kukam na fb, ci na MD, ci na pokeci priatelov, ake maju fotky ci deti , priatelov rodiny vyletov atd. ja s a nemam cim pochvalit, preco ? lebo vzdy ked som si dala priatela fotku tak mi druhy ludia zavideli -stastie, usmev, spokojnost, bud fotku blokli alebo ju zrusili
dala som si na net fotky dietata a ludia zavideli -krasu , usmev stastie hracky ci vylety s dcerou no vsetko , bud blbo komentovali , alebo blokli ci zrusili
to iste s rodinou a to iste s s akciami ,
je normalne ze ked som spokojna a chcem sa pochalit aj ja ze sa najde nejaky ten jedinec(kamarat, priatel , rodina, alebo cudzi clovek ) kt, zavidi , ja nemam peniaze , nemam vsetko co by som chcela ale mam spokojny zivot a viem byt stastna ..
@pokladik5 vždy sa najdu ludia čo závidia,tomu sa nevyhneš 🙂 a ja na tvojom mieste by som to ignorovala a dalej si dávala fotky ake sa mi páčia 🙂 ved dávaš fotky za ktoré sa nemusíš hambiť, práve naopak 🙂 no nie? ved kto by si daval svoje fotky na FB kde je nešťastný alebo tak,nik sa v takých chvilach ani nefotí, nikto nepotrebuje počúvať aby ho lutovali.... 😀 aj ked verím že by sa našli aj takí ktorý by závideli ešte aj to... 😝
@andrejka1983 ignorovat s a to da, foto pridavat mozem ale to ukrizovanie no neviem , raz som na fb dala fotky priatela teda s polocne on to zdielal ved sme kypeli stastim a a asi za mesiac sa jemu na fb objavila foto nahej baby ze chutne , tak sme s a hne d dohodli ze zrusime obaja fb nemusime s a jedovat, a nik nam nemusi robit problemy
@zaneta08
@andrejka1983 viem ze to nemam len sama , najhorsie je ze to iste maju kamosky , fakt kt. s a maju s cim pochvallit . ja neviem ale ja s om nikomu nezavidela nic a nikomu neublizujem
@pokladik5 vieš nesmieš to brať tak strašne osobne..... 🙂 🙂 čo ine ti poradiť,bud budeš na FB alebo tu na MK a rataj s kadečim, ale akonahle vypneš PC už by si to mala pustit z hlavy, su to všetko iba virtuálne osoby ktore ťa nepoznaju ani ty ich a ich názor ťa nemusí trápiť ak sa ti nepáči 🙂....alebo sa odhlas a viac nepodliehaj pokušeniu a nevytvaraj si nový profil, lebo to bude znova to iste 😉 takže tak....fakt, ber to s nadhladom 🙂
to ja by som uplne zrusila tych ludi o ktorych vravis ze su tvoji priatelia..tym by sa problem vyriesil. ja som strasne stastna, mam uzasnu rodinu, ludia o tom vedia a to co pises vobec nepoznam v takej obrovskej miere...
Priatelia, ktori maju problem s tvojou fotkou kde si stastna, nie su priatelia. A cudzim svoje foto nezverejnujem. 😉
@pokladik5 úplne jednoduché - nezverejňovať fotky zo svojho súkromia... načo? ak máš nevyhnutnú potrebu sa pochváliť, tak rátaj aj s blbými komentármi, ak ti stačí tešiť sa v úzkom kruhu blízkych, prípadne zúčastnených tej ktorej akcie, tak si pozrite fotky pri spoločnej kávičke, podebatujte a hotovo... asi som čudná, ale asi ako jedna z mála som nepodľahla tejto novodobej mánii zverejňovať fotky a informácie o tom, kam sa pohnem, čo som robila, budem robiť, absolútne v tom nevidím zmysel a dobre mi je 😎
sorry, ale nechapem. Na FB som od zaciatku, mam kopec fotiek stastnych, vysmiatych, dovolenkovych, kadejakych (pouzivam ako ulozisko na fotky pre rodinu) a v zivote som nemala jeden jediny zly komentar. Tak nechapem, to bude naozaj v niecom inom.
a aké konkrétne komentáre ťa priviedli k myšlienky že ti niekto závidí? 😝 nehovorím že to je tvoj prípad ale poznám zopár ludí ktorí žijú v presvedčení že im každý všetko závidí a pri tom ich ma dotyčný na háku 😉 ak by mi to písal niekto konkrétny tak ho vymažem spomedzi priateľov a neriešim zbytočnosti.
A naco sa potrebujes chvalit svojimi fotkami? Proste tam ziadne foto nedavaj a hotovo. Uzivaj si stastie so svojou rodinou bez toho aby si to zverejnovala, a nebudes muset riesit takyto problem. Neviem co je toto za moda hadzat na FB alebo co ja viem kde vsetky sukromne veci (fotky, informacie), pre boha ludia sak si strosku strazte svoje sukromie!
pokial viem na FB či tu sa dá nastaviť ochrana súkromia.tak v čom je problém
ja citam, ze zavislost 😅 to bude nieco pre mna, a ono to je zavist 😉
@maartinkaa chybička se vloudila.aj ja som si myslela že to je o závislosti
a na co potrebujes svoje fotografie zo zivota vesat kadetade? Chyba Ti nieco? Potrebujes lajky od stovky ludi? Casto ani nie znamych? Nestaci, ze sa z fotografii tesis s najblizsimi? To vies, ludia zavidia skutocne vsetko a su natolko neomaleni, ze casto daju cloveku vyzrat to co ich irituje. S tym nenarobis nic, to je tak ako povedal Werich.
he, aj ja som citala zavislost, tak som si povedala, ze som tu spravne a nacim s tym nieco porobit. Idem ja po svojom.🙂
@gubcikova na FB ešte možno ano, ale tu ... to by som si nebola taká istá ... keď zadáš že fotky môže vidieť len tvoj priatel a on to lajkne, veľakrát vidím v zozname, aké albumy ten môj priatel lajkol ... takže pochybovala by som o tom ... a možno sa mýlim neviem, každopádne ja sa snažím svoje súkromie chrániť a zbytočne nezverejnovať čo nemusím 🙂
noo tak ako citam tak nazov bol upraveny a vlozeny do fora rodinne problemy, pravy nadpis t. bol zavist na internetovych strancha a vo fore volne diskusie.
a este jedna vec , napisala som to samozrejme o sebe, ale myslene obrazne.
a nenamýšľaš si tak troška, že ti chce každý len ublížiť a závidí ti ? 😉
Diskusiu zamykam n aziadost zakladatelky
no ja na tvojom mieste by som zrušila na FB takých priateľov, načo ti majú kaziť náladu.