Neviem či je to nevera či nie??mam 49rokov vravia že na to nevyzeram,no to nech posúdia iní.mam 13rocny vzťah a pred niekoľkými mesiacmi som podstúpila operáciu.a tu začína moj problem.zamilovala som sa do môjho operujuceho neviem co mam robiť nedokážem prestať na neho myslieť ma40 a rodinu.myslim že ani netuší co sa vo mne odohráva.prežívam doslova muky ked sa s ním mam stretnúť na kontrole.mam trému na nic sa nedokážem sústrediť.najhoršie na tom je že je neskutočne skromný a pokorný.keby bol arogantný dokážem si povedať tak toto by si chcela??
Buď lekarovi vďačná,lebo ti pomohol a nerieš somariny.Kontroly nebudú naveky,zabudneš.Nestrápňuj sa.Poznám prípad,kedy sa neplodná pacientka zaľúbila do gynekologa a zmyslela si mať dieťa práve s ním,samozrejme,nemal záujem,mal rodinu,no narobila mu problémov donekonečna.
Mne to príde ako typická platonická láska ako to zvyknú mať študentky s vyučujúcimi tak ty si v postavení lekár a pacientka... S 2 chlapmi som si takým prešla aj ja a vždy som si to vnútorne vyargumentovala tým, že nechcem im zničiť rodinu a vzťah... Mne tiež by sa nepáčilo ak by sa nejaká žena nalepila na môjho muža.
Zmen lekara, na kontroly mozes chodit aj k inemu.
mas vztah, on ma rodinu, nemas uz 15 rokov, treba si uvedomit, ze su to len hormony, co s tebou zamavali , a na svete je tolko dobrych, uzasnych, skromnych a pokornych muzov, ze by sme sa vsetci mohli donekonecna rozchadzat a schadzat vzdy ked najdeme "nieco lepsie" . aj keby si slobodna, tak sa treba podla mna uvedomit, ze ma doma rodinu .
@kate211 určite nie len som to musela zo seba dostať nikdy som nic na neho neskusala hanbila by som sa.
@janinah áno nechcem sa strápnit v živote by som mu to nepovedala ta hanba by mi za to nestala.
@petrabadova je to len poblaznenie. Väčšinou sa jedna len o to, že si vo svojej hlave človek vytvori určitú predstavu o tom druhom a zalubi sa do tej predstavy, pričom ten dotyčný môže byt úplne iný. V podstate ho ani dobre nepoznáš, nie je čo riešiť, neprikladaj tomu význam. Mozno doma máte s partnerom menšie problémy alebo stereotyp a podvedome hľadáš v okoli to, čo nemáš doma. Neboj, tie kontroly raz skončia a aj cela love story.
@petrabadova podľa mna na ten vek aj vyzeráš, ale k veci.
Doktor takých ako si ty vidí dalších 50 za deň, prečo myslíš, že by si mala byt jeho osudová? Ak nie si spokojná so vzťahom, v ktorom si, vyrieš si najprv ten.
@fleur1111 z partnerom nie sme Ok to je pravda teraz som preč na liečení a mam čas nad vsetkym premýšľať len jedno mi z mysle neschádza som vadná mala by som mat rozum a nie rozum pubertiacky
@kate211 co by na mne videl som o 9rokov staršia určite lubi svoju manželku aj deti.nechcela by som mu rozbiť rodinu len neviem ako prestať na neho myslieť
@petrabadova nechcem byt zla, ale maloktory 40nik kvoli 50tnicke opusti rodinu🙂 Si jeho pacientka, ved snivat o nom mozes aj nadalej, len nesprav nieco z coho bude hanba na 3 zimy a viac sa u neho nebudes moct ukazat🙂
@petrabadova skus si najst dake hobby, pomahaj napriklad ludom, ktori to potrebuju, zamestnaj si mysel inym sposobom ako nerealnym vztahom ku svojmu lekarovi. Hoci laske sa rozkazat neda, si rozumna, zrela zena a urcite vo vnutri citis, ze toto je asi len chvilkove poblaznenie.
@zooeynka nie na to nemám gule ako sa povie niečo mu dať najavo a tým pádom trapas dufam nehrozí.no je mi jasne že Adi na ňom niečo bude všetky moje kamosky že je sexi alebo prudko po……..ý
Máš veľa času a preto vymýšľaš, vo vzťahu doma máš možno nejaké problémy, ale skús sa zamerať na tie...a si len poblaznena lekárom, zamilovanie je o niečom inom, veď si s ním nikde mimo ambulancie nebola, nevieš aký je to človek mimo nemocnice...
Ako, odvaha postnut sem takyto vylev s fotkou. Nebojis sa ze si to precita nejaka tvoja suseda, kolegyna, sestricka u lekara…?
@ls85 zrelá by som mala byt to je fakt len si tak nepripadám asi to fakt budú hormóny.velmi sa za seba hanbím uz to trvá rok a neviem sa toho zbavit
@gladys_07 chodím k viacerým doktorom nic konkrétne som nenapisala mozno je to aj výzva môjmu partnerovi že mame problem pretože kazdy hľadá to co nemá doma
@petrabadova je super, ze si uvedomujes, ze to nema buducnost. Musis sa tomu postavit, lebo sa zblaznis. Mozno by bolo fajn, vymenit lekara. Zide z oci, zide z mysle …😉
@petrabadova normálne si zakáž na neho myslieť, každú myšlienku odháňaj a buď mu vďačná ako lekárovi. Veď naveky na kontroly chodiť nebudeš, zabudneš.
@0silvia0 strasne chcem si to zakázať nejde mi to fakt to chcempripadam si nenormálne
@petrabadova ako dlho si od operácie?
@petrabadova Treba sa vrátiť do reality a vyriešiť si vlastný život aj za cenu, že to bude náročné a nie utekať medzi sny a fantázie. Živote je príliš krátky na takéto utiekanie pred realitou, ktorá vás aj tak dobehne
@0silvia0 skoro rok
@petrabadova a ako často chodíš k tomuto lekárovi na kontroly a ako dlho budeš?
@vikes áno to si uvedomujem nemám dobrý vzťah ale to je na dlhšie a o inom
@petrabadova A čo vám bráni ten vzťah vyriešiť alebo ukončiť?
@0silvia0 nevie ako dlho to určuje dr
Prejde toto, ja som v obdobi krizy doma bola platonicky zamilovana do svojho masera.. ako este teraz sa smejem, no musela som tam prestat chodit a samozrejme ze som s nim nic neriesila, mam ho na socialnych sietach, lebo teda ak by sa objavil v okoli, tak bol profik vyborny. Mna to nakoplo prehodnotit domace problemy, lebo ked mi je viac smutno ked odchadza on, ako ked moj chlap ide niekam do tramtarie na par dni, tak to je na zamyslenie :DD Moja sestra to nazvala,ze proste clvoek doma nema taku "starostlivost, pozornost" a potom ho takato pozornost este ak je druha strana atraktivna a rozumiete si zvalcuje :D
@vikes neochota z druhej strany počúvať co mna trápi a riešiť co nás trápi.preco ho neukončia viem len ja asi chápete preco to tu nepoviem.mam tam celé meno a mozno je to aj dobre
@petrabadova A ty by si chcela, aby sa aj on zamiloval do teba, rozviedol sa, opustil rodinu a navzdy zil s tebou?