Mám 20 rokov, už dieťa a prvého priateľa. Sme spolu od mojich 15 rokov, partnera lubim ale uvedomila som si že mám nejakú úchylku alebo čo že stále potrebujem vyhľadávať iných chlapov. Som strašne “závislá” na pekných mužoch a neviem čo mám robiť asi to nie je normálne. Stále snívam o iných aj keď môjho lubim. Neustále vyhľadávam niekoho nového, nestretávam sa s nikým ale proste pozerám si profily, videa a fotky iných. predstavujem si aké by to bolo s nimi. Nie sex, ale dotyky, objatia, bozky.Od mala sa mi páčil snad každý druhý pekny chalan v meste a doteraz ma to neprešlo. Proste sa mi páči možno 20 chlapov. Čo mám robiť ? Prídem si ako chorá a mám vycitky voči partnerovi.. môže to byt aj tým že o mna majú chlapi záujem no ja som nikdy nemala nikoho iného len môjho a tak ma láka skúsiť niečo nové? Prosím poraďte ako sa toho zbaviť.
Podľa mna je to zvedavosť, keďže si iného chlapa nemala. Na druhej strane je to aj nejaká forma idealizácie, lebo dotyky bez lasky by ti vôbec nemuseli byt prijemne od cudzieho, aj keď pekneho muza. Zide z oci, zide z mysle, asi aj tu plati vypnut sociálne siete a pri pozeraní televíznych novín, kde je len Fico, či Matovic, tá tieto myšlienky napádať snáď nebudu😉
Nieje to choroba. Je to tým, že si dlhodobo vo vzťahu so svojou prvou láskou a nevieš reálne aké by to bolo s niekym iným, ale vnímaš, že pre chlapov vo svojom okolí si atraktívnou a žiadnou. Možno ti prekáža stereotyp vo vzťahu s partnerom a chcelo by to ten vzťah trosku oživiť. Možno sa ten tvoj o teba ako ženu malo zaujíma.... Berie ta ako samozrejmosť. Neviem.... To, že sa ti páči aj iný chlap ako tvoj vôbec nevadí, no nvm ako to berie tvoj chlap, niektorí s u dosť žiarlivý a majetnicky.... A je fajn, že si uvedomujes, že ste už traja a tak je to iné ako keby ste boli bezdetni.... Možno by stačilo aktuálny vzťah nejako oživiť 🙂
Si nevybúrena ja mam tak isto a mala som predtym 2 vztahy a neviem si predstavit ostat len cely zivot s jednym teraz si este mala zazivat chaty diskoteky aj ked nemusis byt na take ale skusat co ti padne ja som sa uz teeaz ustalila ale zaviazať sa takto tak skoro by som sa nechcela
Si nevyburena a zacala si vazny vztah moc mlada. Mas uplne normalne pocity k tomu veku ibaze mas uz dieta a si s priatelom stastna.? Takze su nevhodne ale uchylka to Nie je. Skus sa viac venovat svojmu priatelovi oživ vase intimne chvilky skus nieco nove co ste este nerobili oživ tu vašu rutinu,
Myslim, ze si si v zavere prispevku odpovedala sama...
Nevieme detaily z tvojho vzťahu, nevieme čo on, či sa ti fyzicky páči - ale asi nie keď to nespomínaš. Chceš radu ako sa toho zbaviť. Máš to zadefinované správne, závislosť, zvedavosť, alebo pocit že máš na viac. Možno ťa partner už tak fyzicky nepriťahuje (možno ani nikdy nepriťahoval), a máš potrebu to vyhľadávať u iných, možno len tá potreba. Záleží od teba ako to chceš riešiť a či vôbec. Môžem ťa uistiť, že štatisticky nie si sama žena, ktorá si takto prehľadáva atraktívne profily. Vôbec nie si sama žena, ktorá má svoj fyzický vysnívaný ideál, ktorý nemá doma. Píšeš, že máš príťažlivé telo a snívaš o podobnom k sebe - len pre tie dotyky. Nechávaš sa uniesť tými predstavami a čím viac to robíš, tým viac to chceš prežiť. Možno sa neskôr naozaj stane to, že ho budeš podvádzať s fyzickým ideálom a nikto ti v tom nezabráni - už teraz by sa to stalo, keby nejaký taký vedľa teba sedel a nikto iný by tam nebol. My vôbec nemôžeme tušiť, v akom štádiu je váš vzťah, či sa chcete brať, či len tak byť s jednou nohou vo dverách. No v každom prípade, 5 ročný vzťah (a ešte dieťa) sa vždy oplatí nejak zachraňovať a budovať. Tu sa pre teba naskytá riešenie troška ubrať v tých myšlienkach a nahradiť ich rodinnými záležitosťami, namiesto prehľadávania profilov sa starať o to dieťa alebo na niečom pracovať. Pochybujem, že sa tej potreby zbavíš úplne, ale možno ju dostaneš troška pod kontrolu, to je asi jediné čo môžeš pre ten začiatok spraviť - spomaliť a porozmýšľať, že čo sa to vlastne deje.
Keď je koze dobre, ide sa na ľad šmýkať...
pred niekoľkými rokmi mali ženy v Tvojom veku aj po 2 deti a mali tolko roboty, že nemali čas na somariny ako dnes. To, že si mladá a ako píšu vyššie,,nevyburena" je chabé ospravedlnenie. Keby si medzi tým vystriedala ďalších 3 , bola by si teraz šťastnejšia ? ....Vypni si všetky tie sociálne siete a venuj sa radšej rodine , sebe, peč koláče a buď vďačná za to čo máš....
Toto je dosť choré, choď k psychológovi lebo ak sa to dozvie manžel tak sa s tebou rozvedie... Každý chlap by to spravil
Keď je to tvoj prvý tak si ešte nevybúrená a už máte aj dieťa. Ja som so svojím mužom pomaly 4 roky, máme dieťa ale poznáme sa už skoro 10 rokov. Boli sme fakt super kamaráti, len sme každý mali svoje vzťahy a toľko koľko som hovorila, že s ním nikdy nechcem nič mať som sa zaľúbila až po uši, ale tak už som mala nejaké vzťahy za sebou takže už teraz nemám takýto problém.
Ono je to asi tym, ze si nemala dost priatelov, preto ti tak hlava chodi. Pokial ti to nejako neublizuje, pokial nemas tendenciu ich osobne vyhladavat tak asi by som sa tym netrapila.
Od 15 mať záväzok len k jednému je v dnešnej spoločnosti príliš obmedzujúce. Nestihla si prejsť fázou hľadania zaľúbením sklamaním rozchodom. To že sa ti furt páčia ini a vždy len fešáci nie je v princípe zlé no na harmonicky vzťah potrebuješ vernosť svojho srdiečka. Môže to byť aj hodnotami. Pekný chlap ma pre teba väčšiu hodnotu ako spoznávanie a milovanie aj s chybami. Je to určitý druh povrchnosti a zbaviš sa jej ak pôjdeš do hĺbky. Ak budeš so svoji priateľom hľadať čo vás spája a zmieriš sa s tým že po svete budú chodiť vždy krajší chlapi ktorí ti nebudú nikdy patriť a je to tak úplne normálne. Keď si vo vnútri v sebe povieš že tvoj život je len raz a práve tu a že ideš budovať vztah a nie ho hľadať tak ho nájdeš potom ako si ho vybudujes. A odmenou ti bude laska aj tá eroticka k tomu tvojmu nedokonalemu chlapovi. Môžem ťa ubezpečiť že aj Brad Pit by ťa sklamal keby ste vztah nebodovali. Viď on a Angelina. Často túžime po tom, čo nemáme a láka nás cudzí svet a nevidíme poklady ktoré mame pred sebou a doma.
Dorieš si vzťah so svojím otcom - tam je väčšinou kameň úrazu.
si si neprezila dost vztahov, si nevyburena... ked si od 15tich stale s tym istym.