Zamilovala som sa do ženy

30. apr 2023

Ahojte, neviem ako ďalej a ci robim dobre. Stretla som zenu o 30r starsiu, a ja som sa zamilovala. Nie tak eroticky alebo ako to nazvat ale zrazu som v nej videla mamu ktoru som nikdy nemala, citim ze ju lubim tak naozaj ako lwby to bola moja mamka. Travime spolu cas niekedy skrz spolocne zaujmy ale je to vacsinou nahoda nic planovane, niekedy ideme na kavu akoze pokecat. Ona nevie co citim a je ten typ cloveka co kzdeho objimne ked sa napr lucime, alebo da pusu na lico, ale to kzdej kamoske. Mna ked obijme citim sa ako male dievcatko pri svojej mame. Ona ma svojho muza aj deti dospele, vnucata nema este a ja mam jednu dcerku s ktorou si tiez rozumie (spojili nas treningy ktore vedie). Mam jej o svojich pocitoch povedat? Pride mi to hlupe a zaroven mam chut to vykricat, ale bojim sa ze si ponysli ze mi sibe a kontakty prerusi.

levandula7
30. apr 2023

ja by som jej to nehovorila.. myslím si, že je to nefér, keďže je vydatá a má vlastnú rodinu. čo vlastne očakávaš, že spraví?

alexas56
30. apr 2023

Nie, nehovor jej to. Je vydatá a má vlastnú rodinu. Mne sa stalo niečo podobné. Spoznala som jednu skvelú kočku, boli sme veľmi dobré kamošky. Ja som v tom čase nemala priateľa a ani ona. Raz sa mi priznala, že ku mne cíti niečo viac a že sa jej páčim. Pre mňa to bol obrovský šok..keďže mňa teda ženy nepriťahujú..Po tomto sa naše kamarátstvo pokazilo..Ja som sa už sňou nechcela výdať, kedže som vedela, že jej nejde o to byť somnou ako s ozajstnou kamarátkou, ale chcela niečo viac

ika11123
30. apr 2023

Práve je to zlaté mňa by to pitešilo ❣️kľudne jej to povecte určite ju to poteši 👌
Teda keď som to dobre pochopila že tam nejde o to že ste lezba ale skrátka máte ju rada ako svoju mamku ...

mirkava
30. apr 2023

Vies určite že si zamilovaná? Nie je to len akási materinska láska ktorú ti dáva táto žena? Paci sa ti to, lebo si nezazila vzťah matka-dcera. Ak ju naozaj lubis a povieš jej to tak to môže ukončiť vaše kamarátstvo. Ak by to ona náhodou cítila rovnako co sa stane? Myslíš si, že opustí svoju rodinu?

makakova
30. apr 2023

@ika11123 tak toto nepoteší žiadnu normálnu hetero ženu 🤦‍♀️

lindous
30. apr 2023

Podľa mňa nešťastne zvolený nadpis, podľa príspevku by som nepovedala, že si zamilovaná
... A asi by som jej nepovedala zrovna, že ju ľúbim ako maminku alebo niečo podobné, ale vyjadriť jej že si rada, keď spolu skončíte na kávu alebo že si rada, že si ju spoznala lebo je fajn človek podľa mňa môžeš.. To poteší, ale zase nevytvorí žiadny nátlak..

ika11123
30. apr 2023

@makakova prečo si hneď myslíte že je lezba ?

makakova
30. apr 2023

@ika11123 lebo citam nadpis

ika11123
30. apr 2023

@makakova v texte je písané o inom....

danica2711
30. apr 2023

nevtieraj sa jej do života

autor
30. apr 2023

@alexas56 ale ja tú zamilovanosť nemyslim takto ako muz a zena nie, ale ako lasku ako dcery k matke

autor
30. apr 2023

@ika11123 ano presne

vilma7
30. apr 2023

Kľudne jej môžeš povedať že je máš veľmi rada:⁠-⁠|, ale podľa mňa tiež nie si do nej zamilovaná...ty v nej vidíš mamku a nie potenciálnu partnerku.

sissy27
30. apr 2023

Podla mna to netreba nijako dramatizovat a vytrubovat do sveta. Co od toho ocakavas? Staci dat svoju priazen najavo tym, ze jej povies, ako dobre ti padol cas s nou straveny, na sviatok jej mozes priniest kvietok, alebo drobnost, ktoru ma rada. Ale nejake vzletne slova a vyznania ju akurat tak zbytocne privedu do rozpakov.

nafka0483
30. apr 2023

Asi dost nestastne zvolene slova. Nie si zamilovana ako do zeny, ale nasla so v nej matku ktoru si bud nemala alebo si s nou nemala pekny vztah.

Ak jej povies ze ti je s nou dobre a ze sa pri nej citis akoby bola tvoja mamka, to ju podla mna potesi a ona ta podla mna tiez moze vnimat ako "dieta".

autor
30. apr 2023

@nafka0483 ano uznavam nestastne zvoleny nadpis, zmenit uz neviem 😊

babulkomale
30. apr 2023

Ja myslim ze jej specialne nemusis nic oznamovat.
Urcite citi ze si si ju oblubila, ze si rozumiete, ked si budes pytat nejaku radu alebo recept, mozes kludne medzi recou spomenut ze mas taky pocit ze sa jej mozes spytat o radu ako mamu. To ju isto potesi ked je medzi vami 30 rokov rozdiel. Aj ja mlade baby tak beriem, ako dcery, aj napriklad netere.

domkakvet
30. apr 2023

Ja si myslím, že nie si do nej zamilovana, ale ze ju mas rada ako svoju mamu a mozes jej povedat, ze ju beries ako svoju mamu, ale nie ze si zamilovana, lebo to ani niesi.

ika11123
30. apr 2023

Určite jej to povecte ❣️fakt mňa osobne by to potešilo

sissy27
30. apr 2023

@ika11123 prosim ta, poveDZte, je tam DZ, nie C. Naozaj.

autor
30. apr 2023

@ika11123 ❤️ poviem, len musim spravnw volit slova

jaskolka
1. máj 2023

Ja som prišla o mamu ako veľmi mladá, zomrela. Neskôr som spoznala istú ženu, ktorá mohla byť vo veku mojej mamy, tiež som si ju veľmi obľúbila, vychádzali sme spolu skutočne dobre a ocenila som, čo pre mňa robí, pomohla mi vo veľmi ťažkej chvíli.
Povedala som jej, že si ju nesmierne vážim a som rada, že ju poznám. A tiež že mi pripomína mamu. Ju to aj potešilo, nás vzťah sa ešte viac prehĺbil. Bohužiaľ, už takisto nie je medzi nami, jedného dňa šla normálne ráno do práce a z nej ju odviezla sanitka. Krvácanie do mozgu, dva dni prístroje a odchod na večnosť....
Ale som rada, že som ju stretla a aj hej to mohla povedať.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
1. máj 2023

Ahoj, toto sa viackrat stalo mojej kamaratke. Mala problematicky vztah s vlastnou matkou a tak zacala pocitovat nieco viac k inym zenam, najprv k ucitelke, neskor k sefke, potom k doktorke atd.
Ked ich priazen stratila, alebo mali drobny konflikt (v skole, v praci), velmi tazko to niesla, lebo tuzila po laskavom materinskom rieseni situacie.
Neskor to zaslo dalej, zacala vztah k tej konkretnej zene sexualizovat a preslo to do fyzickej tuzby, bolo to uz neunosne. Zazivala som to u nej dvakrat. Tiez mala potrebu to vykricat, velmi ju to casom psychicky zatazovalo, ako sa ten vztah k nej prehlboval. V tom zatial poslednom pripade to velmi zle skoncilo, viedlo to ku velkym konfliktom az k obtazovaniu (kamaratke sa vtedy dramaticky rozpadlo manzelstvo a vlastna matka jej vtedy opat velmi ublizila). Nechcem tym povedat, ze je to tvoj pripad, ale ze je to vec, ktora sa stava. Podla mna u teba nejde o lasku dcery k matke, sama to vies. Je tam nieco viac, je to tvoja tuzba, nenaplnena potreba. Ak mas len trosku pocit, ze by si si ju mohla sexualizovat, skonci to, ublizis si.

elinosar
1. máj 2023

Urcite jej to povedz. Mojej mame tiez mlada kolegyna povedala ze je lepsia ako jej vlastna mama (mala zlu matku) a aj jej povedala ze je pre nu ako druha mamka. Mama sa velmi potesila

ika11123
1. máj 2023

@sissy27 sa neposer 🤦

sissy27
1. máj 2023

@ika11123 neboj, zvierace mi funguju dobre 😉

viera27
1. máj 2023

@makakova preco? Uplne normalne ako ked sa do teba zalubi chlap. Nie je to prijemne,ked city neopatujes,ale ci je to hetero,ci lgbt s tym nesuvisi.

autor
1. máj 2023

@janetinka27 nie, necítim to smerom akokolvek sexualizovat, lubim ju doslova a do pismena ako mamu, ja mam tiez rodinu, muza, fungujem zatial spravne 😅

autor
1. máj 2023

@jaskolka
@mamula20
@elinosar ano, som rozhodnuta jej to povedat ak pride vhodna chvila, neviem este ako ani kedy, nepotrebujem to ani nikam posuvat, som stastna aj za obcasne kavicky, dufam ze sa potesi