Ahojte. Pise sa mi neskutočne ťažko a predpokladám mnohé Vaše reakcie. Manžel má podvádza. Opäť. Áno nie je to prvý krát. Lenže teraz to je už naozaj kruté. Berie ju každý mesiac na dovolenky. Stretáva sa s ňou každý deň, je jedno ci je sviatok, víkend, karantena. Mame 2 deti. Pubertiaka a škôlkara. Viem aj to, kde nastala chyba v našom vzťahu. Ja som ho vždy ľúbila oveľa viac, ako on mňa. Viem a cítim to. Preto som mu aj odpustila tie predchádzajúce prešľapy. Ale teraz už naozaj nevládzem. Dokonca si našiel vekovo rovnakú mne bez záväzkov. Takže si viem predstaviť ako na ňom lipne, nakoľko jej už riadne tikaju hodinky. Začala som si vybavovať byt, lenže teraz to všetko ide ťažko. Som zúfalá. Najradšej by som zmizla a bolo by po problémoch.
@eva1122 a čo nato jeho rodičia? Hádam aspoň o tom vedia...
@deti95060810 vôbec nič, tvária sa ze je všetko ok. Jeho mama mi akurát povedala, že nemám robiť cirkus, lebo aj tak s tým nič nevyriesim
@eva1122 Tvoje deti ťa potrebujú, tak nerob žiadne hlúposti.. Asi musíš počkať, kým sa situácia upokojí a potom odísť.. Treba sa odosobniť od toho aj od neho. Ak nevládzeš, tak nečakaj a snáš niečo nájdeš aj teraz.. Hlavu hore, bude sa ti lepšie žiť bez neho, aj keď to potrvá asi dlhšie, kým si to upraceš v sebe..
A k svojim rodičom sa nedá ísť?
Výživné na deti, ak nepracuješ tak aj na seba. Zbal seba deti a daj si odchod
Toto nemá žiadny zmysel. Vyrabovali by som účty. Tie máte spoločne nie?
Nájdi si prenájom a výplat si ho na rok vopred
Pokial nie ste rozvedená, čo je jeho je aj tvoje
Toto by som ja neprežila. Take poníženie a nechcela by som aby my tak videli deti.
@eva1122 vlastne ho v tom podporujú .... tak ticho...🙄
@eva1122 Urcite odid hned ako sa bude dat. Ked je notoricky suknickar a zostane s nou, bude jej urcite robit to iste. Takze jej ho kludne nechaj! Nenechaj si od neho ublizovat. Netrap sa kvoli takemuto bastardovi.
@eva1122 Je mi ľúto, že to musíš prežívať. Skúšala si dať šancu (možno aj viacej šancí) ale nemá to zmysel. Urobila si všetko aby váš vzťah fungoval ale proste nefunguje. Nemôže, lebo na vzťahu musia permanetne pracovať obaja, nie iba jeden.
Zrejme je čas zobrať svoj rozum a hrdosť do hrsti a konečne sa postaviť pravde čelom a podľa toho sa zariadiť.
Všetkým stranám by vyhovovalo keby si "nerobila cirkus". Všetkým okrem teba. Ale vieš čo? Teraz je čas kašlať na všetkých a konečne dať na top priorít seba. Zaslúžiš si to. Zaslúžiš si byť štastná. A zaslúžiš si spraviť aj ten poondiaty cirkus pokiaľ budeš chcieť.
Takže teraz držím palce by si všetkým okolo seba vytrela zrak tým ako manžela hodíš do koša ako pokazené smetie (tým v podstate aj tak je).
Novému životu zdar!
A co na to deti? vsak to uz aj ten skolkar musi vidiet a chapat, ze si vsetkym na smiech. Kazdy den chodi k dakej zene, na dovolenky. Toto im ukazovat, ako, ze takto je akceptovatelne zaobchadzat so zenou, matkou?
Nechapem, ako si to nechala zajst takto daleko. Ale rada je samozrejma. do konca mesiaca sa zorganizuj, nahromad nejake peniaze, pre mna za mna predaj aj auto za polovicnu cenu alebo hocico a od 1.4. zacni novy zivot a nie, nebude to pre tohto pana ziaden zartik... fuj
Bože ospravedlňujem sa ale to je teda kokot...musis to mat veľmi ťažké..
Ale uz ho nemilujes nie? Potom vsetkom ako sa zachoval aj k vasim detom, ci stale? Hm pre mna su to riadne hrozni ludia co toto dokazu, ta zena nema hanby. Sprav tak ako chceš, ze Ti bude lepsie, bud ostan alebo odid, ved on pride, je to taky saso, ved to neni muz si uvedom. To je chudák nestastny a nezodpovedny, kasli na neho.
@eva1122 podla nej je v poriadku,ze jej syn netravi cas s detmi a peniaze,ktore by mohol usetrit detom,minie na dovolenkach s milenkou? Dakujem pekne za taku svokru. Nezufaj,zlepsi sa situacia a najdes byt,bude lepsie. Uz si sa dala na boj,nevzdaj to. Velmi ti drzim palce,aby si bola stastna a hlavne,aby to aj deti dobre znasali
@eva1122 mas pubertiaka a skolkara, pricom ta manzel podvadza roky? Takze ked si s nim mala druhe bejby tak si vedela aky je? 🙄 Ty si tiez rozum. Je na case aby si sa odstahovala a rozviedla. Manzel ti musi platit na dieta. Zacni setrit peniaze aby si sa mohla osamostatnit. Nemozes len tak vyletiet z domu s 2 detmi. Svokra ti radi drzat jazyk za zubami, pretoze jej zalezi len na vlastnom synovi a jej vnucatach. Teba ma na haku. Nerob si iluzie ze ti dava tieto rady, pretoze jej zalezi na tom, aby si sa mala dobre.
Mozno caka, kedy spravis cirkus, aby mal zamienku na "riesenie". Nvm ci je to dobry priklad pre deti, lebo rodic ma davat priklad...teoreticky (nie vzdy pozitivny). Nieje jasne, ci mate spolocny ucet, ak moze financovat polovicke dovolenky....no jedine, coho sa dockate je dalsi potomok manzela. Potom bude zrejme rychly rozvod a on s dvoma zenami a troma detmi u svojich rodicov zit nebude....Treba to riesit skor, lebo takto si ta nezazi muz, svokrovci a nebudu ani deti, lebo deti vidia....starsi moze povedat nieco, co velmi zaboli a mladsi sa zacne pytat, preco je oco s cudzou tetou viac ako s nim....Ked je moznost odist, treba ist, podat ziadosti na sud (o predbezne opatrenie, rozvod, vyzivne na manzelku a deti) a ked deti budu vidat otca sporadicky na neutralnej pode bude lepsie pre vsetkych zucastnenych. Muz pohodne caka, servis dostava od matky i zakonitej, ktora sa stara o deti, nerobi vycitky a on s kludom si uziva zivot....ked bude platit vyzivne, na bokovky ostane menej....hadam...
@bluka2 do 1.4 ? šibeničný termín...😉🙄
@eva1122 Nedostala aj keď sa snažím byť pokojná a vyrovnaná nechá to v tebe určitú nenávisť a zlosť. Aj pól roka nemyslim na to a potom sa to zase vynorí a nedá ti to spať. Je to celé zlé ,keď toľko rokov prežiješ po boku muža, ktorého nadovšetko miluješ a láska ti není opätovana .
Asi by bolo fajn proste vyložiť mu karty na stôl. Osobne si neviem predstaviť takúto situáciu a hádam ju nikdy nezažijem, no nemôžeš len tak utiahnuto stáť v kúte. Sprav mu cirkus pred rodičmi a uvidíš čo sa bude diať. Keď tak by som odišla, isto máš kam ísť
Ak žije na dedine tak cirkus niekde na verejnosti ako by svokra nemohla ututlať.. a ešte spomenúť že ona s tým súhlasí ..ak chodia do kostola tak niekde blízko neho... Aby všetci počuli že na vine nie si ty ... Netreba to držať dnu.. ono vykričať to podľa mňa pomôže aspoň trochu aj keď nie veľa... Ak to musí pchať do každej ktorá ide okolo tak si účtu nezaslúži hlavne keď to nebolo prvý krát ... a nezabudnite spomenúť že čo míňa na ju tak o to sú ukrátené jeho vlastné deti... Ach keď počujem o takýchto mužoch až mi je zle...
Účet máte spoločný ? Vybrať peniaze, na súd požiadať o zverenie deti , výživné na seba a deti, podla vzťahu deti a otca určit aj stretávanie /nestretávanie ...
môj ex mal milenku....´bývali sme u našich, tak sa odsťahoval on. Trvalo mi to 11 rokov, kým som sa z toho psychicky dostala (tým chcem povedať, že jedného dňa to isto prejde). My sme deti nemali, ale puberťákovi by som to narovinu vysvetlila a škôlkárovi vrámci jeho chápania. Možno by som zašla za odborníčkou po radu, aké slová použiť. Keď vybavíš zverenie detí, výživné na deti príp. na seba a všetky papierovačky, rozvod bude jednoduchší. Potom budeš potrebovať veľa energie, aby si to ustála. Ale dá sa to, robiť si program sama, s deťmi alebo s kamoškou, aby si neomýšľala. Budeš určite šťastnejšia. Len tak pre zaujímavosť...môj ex sa potom s milenkou po 8 rokoch rozišiel...ona ho odkopla a ja som sa vydala a mám 2 deti. On je sám a bezdetný. Ale vieš...karma ho dobehla...hovoril o mne všade, že ja za všetko môžem a že nemôžem mať deti :P Ono pravda vyjde na povrch, aj keď zozačiatku budeš ty tá zlá, ten kto pozná jeho zrejme aj vie, že je sukničkár...tak teba odsudzovať nebude...
Ahojte, som tu nová, ale MK čítam už pár mesiacov. Milá autorka, viem presne, čo prežívas. Presne pred 40. rokmi ma priateľ-po šiestich rokoch chodenia- podviedol s mojou, fakt najlepšou, kamoškou. Mali riadne vypité. Sám mi potom povedal, že s takouto výčitkou by so mnou nedokázal žiť. A pritom sme mali čochvíľa náš vzťah spečatiť. Prežívala som presne to, čo píšeš ty. Po polroku som skončila na psychiatrii. Stále som mala pred očami, ako sa milujú. Bolo to šialené...Dodnes ma to sem-tam prepadne, ale môj vzťah a dôveru v mužov to veľmi, veľmi ovplyvnilo. Som slobodná, bezdetná (som neplodna), ale za celé tie roky som mala a mám veľa skvelých a spoľahlivých priateľov. Verím, že sa ti podarí tu hroznú fyzickú a duševnú bolesť prekonať a znova sa nájdeš. Síce trochu iná, ale rozhodne posilnená. A už nikdy, nikdy nedovoľ, aby nejaký muž v tvojom živote bol dôležitejší, ako ty a tvoje deti. Myslím si, že po čase ocenis, že od vás odišiel. Prajem ti veľa síl a vieru v krajší zajtrajšok.
Preco si ty hladas byt, a jemu nevylozis kufre?