Záleží mi na mienke iných

22. sep 2021

Ahojte.Ked sa mi stane nejaky trapas alebo faupax,tak z toho dlho mam zly pocit a spanok.Naposledy som mala napriklad olepenu ponozku od smeti(asi vlhka podlaha niekde a nasledne behanie po nejakych odrobinach,len sa mi otocila-narocny den) a vyzula sa v spolocnosti(bezala som za dietatom tam,kde sa bolo treba vyzut),videli to znami a pousmievali sa na seba...Bolo to trapne...Stale nad tym rozmyslam a ludia su veelmi klebetni.Ako sa cez to povzniest,uz to nevratim...Vysvetlovat nieco ludom je tiez odveci.Dakujem pekne.

buberova
22. sep 2021

Ako vieš že sa usmiali na tvojej ponožke? A nie na niečom inom čo vôbec nesúviselo s tebou alebo že im tvoje dieťa prišlo milé tak sa pousmiali? Počula som takú vetu že pre väčšinu ľudí sme iba komparzisti. Že proste ten človek ide po ulici a ty ideš oproti a riešiš čo si bude myslieť o tom ze máš nevyžehlené tričko a možno mastné vlasy a že ti kozmetička nafarbila obočko tmavším odtieňom na aký si zvyknutá.. a ten človek rieši maximálne to že niekto prešiel okolo alebo ani to nie a je vo svojich myšlienkach...

autor
22. sep 2021

@buberova na 99percent,lebo ten pohlad tam padol dost dlho

janetinka27
22. sep 2021

ano, vacsina ludi ma plnu hlavu svojich myslienok a starosti. ked sa na teba pozeraju, v skutocnosti ta nevidia. ja som bola odmala velmi hanbliva, myslela som si,ze vsetci pozeraju co robim. pomohlo mi az to,ked som zacala pracovat s ludmi a trapne situacie som zacala riesit s humorom. teraz ked sa niekto strapni,je to pre mna vhodny moment nadviazat s nim konverzaciu a otocit to na srandu 😂

alica_matejka
22. sep 2021

predstav si, keby toto riesili vsetci, ze kto sa na koho ako pozrie ako pousmeje, ved by mi hlava praskla 🙂 bud v klude

hivanik
22. sep 2021

Každému sa občas pritrafí trapas...to co si opísala určite nieje dôvod na prebdenu noc a trápenie....Brali to ako usmevnu príhodu ale nemyslím si, žeby to bol trapas roka....Stávajú sa veci ktoré proste neovplivnime a nezvratime.....Kamoske sa stalo ze vybehla z domu a sukňa zastrcena v silonkach....tak druhá ku nej zo zadu pribehla a upozornila ju na to....obidve sa pousmiala a išli ďalej....Proste žiaden trapas ...

usla35
22. sep 2021

joj keby som sa mala nad takymito vecami trapit, tak furt mam hlavu v smutku, kazdemu sa nieco stane, ja neriesim, kazdy mame nieco, zakazdym si poviem nech sa kazdy stara sam o seba a o vsetkych bude dobre postarane 😉

autor
22. sep 2021

Jasne,ale sme na dedine atroska uz viem,co od urcitych ludi cakat...Niektori su blazeni,ked mozu ohovarat uplne

whatever1
22. sep 2021

Vždy si to obrat a predstav si, žeby sa to stalo tomu druhému a trápil sa kvôli tomu čo si si mohla pomyslieť. Blbosť, že? Ver že druhým je to úplne jedno a hlavne trapasy sa stávajú kazdemu. Clovek, čo ta videl so špinavou ponožkou, ak si ju vôbec všimol, možno deň predtým išiel na rande so šušnom na lici, alebo si hlasito prdol v autobuse. Ta tvoja špinavá pokožka je fakt slabosta, neni to trapas hodny ani tomu aby sa človek zasmial. Proste špinavá ponožka, mohla si si ju zaspinit aj tam, alebo niekde na návšteve, ale ti dieťa vsypalo niečo do topánok.

autor
22. sep 2021

@whatever1
@usla35
@hivanik
@alica_matejka
@janetinka27
@buberova Dakujem za rady.Uz nezmenim,ze sa to stalo,len sa musim naucit s takymito situaciami zmierit rychlo,nie na to mysliet este dlho.🙂