Ahojte , mám velky problem...som vydata 15 rokov, mame spolocne dietatko, mam rada svojho manzela, ale v poslednom case, trva to par rokov, je ku mne hnusny...,najhorsie je , ze ma zanedbava..., malo sa milujeme..., najprv som to tolerovala.., ma tazku robotu.., ale v poslednom case mi to dost vadi...
mozno sa vam to bude zdat divne, ale skutocne mam problem s tym, v case ovulacie priblizne ma bolieva spodok brucha...som nervozna, kricim na dieta, prejedam sa..., citim sa nadrzano, doslova..., chytaju ma depky..., ked mu to poviem tak je zle, lebo on nema rad ked sa zeny vnucuju..., stale len ON, nikdy nie JA, vo vsetkom je to u nas tak...viem, ze teraz mi napisete , ze naco som si ho brala, ja neviem naco-proste to prislo-je to silny muz osobnostne, pracovity, pritahoval ma, preskocila iskra, nemozem povedat, ze ho nemilujem, alebo ma nepritahuje, v tom to nenim, ale zacina mu vsetko pomaly na mne vadit...aspon ja mam taky pocit....
pritom on mne vykrici, ze som narocna zena...ze stale nieco od neho ziadam.., k inym zenam sa sprava slusne - milo, dokonca som sa prichytila , ze ziarlim na susedku z vedlajsieho vchodu...
co mam robit???
najst si milenca - povazujem za najkrajnejsie riesenie- lebo nechcem klamat ho a mat vycitky svedomia..
ale proste ukajat sa sama - ma uz ani nelaka a ani to nechcem
som uplne zmetena a smutna...
☹
no taku tu asi neostava nic ine, len si najst milenca
@vamajka hnusny som myslela v tom zmysle, ze on je naladovy-panovacny, proste stale, aby bolo po jeho..., zase niekedy prekvapy a vie byt aj mily..., problem u nas je dlhodoby, nie sme naladeny na jednu vlnu..., ked chcem ja on je unaveny...alebo nasraty..., nieco Alebo..., ale stalo sa aj mne , ze som nemala chut...
lenze viac krat je to o jeho chybe...
a ked uz k tomu dojde..tak je to pekne ale kratke...proste ja sa neukoncim a to je este horsie ...lebo som zase nervozna a podrazdena...
rozhovor nehrozi..to by si ho musela poznat...., on nikdy nie je na chybe to ja vzdy...
cize k nicomu to nevedie iba k tomu , ze sa nasere zase na mna...
@googlinqa asi ano.., ale ja neviem ci by som to zvladla ..., mna vycitky svedomia dozenu k sebazniceniu..
uplna bezradnost....v nasom pripade...
jedine riesenie by bolo keby sa prekonal aj on uvedomil si chyby a snazil sa zmenit manzel, ale tomu neverim...
ani Viagru si neda....nic...
@tereza99999 zaujímavé.............a čo my teraz s tým.....však keď ho máš rada kde vidíš problém.........trvá to pár rokov v poslednom čase a čo okrem milovania od neho žiadaš? 🙂 keď si taká náročná???
suhlasim s vamajka milenec nic nevyriesi, len zhorsi... asi by bolo najlepsie sa porozpravat alebo skusit manzelsku poradnu. Mozno robis chybu niekde ty - najlepsie je ked su k sebe manzelia uprimni, aby sa podobne situacie dali riesit. Drzim palce 😉
Inak ked mas uz strasne velku chut na sex, kup si cokoladu najlepsie lindtku - mne vzdy vycari usmev na tvary 😉
@tereza99999
@talula sorry nechcem tu posobit, ako nejaka nadrzana krava, ale skutocne 2-3 krat do mesiaca mi nestaci...
proste keby ma nebolelo brucho, napatie - pocit depky, prejedanie a nervozita...
tak kaslem na neho nieco robim...snazim sa odputat sa...inym sposobom...
ale sa mi to zhorsuje....
myslela som , ze niekto ma podobne problemy...
mozno nie....ja neviem...
@sendy182 dobra otazka..., co ziadam?, pred rokom sme postavili dom..., skor firma..., snazila som sa o tom aby najmenej na dome robil, ma naozaj tazku robotu..., po ix...rokoch... trapenia som mu priviedla na svet zdravu dcerku..., teraz sa mi podarilo schudnut par kilo..., popri rodicovskom pracujem..., staram sa o malu..., riadim dom....makam okolo domu....a on nie je s nicim spokojny...
priklad: ked nieco naaranzujem- napr. vianoce- zutulnim- vyzdobim- tak ma zdrbe , ze to prehanam....ze vela penazi...a bla bla bla...
on nevidi, vobec moj prinos do domacnosti...
a to ma najviac sere
keby si si nasla dobreho milenca, tak nezvladla, pretoze by si sa zamilovala - take sme my, citlive zeny, ale co je to zit v nefunkcon vztahu a vzdy si to robit sama? si mlada zena, muzi si s tym taku tazku hlavu nerobia, a co ked ti to potom drbne na mozog? to mozes mat z toho aj komplexy menejcennosti, ked ta niekto odmieta, zacnes sa lutovat, alebo co ja viem co. na riesenie su potrebni dvaja, ale ked ta druha strana nema zaujem tak co urobis? budes sa obetovat a trpiet? a pre koho, pre co? pre muza, ktoremu je egal ako sa citis a pod., nuz je pravda, ze mi zeny sa len trapime, mame vycitky svedomia a boh vie co..
Nezavidim ti s takym chlapom sa asi zije tazko. Ked nechces aby ta odmietal ked chces ty tak neodmietaj ani ty jeho ked chce on. Ved vies ako to je nerob druhemo to co nechces aby on robil tebe. Ked je to pekne ale kratke co keby ta uspokojil este oralne alebo rukou aj mi to tak robime moj muz vydrzi dlho no ja sa pri styku nespravim aj ked sa mito velmi paci no potom ma manzel este uspokoji prstami smojou pomocou a to sa ukoncim vzdy. A sme spokojni obaja. Ked sa nezmeni a stale bude hladat chyby len a len na tebe co rozchod? Rozmyslala si aj o tom ? Alebo potom ten milenec. No ked to praskne tak zatlkat, zatlkat a zatlkat 🙂
@tereza99999 no ale ved ja nic nehovorim, podla mna ma plno zien podobny problem aj ja mavam chut na sex neboj sa...
jaaaj a este nieco, neveru a milenca si moze dovolit len ten, kto si to moze dovolit, pretoze stale treba pocitat s tym, ze muzi neveru neodpustia a vztah sa rozpadne a nastane problem kam pojdem, ako budem zit a tak... ak si sebestacna mas ppostarane, ak nie, ... tak nie...
@vamajka on by sa nikdy neobetoval..., ze spravit ma rukou..., on je taky pruderny v tychto veciach...
akoze ma rad experimenty to hej, ale musim vystihnut tu spravnu chvilu...
normalne ked takto verejne pisem zistujem , ze my sme asi nie stvoreny pre seba.... 😖
@googlinqa to je 100% pravda.., zeny maju tendenciu sa ihned zamilovat do ineho chlapa , hlavne takeho co ma zaujem o nas....
@googlinqa tak moj muz by ma bud zastrelil a to doslova..., alebo by ma vyhodil na ulicu...keby mi nasiel milenca..., a s nim co by sa stalo...? bojim sa aj pomysliet... 🤐
@tereza99999 ...inak a skusila si mu uz niekedy naliat pohar vinecka a spravit mu tak naladu? Ci na to by sa tiez nechytil?
@talula ale tak jasnacka..., niekedy to dopadne tak, ze vypijeme, a on povie , ze je unaveny a ide spat, ja potom v depke dopijem flasu a idem tiez 🙂
@tereza99999 napis mu vsetko co ta trapi a nechaj to na viditelnom mieste, v case ked nebudes doma. on si to precita tomu ver 😀 . aky k tomu zaujme postoj uvidis.
@tereza99999 tak to je teda s tym tvojim riadna fuska... nezavidim
a to si preco myslis? ze by reagoval presne takto?
@tereza99999 suhlasim s maca_p .. ak sa s nim neda porozpravat, tak mu napis ... on si to precita v klude a verim tomu, ze ak sa k tomu aj nevyjadri, aspon o tom popremysla ...
@maca_p no asi budem musiet nieco podniknut.... 🙂
Inak v minulosti....pred tym ako sme sa zoznamili bol suknickar, jednu babu mal do obeda a druhu poobede...
len nejako pri mne zlenivel...
ja mam kamosku, co koli muzovi aj nahata po byte chodila a on nic, po narodeni ich syna uplne zanevrel na sex, cakala pät rokov kym sa rozviedla, nikdy sa nezmenil...
@tereza99999 ahá......tak asi stereotyp......milenec nech ťa ani nenapadne 😀 😀 😀 😀 to je najhoršia možnosť 😉 ..........skús sa menej snažiť 😀 ........ja si myslím že potrebujete vypnúť.....niekde do welnesu, a pod.......ak by sa dalo tak sami bez dieťaťa......nič neriešiť len utužiť váš vzťah.......no ak on nemá frekvenciu milovania inú ako ty tak s tým nič neurobíš.............možno je to z jeho strany prechodné no možno to môže mať i zdravotný problém......to ťa nenapadlo?......možno je i preto nervózny a ty na neho tlačíš.........daj mu pauzu aká jemu vyhovuje.....aspoň uvidíš či sám preberie inciatívu 🙂 🙂 🙂
ty, a co ked je to naopak a milenku ma on?
@tereza99999 muzi zvyknu zasexualizovat, su to lemry...
zvyknu si na manzelka hotel a konieeec!
@talula veru riadna fuska... ☹ , zlahcujem to tu, ale niekedy je to s nim psycho teror...., usmejem sa zle je , neusmejem este horsie...
sorry dievcence , ze vas tymto zatazujem , ale ja fakt uz nemam nikeho komu by som sa zverila, kto by poradil
co by sa snazila, uz sa snazila dost co ten magor nevidi, ze ju to nici? ak nevidi, tak pochopi az ked bude niekto treti v zasobniku... fuuuuuj a co sa mu ma doprosovat a ponizovat sa? ked nechce, nech nechce, druhy bude chciet... (pisem hnusne, ale je to tak
@googlinqa nema...to viem na milion percent...., miluje nasu dceru ---problemy by si takeho nerobil....
@tereza99999 vzdy je dobre sa s niekym porozpravt, hlavne ak sa s manzelom neda...
@googlinqa este pred malou nasou, totalna kriza bola...tak mi stale vykrikoval,,,,najdi si milenca...najdi si milenca...
ked pritvrdim, a poviem mu,ze sa chcem rozviest, tak len vystekne , ze sa rozvedme, a najdi si milenca....
hrozne....
asi zalozim novu temu s nazvom: kto veri na lasku...
Ahoj prepac, ale ako mozes mat rada manzela, ktory ako pises je na teba uz par rokov hnusny. Ja som tiez vydata 15 rokov no keby bol na mna manzel hnusny, tak urcite by som sa s nim nechcela milovat. Mne to pripada ako keby si ta nevazil, chces sa snim milovat a on sa nechce ved to byva skor naopak. V prvom rade by sa mal slusne spravat k tebe a nie k susede. So svojim muzom{vystihni ked bude mat lepsiu naladu} sa uprimne porozpravaj povedz mu vsetko co ti vadi ze si smutna a zmetena ze sa s tebou mechce milovat a podla toho budes vediet na com si. Ked rozhovor odmietne a jeho spravanie sa nezmeni prehodnot kolko rokov to este chces znasat a podla toho sa zariat. Milenec nic nevyriasi akurat este zhorsi ked to praskne [a ono to skor ci neskor praskne] a manzel sa o nom dozvie co myslis ako zareaguje? A neboj taka masturbacia je sem tam lepsia ako sex s muzom, ktory to robi z donutenia. No mozno ma tvoj muz niake zdravotne problemy, ktore mu nedovoluju milovat sa a hanbi sa ti to povedat, tak je radsej hnusny. No neviem, ale myslim si, ze intuitivne vies preco sa stebou nechce milovat, len si to nechces priznat naozaj.