Zavolali by ste políciu na susedov?

28. aug 2021

Ahojte.
Vôbec niesom stazovatelka, tiež som celkom hlučná. Ale toto je už neúnosné. Od 6tej už susedia nad nami hučia a spievajú… asi si aj popíjajú. Ja som tiež mladá a rada a sa zabávam o tom nič. Ale toto je už fakt extrém ľudia take spevoty ste ešte nepočuli 😃😃 mám migrénu posledné dni nespím som fakt nervózna. Dieťaťu idu zuby a je to fakt o hubu. Možno by som inak takáto podráždená nebola. Ale čo by ste na mojom mieste robili? Volali by ste políciu? Mne je to fakt proti srsti… dieťaťu to nevadí… spi… ale ja som taká unavená že už v noci spávať nemozem. Ísť ich upozorniť to asi tiež veľmi nie, keďže zjavne piju a toto ja nemám moc rada. Čo by ste robili? Keby aj volám políciu tak ani neviem čo by som im povedala….

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajka16
28. aug 2021

No keďže sú to susedia skus pekne poprosiť predsa len žijú v paneláku takže treba brať ohľad aj na susedov.. Ak nezaberie tak bud si daj slúchadlá pusti hudbu alebo štuple 😂 alebo potom tá polícia no aj to je možnosť ale mohlo by to nastrbit susedské vzťahy 🤷🏻‍♀️

ivankamrva
28. aug 2021

Hned nevolaj urcite policiu.
Nemozes si pokazit vztahy v baraku.
Chod za nimi milo a skus ich poprosit a nejako sa s nimi dohonut.
Keby si zavolala policiu hned by si vytvorila konflikt a bolo by to ovela horise

leniel
28. aug 2021

Tiež by som šla najskôr za nimi osobne, poprosiť ich o stíšenie, kľudne sa vyhovor na bábätko. Príp. skús len zabúchať metlou do stropu, možno ich trkne, že majú byť tichšie 😉

vitriolka
28. aug 2021

Neriesila by som tomuatialmvobec. Pokial toto robia raz za rok.

dadulamamula
29. aug 2021

Tak od 10 je nočný kľud, policajti ich môžu len napomenut, zatiaľ neporusju nič.. Skôr by som išla ja za nimi a trosku ich napomenula a ak by to neprestalo tak len riešiť... Ja to poznám.. Ú nás je to katastrofa teda bola ale tak keď sa vieme dohodnúť všetko sa dá.. Aj hudba tichšie aj kľud... Nam sa poháriky triasli vo vytrinke a dieťaťa mi plakalo v pstielke co nemohlo spat

marcellka32
29. aug 2021

Od 6-22 si môže v byte spievať, púšťať hudbu (v rámci normy počúvania, nie ako na disko), takže zapni si rádio alebo tv aj ty, dieťa spí, alebo si daj štuple

zuzubb007
29. aug 2021

Ak to robia casto v prvom rade ist za nimi a povedat im, traposit hned s policiu by som nie, a ak sa zabavaju raz za rok pohoda, zacnu o 6tej tam uz konci nocny klud, a ty mas spat v noci vsetko k tomuto

sara07
29. aug 2021

1,. osobna našteva
2, riešit cez domovníka nech zbehne aj on
3, riešit policiu
ale velmi by som neverila že niečo zmeniš

martinkatinka
29. aug 2021

To by som volala nonstop 😆 bud behaju na beziacom pase alebo chalani hraju basketbal, futbal... Poprípade skacu na balkone na kolobezkach 🤷 uz to zacina byt hrozne..... Uz nech zacne skola a kruzky, lebo ma z nich porazi

vilma7
29. aug 2021

Najskôr by som išla klopať. Tiež som raz volala v nedeľu ráno o 05.00 policajtov, lebo suseda mala zrejme "drogovú párty" a jej návštevníci sa začali biť.
Aj napriek tomu som išla najskôr búchať a až následne som volala políciu.