Závislosť na mobile

18. mar 2021

Robim si o mojho snúbenca starosti. Odkedy má nový mobil, asi tak 3 mesiace dozadu, tak je neustále na mobile. Pozerám tv a on v ruke mobil. Rozprávame sa a on v ruke mobil. Čítame, ideme sa prejsť, ideme na návštevu a on stále v ruke mobil. Keď zaspaavme, tak tiež. Nie je to pár minút alebo sekúnd, proste je to naozaj stále aj 3h vkuse.
Som už zúfalá a smutná. Nie je tam žiadna iná, správy mi kedykoľvek ukazuje, on tam skrátka brázdi na FB a YT a sleduje novinky, ale od rána do večera. Alebo si na ňom zahrá hry. Ja neviem, ale ide o závislosť???
Sme už zasnúbení, máme mať svadbu a mňa to znepokojuje, že čo sa stalo. Neviem, či je to dôvod na rozchod ale mám pochybnosti. Mám pocit akoby sme sa vzdialili od seba po duševnej stránke. Veď viete aký je to pocit, keď sa s niekým rozprávate a on je na mobile... Nevníma vás, aj keď tvrdí že anio.
Keď mu to poviem, vždy dostanem odpoveď, že on dokáže vnímať všetko naraz. Ach!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucimichi
18. mar 2021

Je nevyzretý.. aj u nás v rodine máme takého, má dve deti, žene vôbec nepomáha, len je v kuse na mobile. Aj na návšteve. Je mi trápne za neho. Jeho žena hovorí, že má 3 deti. Tak som sa jej spýtala, že načo je s ním? Vraj kvôli peniazom. Dobre zarobí a že sama s 2 detmi by nevyžila a nemala kam ísť.

marcellka32
18. mar 2021

Dôležité je aj to, či si to uvedomuje aj on? Ak áno, je aplikácia (po určitom čase sa ti zablokuje)... Keď prídu do vzťahu malé deti, nie je moc času na mobil, treba ísť von bez mobilu

diana999
18. mar 2021

Som s týmto problémom stotoznena na 120% u mňa nezabralo nič... A dohovory absolútne.. Daj mu ultimátum, ja. By som ho už nechala ale mame dieťa

elleloup
18. mar 2021

Tá posledná veta je ako z môjho života. Ja som mu vtedy vysvetlila, že nie som jeho matka alebo učiteľka v škole aby som tu súperila nasilu o jeho pozornosť. Som jeho partnerka a hádam sa na mňa môže pozerať pri rozhovore ako normalni zdraví ľudia. Existuje závislosť na inetrnete, jedná sa o to, že človek si zvykne na tie neustále meniace sa nové a nové podnety a reálny svet mu príde nudný a pomalý. Ak to nepochopí, čaká ťa veľa trápenia. Ja sa ešte trápim, no aspoň pochopil, že ako partneri by sme spolu mali tráviť kvalitý čas.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz