Zásnuby a zatajovanie

natalysb
14. jan 2017

Ahojte zaujima ma Vas nazor. Zasnubila om sa s priatelom. Oznamil to rodine ale znamim nie. V jeho praci. Robi casnika. Dnes sme stretli jednu jeho zakaznicku s frajerom a predstavil ma pod menom. Nie ako moja snubenka ani priatelka. Dakujem za nazor

obsadenemeno
14. jan 2017

@natalysb no pokial sa nepomylil na mene, tak nechapem, kde je problem....... 😀

nemame problem, tak si ho vyrobime, ano?

Tak za 1; je to chlap. On na to nemysli 24/7 a zvycajne ta oslovuje menom, tak je zvyknuty, tak sa volas, pochybujem ze odrazu ti doma aj v posteli hovori snubenica.
2; daj si kavu a skludni hormon. Inak sa moze stat, ze tou snubenicou dlho nebudes, ked ta trapi takato prkotina. Ved pockaj, kolko srandy este bude, ked sa vezmete a ked pride babo. Kukni si napriklad na tuto temu
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kriza-v-manzelstve-5/ 🙄

oznamil to rodine , to je dolezite. Nechapem, preco by to mal oznamovat nejakej zakaznicke. Bol v praci a choval sa profesionalne. To si mu to mala rovno vytetovat na celo potom, nech to vidia vsetci zakaznici.....

bosoriak
14. jan 2017

@natalysb To sa ale musis porozpravat s priatelom, nie tu. To tak dospeli ludia robia, ked maju nejaky problem s partnerom, v prvom rade to komunikuju s nim, nie s anonymami na fore, ktori ho ani nevideli. 🙂 To nemyslim v zlom, len odporucam skor zvolit takyto postup. Osvedceny.
Vela stastia.

janinah
14. jan 2017

Všetky sme si prešli tým obdobím,kedy si myslíš,že máš ideálneho chlapa ,ktorý sa bude správať presne podľa tvojich predstáv🙂 nebude,,,,,ale na to si zvykneš....o 5-10 rokov nad takou prkotinkou len mávneš rukou😉

nika_17
14. jan 2017

@natalysb jasne,ze je to v pohode.Mozno si este ani nezvykol,ze si uz snubenica.A mna manzel myslim tiez nikomu nepredstavoval ako snubenicu a vobec som to neriesila a sme spolu.Hlavne ze ta potom bude prestavovat ako manzelku..

ixayxa
14. jan 2017

Podľa mňa priatelia a známi tvojho snúbenca chcú vedieť tvoje meno, nie tvoj ,titul'.

alaguema
14. jan 2017

@natalysb ešte som nepočula o tom, že zásnuby by sa mali oznamovať v práci, známim a celému širokému okoliu. Je to vaša súkromná dohoda, sľub, alebo ako to ponímate. Nie je čo oznamovať podľa mňa. Ja som neoznamovala ani to, že som sa vydala len tak známim medzi rečou. Blízki a kamaráti, ktorí to mali vedieť, boli na svadbe. Ostatným som nemala potrebu oznamovať. Ako si to predstavuješ v praxi? Ahojte všetci, zasnúbil som sa? Alebo každému koho stretne? Trochu smiešne, nie? Medzi zatajovaním a neoznámením, je mimochodom, dosť veľký rozdiel. A že ťa nepredstavil ako svoju frajerku...Išlo o zákazníčku, de facto cudzí človek...nevidím dôvod predstavovať s dodatkom - to je moja snúbenka. To som tiež nerobila, kým sme spolu chodili, povedala som meno a čo je koho do toho, čo my spolu...Teraz už ho predstavujem ako manžela, samozrejme, ale to je snáď už závažnejšia funkcia, ako snúbenec 😀

natalysb
autor
14. jan 2017

@nika_17 ahoj. Dakujem za odpoved 🙂

lulu_2323
14. jan 2017

Toto podla mna nie je ziadny problem len to ho vidis aj tam kde nic nie je..prepac ale preco by ta cudziemu cloveku mal predstavit ako svoju snubenicu? Ved jasne ze ta predstavil menom kedze samozrejme zakaznicke doplo ze ste par..ved to oznamil rodine to je dolezite ci to teraz ma povedat kazdemu? Moj manzel aj tehotenstvo tajil v robote kym sa dcerka nenarodila je to predsa nase sukromie a co kebyze sa nahodou nieco stalo potom by boli len hlupe reci a tuez isto nerozpraval kazdemu ze sme zasnubeny az ked sme sa mali brat povedal ze bude svadba

tinushka13
14. jan 2017

😀 sorry ale mne toto príde detinské 🙂 ja som zasnúbená 4 roky ( myslím, že už by sa to mohlo aj obnoviť 🙂 ) ale ani raz ma drahý nepredstavil ako snúbenica.. nemyslím si, že sa dnes nejako obzvlásšť používa toto oslovenie. takže len to predýchať

amelie2017
14. jan 2017

Ja som mojho ani raz nepredstavila ako snubenca..ked tak priatel..mi pride divne to oslovenie..ako ked sa niekto viac pytal, povedala som, ze sme zasnubeni, ale to skor blizsim znamym. Mne skor pride, ze slecna ziarli trosku na zakaznicku a chcela, aby vedela, ze uz je viac ako len priatelka. Ale to je len mon suvjektivny nazor

moni244
14. jan 2017

Nemas problem, tak si ho vyrobis? Toto je detinske spravanie ako vysite, dospej, prospeje ti to

puklica13
14. jan 2017

👏 ..Ale chcela by som mať jej problém...😂
@natalysb zlatko..Všetko je v najlepšom poriadku..Podstatné je že to vie jeho rodina 👍 hovadiny neries

janka54321
14. jan 2017

Nechapem, co riesis...mna nikdy teraz uz moj manzel, nepredstavil ako snubenicu a ani ja som ho neoslovovala ako snubenca...este potrebujes asi dobre dospiet, ked sa zamyslas a riesit takto nepodstatne veci...asi si uz niekde namyslas, ze sa za teba hanby a pod. 🙂

janka54321
14. jan 2017

* hanbi

matazirafa
14. jan 2017

@natalysb tiez ma ako vacsinu zaraza ze riesis taketo s odpustenim kraviny.. Ale hlavne ze uz sa snazis mat s nim dieta, som zvedava ake temy pridu ked sa zadari

jankalukasova
14. jan 2017

keby ma môj manžel predstavil ako snúbenicu, tak ho asi zabijem 😀 ja neznášam, keď niekde povie, že to je moja žena, alebo kolegom hovorí, že idem so ženou... neviem na obed.. a ja stojím vedľa neho. Ja mám meno, ja viem, že som jeho žena a to mi úplne stačí.

mima4
14. jan 2017

@jankalukasova
ale zas oslovovat menom je skor vhodnejsie uz do znamejsieho prostredia, ked ta vsetci kolegovia tvojho manzela poznaju, no ak nie, tak ja by som tiez nemenovala...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ceresnovci
14. jan 2017

mat tvoje starosti a plat prezidenta :D Je to normalna vec. Riesis somariny.

nefertiti7
14. jan 2017

Podľa mňa to frci len v amerických filmoch....zial tu je tu...absolutne nepodstatna vec pre 90% obyvateľstva. Budeš riešiť horšie veci.

11031981
14. jan 2017

Mne to pride take filmove,americke...predstavovat ta ako snubenicu....ty ho tiez predstavis ako snubenca...?😉

0silvia0
14. jan 2017

@natalysb si zasnubena si na to hrda a chces aby to vedel cely svet... Ale svet ma aj ine veci na starosti ako to ci si alebo nie si snubenica

sibalka21
14. jan 2017

Ako pisu vyssie, nemas problem tak si ho vyrobis.... To uz co riesis? .... Predstavi ta menom (co sa patri) a hned si vydedukujes z toho, ze ta zatajuje ako snubenicu? Keby ta chcel zatajovat tak s tebu urcite nieje a nepoziada ta o ruku :D .... To, ze to hned nevyhukal v robote a nevesal vsetkym na nos, ze sa zasnubil, je podla mna uplne normalne... Asi nema za potreby robit okolo toho velke halo, je to chlap....

cristi
14. jan 2017

zacni od seba... nabuduce ho zas ty svojim znamym ci kolegom v praci predstav ako tvojho snubenca, ak ti velmi zalezi na tom, ako on teba predstavuje svojim znamym...To je moj snubenec Y......aj ked si osobne myslim, ze zasnubenie je len vec vas dvoch a nie znamych, ci kolegov v praci....ale tak kazdy vyznavame ine hodnoty v zivote...😉

dankabodvanka
14. jan 2017

@natalysb Žiadny chlap nepredstaví svoju frajerku ako snúbenicu😝 Riešiš sprostosti, tak radšej počkaj až prídu skutočné starosti👎

rebeka7501
14. jan 2017

Ja som s priateľom skoro 8 rokov a predstavujem ho ako spolubývajúceho 😀 a žijeme obaja 😀

ceresnovci
14. jan 2017

co potom budes riesit po svadbe/porode (: Relax kocka, uzivaj si vztah a slobodu.

3petka
14. jan 2017

Urcite by ste sa mali rozist, toto nema buducnost..... Si kompletna, dospej! Nepozeras vela telenoviel nahodou? Naozaj ma zaujma co budes robit ked budu ovela vacsie starosti... Ach jaj

lili2015
14. jan 2017

Keby toto riesil moj muz, asi sme rozvedeny. Ja sa este 4 mesiace po svadbe mylim a predstavujem sa dievcenskym menom. Ked rozpravam o muzovi, sem tam sa prerieknem a poviem mu ze moj frajer, vyvolava to akurat usmevy, zasmejeme sa na tom :D Moj muz detto. Toto by ma ani nenapadlo riesit.

marcelatje
14. jan 2017

To mi pripomina situaciu ked som bola 1x tehotna, tiez som si myslela ze som pupok sveta 😂 bola som u obvodnej lekarky a okrem ineho jej hovorim ze som tehotna, ona ani oci od papierov nezdvihla, pre istotu som to zaopakovala a nic........vtedy mi doslo ze ostatnym je to uplne jedno 😂😂😂