Záleží mu na mne?

28. okt 2022

Môj muž čo sa týka toho či mu namne záleží. Som chorá a chcela som od neho čaj .odvrkol že som bližšie kuchyne..neskôr som skúsila či mi donese tabletku.. vrcal ako pes no doniesol.
Ja ho stále obskakujem ako p....to mám za to ..čo myslite vy,ja že mu namne až tak nezáleží.

syslik81
28. okt 2022

prestan ho obskakovat aby to nemal ako samozrejmost a uvedomi si ako to chyba

autor
28. okt 2022

@syslik81 vyskúšam

mikadooo
28. okt 2022

Máte deti? Myslím si, že môže byť unavený trebárs? On nie je chorý tiež? Lebo ja som takto vrčala na muža, keď on choručký, soplík a teplota a ja okolo 3 deciek, plus teda nosiť čajík a teplomerík a prípadne ho ešte aj poprikrývať...(áno, preháňam, neber to doslovne). Vrelo to vo mne riadne vtedy a tiež som nebola zrovna príjemná.

autor
28. okt 2022

@mikadooo iba dve deti. no keď je muž chorí tak som ja ktorá mi robí čaj a tabletky dáva 🤷

autor
28. okt 2022

Hej navrcala som mu to jasné lebo je to tak

mikadooo
28. okt 2022

Však ok 😄. Jednoducho to nezvláda, nie je tvoja kópia, je iný 🤷. Ja ti hovorím, že tiež som vrčala, takže to poznám z druhej strany. U nás má môj muž tú výhodu, že ja keď som chorá, tak nechcem vidieť nikoho, chcem len spať, po prípadný čaj a tabletky sa doplazím aj sama, hlavne nech sa postará o decká a nech za mnou nechodia a nechajú ma spať. 🙂

0silvia0
29. okt 2022

Ked bude on chorucky, tak mu povedz: Teraz by som sa ja mohla na teba vysrat ako ty na mna minule. Ale ja ti ten caj urobim, aj tabletku prinesiem, aby som ti ukazala, ako sa partneri maju v chorobe podporovat. Nabuduce to ocakavam od teba.