Ahojte, zalezi Vam ako rodicom na znamkach Vasich deti? Predurcuju znamky buducnost deti? Poznate uspesnych ludi, ktori sa neucili na jednotky, dvojky? Dakujem.
Ano,nie,nie
nie nikdy som nebazirovala na znamkach, nikdy som nehresila deti za znamky. dolezitejsie su vedomosti a charakter cloveka. syn mal na vysvecku 4ky a dnes je najlepsi student v odbore na MATFYSe ked dieta chce a nieco ho bavi dotiahne to daleko. je uplne jedno ake znamky malo na zakladnej a strednej skole
Áno, záleží mi na známkach, ale zase nejdem sa zblázniť, keď donesú 2, 3. Môj najstarší syn mal v puberte salám párky, učiť sa mu nechcelo, potom na strednej škole sa trochu upokojil a nakoniec išiel na VŠ ťažký odbor a bol medzi najlepšími študentami. Teraz má vlastnú firmu a zarába také peniaze, že ja môžem len snívať. A to základnú školu končil s niekoľkými 3 na vysvedčení.
Nezáleží nám na známkach ale známky majú vynikajúce. Skôr bazírujem na iných veciach :D
Kým nemajú 5 a 4 tak vôbec neriešim.Som so známkami mojich detí spokojná aleeste viac spokojnejsia som s tým,že vedia čo chcú a idú si za tým
áno záleží...
Záleží mi na tom, aby sa učili a neflakali. Pri synovi vidím výsledky, snahu, pri dcere presný opak, a je to škoda, pretože viem že ma na viac, ale nepohnem s nou
Ano, nie, ano.
Záleží
Nie
Najúspešnejší ludia z môjho okolia maju výučný list.Nie každé dieťa má na dobré známky má že byť dobrý automechanik, zvárač, kadernicka
Záleží mi asi takým štýlom že nechcem aby boli medzi najhoršími a nebodaj prepadli. Do tej trojky som v pohode
Záleží mi na synovych známkach, ale nie preto, lebo si myslim, ze predurčujú budúcnosť, ale preto, lebo známky su výsledok jeho snahy, aktivity a učenia sa. Venuje sa učivu, číta, robi úlohy, pyta sa - SA ROVNÁ = dobré známky. Preto.
Nie, nie, áno
Ano, nie a ano. Znamky su dolezite, ale naucila som sa neprezivat ich, ani tie zle. Snazim sa deti hlavne motivovat ist za svojimi snami a aby sa nevzdavali pri prvej prekazke. Dolezite nie su znamky, ale co a aky clovek z nicj vyrastie...
Nie, nie, áno
Áno zalezi. Od známok sa totiž či sa nám to páči alebo nie, odvíja veľmi veľa.
No záleží mi na tom, aby sa dcéra dostala na vytúženú SŠ, kde by mala mať 1-2ky...jasné, že sa neteším, keď chytá 3-ky a má na háku...🤷♀️
@kacena4 to je možné,len hold,u nás napríklad s trojkou na gymnázium nie je možné. Takže na známkach pri šikovných deťoch treba bazirovat. Keď rodič vidí sám,že dieťa sa uberá iným smerom,nemusí. Ale pokiaľ proste chce študovať,musí mať dobré známky,čo je Max dve dvojky. Inak ma cestu jedine na mittel Schule.
Rodičovi by malo záležať na tom, aby tie známky boli najlepším vykonom dieťaťa - ak je to trojka, bude to trojka. Nie, nepredurčujú, áno, poznám. A poznám veľa neúspešných jednotkárov-bez tlaku rodičov na známky jednoducho neboli schopní dokončiť VŠ alebo sa adaptovať v práci. A hlavne by mi ako rodičovi by mi malo záležať na tom, aby bolo dieťa šťastné v odbore ktorý mu sedí.
Áno, nie, áno
Deti este znamky nedostavaju, záleží mi na tom, aby sa mali v živote dobre.
Moje známky z vysvedčenia nikdy nikde odo.mna nepytali.
@vilma7 sú školy,systémy,kde veru pýtajú a dosť závažia. A veľa to následne aj znamená.
Veľmi nám záležalo a bolo z mojej strany veľa plaču,keď mal syn obdobie puberty a známky boli priemerné 😉 na strednej v treťom ročníku nám povedal,že on vie čo chce robiť po maturite a ,že na vysokú školu nepôjde . Dúfali sme do maturity,že zmení názor no išiel si za svojím snom a my sme ho v tom podporili. Je tri roky po škole, podniká v tom ,čo chcel,je neskutočne úspešný a šikovný 👌😊 a my sme pyšní rodičia 😍
Dakujem😍👍❤️
@maciatkolulu myslela som v zamestnaní, od teba áno? Aké si mala známky na ZŠ???
Tak ešte som sa s tým nestretla.
@maciatkolulu vieš, ja mam ľudí v tíme, čo nemajú ani strednú školu a dá sa na nich spoľahnúť viac ako na niektorých s dobrou školou.
@michaela329 pekne a pravdive.dakujem
@vilma7 velakrat su ti jednotkari biflosi, ktori kvoli skole nezili.. ale niektori maju to stastie, ze im to pali aj bez ucenia.
1. uz nie, je na SS, je to na nom
2. ano aj nie, je to indivudulane a neda sa zovseobecnovat.
3. otzka je, co je uspesny clovek. ale ti naozaj uspesni, v zmysle kariery t.j. spickove skoly v zahranici , pripadne aj u nas tie narocnejsie, dobre ohodnotene prace, -o ktorych aj viem boli ozaj vynikajuci studenti..
ci su stastni v zivote, netusim
Áno. Nie. Áno.