Zakazovanie lásky rodičmi

patkof
7. aug 2021

Ahojte, mám tu jeden taký problém s priateľkou ja mám 28 mám robotu vlastný dom takže omna je postarané .. ona ma 17 na budúci týždeň má 18 .. a máme problémy vo vzťahu sice nie my ale jej rodičia jej nedávajú priestor žiť podľa vlastného života ... Ich rodičia nechcú aby sme spolu boli a my sa milujeme veľmi že bez seba nedokážeme byť ani jeden deň nemáme nikoho žiadnych kamarátov sme len dvaja vo všetkom sme každý deň pri sebe aj keď sme od seba 40km ... No začalo to tak že najprv sme spolu začali len chodiť chodili sme spolu možno cca2-3 mesiace každý deň sme boli spolu spoznávali sa, veľmi sme si sadli a vo všetkom chápali spolu si rozumieme ako manžel s manželkou ... No potom som ju zobral domov prvý problém bol ten že som ju zobral domov jej mama začala vrieskať že načo chodí k cudzím atď atď sprosté veci aj keď vedela že spolu sme prešlo to potom som bol aj ja tam .. prešlo cca 9-10 mesiacou rozhodli sme sa že chceme pýtačky no jej mama stále nedá pokoj a nám to len sťažuje teraz nechodím ani ja k ním a nerozprávam s nimi ald ona je ku mne pravidelne každý deň niekedy aj prespí no aj tak jej mama píše úplne debilty že je kúr*a že či sa nehanbí atď nevieme už čo spraviť aby bol pokoj môžte my poradiť?

patkof
autor
7. aug 2021

@patkof 18mam nie 28* 😅

kitycat
7. aug 2021

Ty budes 28 rocny panic podla tvojho vyjadrovania..

Ak si taky chlap ako pises, tak si sa mal riadne predstavit rodicom mladej zabky. Pozvat ich do tvojho domu zazrakov, ukazat pracovnu zmluvu, ze sa im z vyplaty zatoci hlava... To by potom mama mozno nevrieskala.. Pytacky hmm.. Priatelka uz zmaturovala?

Edit: ten vek bol hned divny... Za tym ostatnym si v podstate stojim

patkof
autor
7. aug 2021

@kitycat mám 18* mám to aj v komentu upravené ... Nie nešla má strednú školu a áno predstavil som sa poznajú ma tam všetci veľmi dobré a najlepšie je na tom že aj naši už tam boli na kávu problém je že ju nechcú rodičia nechať vyrásť

patkof
autor
7. aug 2021

@patkof a len jej nadávajú za to že sme spolu už rok, nechodíme nikde (večer diskotéky, zábavy a neviem čo) sme len doma a keď ideme vonku ideme do parku, najesť sa niekdd v reštaurácii alebo si niekde sadnúť na kávu... S nimi sa to nedá vôbec nedá sa s nimi poriadne rozprávať o ničom lebo ich nezaujíma nič

patkof
autor
7. aug 2021

@kitycat a ich dostať z domu to by bol hotový zázrak keď z domu sa ani nepohnú nie raz nie dva krát som ich pozval na kávu či ku mne alebo niekde vonku ... Stále výhovorky boli

viera
7. aug 2021

.

lija22
8. aug 2021

tusila som, ze budes z vychodu. ten tvoj dom ma aj omietku?

lindusss2016
8. aug 2021

@patkof ako sa da v 18 mat vlastny dom? Ved aj ty si musel len teraz zmaturovat? To si na neho zarobil na brigadach???

marfikchov
8. aug 2021

@lindusss2016 on by ešte maturovať len mal, keďže ZŠ sa končí v 15tich

ivangeline
8. aug 2021

Ste dospeli. Zariadte sa tak,aby ste mali financie a budte spolu. ;) Svadba moze byt aj bez oslavy. ;)

pininka1
8. aug 2021

@lindusss2016 a co mu nemohol nikto dom darovat?? Nemohol ho zdedit po starych rodicoch a pod? Dovrsenim dospelosti sa kludne moze stat vlastnikom on sam.

0silvia0
8. aug 2021

@viera upozornenia k teme sa daju zapnut aj klinkutim na zvoncek vpravo hore "zapni"

0silvia0
8. aug 2021

@patkof priatelka pracuje?

ibrunova
8. aug 2021

18 ročný s domom? Veď si ešte ani nezmaturoval, pre niečo sa im to nepáči, ale podstatu si tu asi nenapísal..

h2
8. aug 2021

@lindusss2016
@ibrunova Dievčatá, v 18-tich som mala vlastný byt, mali sme ho po babke, ktorá zomrela, keď som mala 16. Síce to nie je časté, ani obvyklé, bola som prvá zo všetkých spolužiakov, ktorá mala byt, ale je to možné.

0silvia0
8. aug 2021

@patkof a byvas v tom "vlastnom" dome sam, ci s celou rodinou?

mackove
8. aug 2021
akbara77
8. aug 2021

@patkof vies, ono napokon rodičia majú vždy pravdu.

ella_price
8. aug 2021

Dobrá chujovina 😆😆

bosorka2302
8. aug 2021

podla mna obaja skoncili len zs a on pracuje, ona nie.

diewcatqoo
8. aug 2021

Keby si moja 17 rocna dcera nasla takeho chlapca ako ty, ktory jej neda dychat a hned organizuje "pytacky", tiez by som tymto vztahom nebola nadsena.
K ostatnym veciam sa radsej nevyjadrujem

bosorka2302
8. aug 2021

mam 19r syna ktory ma uz 4 roky kamaratku( on ju tak vola), obaja idu teraz na vysoku, dom nema ani jeden. Neprespava ani ona u nas ani on u nich, nikdy prespavacku nespomenuli. Volny cas travia turistikou, chodia na kupalisko, do kina a pod. Zobrali to veeelmi pomaly. Zato dotycny extremne rychlo. Mozno treba hladat strednu cestu, trosku spomalit, nie hned pytacky. Na to mas casu dost. Travte spolu cas, chodte na vylety, dovolenku a uvidite ci si budete rozumiet aj za 2 roky, potom rieste pytacky

777januska777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
8. aug 2021

@patkof a kam sa tak ponahlas? Skus sa vzit do role rodica. Zrejme si pre dceru predstavovali iny zivot a nie,ze sa tak skoro vrhne do vztahu,kde budu len ona a priatel a ziadny kamarati. Mozno rodicia vidia,ze vas vztah nie je zdravy. Mna tiez rodicia v 17 nepustali prespavat k frajerovi a dakujem bohu,ze ma nepustali. Jasne,ze som bola vtedy nahnevana,nebavila som sa s nimi,ale dnes im za to dakujem. Chlapce chyba ti pokora k jej rodicom. Namiesto toho,aby si sa snazil o ich priazen,tak sa s nimi nebavis a vymyslas ako dostat ich dceru z domu. A ze mas dom? To byvas sam? Sam si si nan zarobil? Preco nemate kamaratov? Vasa laska nie je zdrava,je toxicka. Neexistuje,aby ste boli iba sami dvaja,pottrbujete kamaratov,kazdy potrebuje spatnu vazbu.

lindusss2016
8. aug 2021

@pininka1 to moze samozrejme, ale ani sama tomu neveris 😊 navyse pise o sebe, ako by to dosiahol sam a ze v 18 pracuje. Ak aj ano, tak len teraz by ziskal vyucny list alebo maturoval po 8 rocnom gympli... cize by pracoval necele 2 mesiace, tolko k praci... a navyse tento problem trva uz skoro rok, cize od jeho 17

h2
8. aug 2021

@777januska777 Autor sa opravil, má len 18 rokov.

777januska777
8. aug 2021

@h2 aha tak potom nič 😀

lindusss2016
8. aug 2021

@h2 ano, viem, ze mozne to je, ale ako pises, nie je to caste, ja napr.nepoznam nikoho, kto to tak mal. A zila si teda v tom byte hned v 18 sama? Bola si schopna sa o seba financne aj inak postarat? Nerypem, ozaj ma to zaujima. Ja som zila sama od 20 v sestrinom byte, ale to som uz chodila na vysku a na velmi dobre platenu brigadu v UK a tiez ma ako studentku financoval otec a to som len tak tak vychadzala.

h2
8. aug 2021

@lindusss2016 No 18 som mala v marci, to som ešte chodila na strednú školu, potom po maturite som hneď začala pracovať, počas leta som sa postupne presťahovala. Ten byt bol blízko mojich rodičov, takže som bola denne u nich. Potom po roku som išla na VŠ, takže hoci som popri VŠ pracovala, rodičia ma finančne podporovali. (Neskôr sa ku mne nasťahoval vtedajší frajer, tak aj on potom prispieval. Ale pracovala som celý čas, čo som tam bývala.)

elizabet173
8. aug 2021

@patkof vzťah, kde ste len vy dvaja a žiadny kamaráti, je chorý vzťah. Môžete sa milovať, ale je veľmi dôležité, aby ste mali každý aj svoj život. Kľudne môžete začať po jej 18. žiť spolu, ale ja by som to na jej mieste určite nerobila. Prečo by som si mala v tak mladom veku brať na svoje plecia zodpovednosť za chod domácnosti, keď si môžem ešte roky užívať študentský život a mať priateľa aj tak?