ahojte myslite ze ked nemam dlhsiu dobu sex tak ma moze bolet hlava ?
Umrem z takýchto otázok 😀
@leuskafojtova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ženy,ktoré su same bez partnera trpia dennou migrenou
@leuskafojtova tak sup do toho, uvidis, ci to zaberie. MOj muz chodi na 3 mesacne turnusy a veru ma hlava nebolieva a to som mu verna.....a nemam nikoho pomimo
to je blbost 😎 nema to nic spolocne
preboha normalne ja vas zeny nepochopim niektore z vas tu pisete take priblbe temy ze to snad neni ani pravda vydela som us jadeco ale poniektore fakt bodujete
No konecne viem z coho boli hlava mna. Zanedbany sex. Ale co budem robit ked budem mat tak 70 (ak sa dozijem) a uz aj olympiada bude castejsie ako sex? Asi si dam hlavu odrezat.... Alebo klofnem nejakeho junocha nevycvalaneho? 😉
@leuskafojtova 😅 moze to byt zanedbany sex, ale aj zanedbana hlava 😅
@leuskafojtova nemyslela som vonkajsok, ale vnutro ... ale dobre, ze si sa umyla, to zvykne tiez pomoct 😅
Ha haha to si chcela zaujat ci sa urobit mudra
@leuskafojtova čo to je dlhšiu dobú???
@leuskafojtova no hlava môže bolieť akurát tak zo zanedbaného pitného režimu, ale určite nie z nedostatku sexu...takže dievča zlaté, šup do úst aspirín, zapi litrom vody a uvidíš, bude to O.K... 😀
mozno mas migrénu len o tom nevies, napis ako ta boli hlava ako dlho to trva, co to podla teba sposobuje, tiez si myslim ze zo zanedbaneho sexu to nebude.
Vies,ked nemas sex,tak to robi neplechu.nekera je na nervy,a druhu boli hlava. 😀DDD
@leuskafojtova myslím, že odpoveď na tento problém už dávno vyriešil p. Ráž...
https://www.youtube.com/watch?v=s0i_3TzDI6IAle teraz vážne... Bolesť hlavy môže mať rôzny pôvod. Treba zájsť k lekárovi...
@leuskafojtova mam pocit, ze som tu zahliadla od teba otazku, ze sa snazite o dieta a sex mavas, teraz uz zrazu nie, tak neviem 😝 ... alebo teda viem - nuda utoci 😝 ... a ta ani nie mesacna registracia tiez tomu nasvedcuje
A už som prišla na to, prečo ma bolí hlava. 😉
@koniarova aj nam prezradis,ale nas nechas,aby sme sa liecili oraalne?
@anatalia77 Z takýchto tém ma bolí makovica. 😉 Bože, načo to aj čítam.
moja zlatá, ty si evidentne zanedbala kopec iných vecí v živote ako sex... alebo toho bolo až priveľa a niekto ti vytrtkal rozum z hlavy podľa toho, ako sa tu prejavuješ...
hm, niekto nam tu uz machom obrasta....moze byt potom, ze pory su ucpate, okyslicovanie odoznieva a hlava boli. Ci pana, zo dna na den lepsie a lepsie. Hned mi presla migrena.Toto je lepsie ako ten sex 😀
@jabadaba vidis aky dobry liek na migrenu 😅 ... este zistit, ci nema vedlajsie ucinky 😅
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 určite!