
21. aug 2022

@zdenkastanka 3 roky, ale jeho budúca svokra je dobrá, mám sa báť ja?🥲😂

danyelia
21. aug 2022

Neviem, taký ten prvý pocit: ,,Načo mu to preboha bude? Koho chce strieľať? Čo ak náhodou niekoho postrelí? Čo ak nám ju niekto ukradne a zastrelí ňou nás? 😁 Asi pozerám veľa detektívok, ale zbraň v dome by mne osobne nechýbala...

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
21. aug 2022

@vanda323 v garazi zbran? Musi byt v trezore, nemoze sa povaľovať po garazi.

muminka27
21. aug 2022

@marca12 zeby sportova strelba? Niekto ide na pivo, niekto na strelnicu...

zdenkastanka
21. aug 2022

Dúfam ze nemusíš 😬😬😇

autor
21. aug 2022

@danyelia som sa úprimne zasmiala, toto je super 👍😅😅😅 mi povedal že radšej ma s ňou nenaučí narábať nech mu čosi nespravím keď neuprace. Na čo som mu povedala že aspoň ho s ňou zbijem 🤔😂

lesankavh
21. aug 2022

@marca12 bývame pod lesom v dome,sused žiaden a občas som sama doma s deťmi aj v noci .
Zbraň je v spálni,za minútku ju mám v ruke .
Ľudia sa zabíjajú aj pre pár eur by si sa čudovala …

danyelia
21. aug 2022

🤣

tianna
21. aug 2022

Myslím že by som s tým problém nemala za predpokladu že by bola ozaj niekde v trezore a teda by nehrozilo že sa k nej dostanú deti. Pretože ak sa bavíme samozrejme v čiste teoretickej rovine ono ak by niekomu preplo tak to doma nemôžeš mať ani nože, kladivo, sekeru, atď pretože aj toto všetko a mnoho ďalšieho sa dá ako zbraň použiť. Aj taká fľaša od vína nie je najbezpečnejšia.. áno, pozerala som veľa CSI & spol. 😬

zafir01
21. aug 2022

Mame doma menší arzenál zbraní. Manžel je poľovník, všetky zbrane zo zákona v trezore. Od malička som zvyknutá, otec je zberateľ, poľovník, celýe detstvo som mu pomahala pri ich čistení.

tianna
21. aug 2022

A ešte doplním nožnice tiež nie sú bezpečné.. 😆 to by mi možno ani nenapadlo ale syn je psychiatrický pacient a boli sme upozornení že ani k nožniciam nemá mať bez dozoru prístup.

maminkadeticiek
21. aug 2022

Takto sa spytam.O co nebezpecnejsia je zbran/pistol ako sada nozov v kuchyni?

xsuzannex
Autor odpoveď zmazal
Zobraz