Ahojte
Urcite je tu niekolko tem podobnych ale skusim predsa
Mam uz dost rokov, dve deti, rozvedena, spokojna a vesela.
Dostala som spontanne napad a chut sa s niekym zoznamit a prihlasila sa na platenu zoznamku.
Povedaka som si ze nebranim sa vaznemu vztahu ak by ake nebranim sa ani vztahu len do postele.
Zapisala som sa s jednym muzom v mojom veku.
Posobil intelogentbe, mali sme o com pisat, on nabodio temy, nielen hluposti.
Zistili sme ze byvame kusok od seba, asi 15 min peso.
Mna po par dnoch, asi 4 (som sialena viem) zacalo huckat k tomu aby sme si zavoali.
Pisal mi pekne spravy, slusne sme kecali, dokonca aj steklice temy sme stale udrziavali v takej rovine peknej.
Co sa mi nezdalo ze dost mi navrhil rozne aktivity, ci a nim pojden tan a hentam taky vylet taka dovoelnka dokonca mi napisal ze ked to klapne medzi nami a zaiskri ze si zalozime rodinku. Celkovo tak sa aj presentoval na tej zoznamke.
Pisal mi na zaciatku ze henteraz v karantene a teda tie nase stretka a plany bol v rovine ze potom dakedy potom ...
Avsak som sa ho spytala ze kedy na teda tie testy - lebo som dost zacala po nom tuzis. Poslal mi aj nejake fotky a strasne sa mi pacil aj ako muz. Jasne ze som mu to nepovedala na rovinu. Mne sa maloktory chlap paci a pritahuje ma fyzicky a psychicky sucasne a tu som to citila.
Avsak ako som vytiahla to ze zavolajme si, ostalo ticho.
Resp vyhovorky ze tetaz pracuje atd atd
Najprc to vravel s humorom, ze zeny treba nechat v napati a ze na dobre sa caka ... ale mne uz nejak 6ty zmysel hovori ze daco tu nepasuje
Posledne dva dni ostal aj velmi maloaktivny pri chatovani a odpoveda velmi kratko.
Mam pocit akokeby s niekym zil a predtm tie dni mohol ciac pisat.
Som nahnevana sama na seba kebo som pozledne dni travila vkuse chatovanim s nim. Strasne ma to urobilp stastnou ajked som sa snazila drzat pri zemi.
Nie som nejaka naivka baby, ale naozaj tie debaty s nim boli normalne zmysluplne a mala som pocit ze aj uprimbe
Je nozne ze by niekto fakt nema co robit a takto by ma posalel len kvoli jeho egu?
ked som sa neozvala dva dni tak mi hned pisal ze ci sa hnevam atd ... ale vidim ze velmi strucne odpoveda
A este mi nejde do hlavy toto - chlap ktory sam byva a je c karantene, odrobi si pracu (ajkeby do 17-18 hod) z domu a co robi???? Ak by bol sam mi pise vola.
Dievcata som velmi smutna ze som sa aj napriek tomu ze som bola presvedcena ze som odolna a nenaivna nechala zlakat do pasce
Prosim napiste mi take co mate skusenosti so zoznamkami, ci pozitivne ci negativne.
Sudit ma a vysmievat sa mi, to nemusite
Dikes baby
Bože. Je to evidentné, ze muzi si na take zoznamky chodia honit ego. Vacsina z nich maju frajerky, alebo uz manzelky a deti', a takto sa odreaguju na nete. Vypisuju si so zenami hluposti, zeny na to naletia a ti muzi sa na tom len zabavaju. Uz som videla take, ze dokonxa zeny len tak na poziadanie poslu cudzim muzom cez internet hole fotky. Akoze ja nechapem fakt. Niektore zeny sa daju tak lahko oklamat a poblaznit .....
Ak sa vyhovara ze nema cas volat je minimalne zenaty a pise s tebou len ked ma cas ze ma staru prec som si ista.uz som sa s tymto stretla
Chudák žena doma vari perie a muž na zoznamke s niekym piše :D a o chvíľu chat vypne a ďalej sa venuje rodine :D aj take pripady su. Proste pismenkovanie na zoznamkach je pre nich len odreagovanie a sranda. Potom zvysok dna pekne su s frajerkou/manzelkou.
žiadna záhada, buď niekoho má, alebo ho nepriťahuješ až tak ako on teba a chcel len nejako zabiť čas, ale stretnúť sa nechcel. Hoď to za hlavu, nič hrozné sa nestalo, bolo to len pár dní písania.
Použi mozog - inteligentný, milý, osamelý fešák, býva pár minút od Teba a túži si zakladať rodinku s rozvedenou matkou dvoch detí 😂 a má chudák obavy zavolať Ti. No, asi má doma semetriku na RD, pripadne homeoffice a zo dve deti.
@sissy27 on mna na fotke videl malinko. Ale nechaoem to ze na co pise take veci ze plany so mnou, vylety, rodina atd atd ... ak che len sex, nech piseme teda len o sexe ... on mi napisal ze sa s frajerkou v marci rozdelili, ona zevraj ostala mimo SK.
@heleninamama toto presne si myslim ... ale aky to moze mat pre muza pozitok pisat si take veci ... ved jeby si piseme len o sexe tak pochopim ... ale na co do zadku natahovacky typu podme do hor aj s tvohimi detmi atd atd 🙄 to mu v akom zmysle robi dobre ...
@sissy27 on sa ma na zaciatku pytal ci chcem iba pisat alebo ako to robievam.
Ja som napisala ze nerobievan to nijako a myslim ze ak budu sympatie tak sa mozeme vidiet. Ved zas pisat sa mi nechce rok dva 😀 no a on zacal vymyslat kam pojdeme, ci pohdem s nim na rafting, na dovoelnky...
Lebo chapem keby chce len sex tak piseme o sexe (ajked nechaoen ako chlapovi staci o sexe len pisat, ale Ok) ... mozno sa potreboval vzdusit a potom pretiahol svoju zeny doma. Fuj fuj ale co ine si nam mysliet
Normálna žena, ktorá má sebaúctu by ho po priamom návrhu sexu niekam poslala a ani s nim ďalej nekomunikovala. Preto Ti píše také kraviny. Ženy sú totiž sprosté (neber to osobne) a za troškou záujmu už vidia rytiera na bielom koni. A pritom je tam len ten kôň.
píšu tu ze ma doma isto ženu a deti... ale to mi nejde do hlavy že si pisala že je to platena zoznamka. ženatý chlap by za to neplatil podla mna
@snazilka_bio_mamka neboj sa aj zenati platia za zonammy a bohvie co vsetko... dnes u muzoch uz fakt nikdy nevies. Ja som uz videla aj to, ze podviedol svoju velmi peknu frajerku, vzdelanu, slusnu, peknu zvuntra aj z vonku s uplnou skretou, tucnou, obrovske brucho ako tehotna mala skoro 100 kg 3 vlasy na hlave obkusane nechty hrozna grobianka no proste hroza a des. A s takou ju podviedol. Proste muzi niekedy vobec nerozmyslaju, zpalatia za hocico, pre chvilkove vzruso je im to jedno. A samozrejme potom sa vratia k tej oficialnej frajerke s ktorou sa prezentuju rped vsetkymi lebo ona ich nezahanbu kedze je pekna a vzdelana. A poza chrbat robia taketo hajzliny. Niektori muzi su fakt svine.
Velmi lutujem tie zeny ktore vidia maly naznak flirtu a hned sa namotaju. Zeny nemozete byt take dostupne a naivne. Presne pre toto muzi so zenami zametaju
no ale ak zije sam, tak nema na teba cas...musi predsa varit, prat, zehlit, upratovat 🙂 🙂 🙂 robim si predel (sorka) tak ako on z tebe. na drzovku by som mu zavolala
@snazilka_bio_mamka Ten poplatok nie je veľký, keď porovnáš taxu v bordeloch. A ani inteligentnejšie pubertáčka na Pokeci mu nedá zadarmo.
Najlepšie obete sú práve osamelé ženy v strednom veku, ktoré zažili sklamanie v bývalom vzťahu, majú nedostatok možnosti na zoznámenie, pripadne aj deti.
@heleninamama presne tak, muzi toto vyuzivaju, ze vidia ze zeny su po rozvode zufale starsie a sa boja ze ostanu same tak vela veci prekusnh odpustia len aby neboli same a toto muzi vyuziju.
My zeny sme hrozne, le spekulujeme, domyslame si, trapime sa... Ved mu normalne narovinu napis, ze nechapes jeho spravanie, ze si smutna lebo hento a tamto a myslis si o tom to a to. Narovinu. Aspon on bude vediet co sa deje, a ty budea vediet, na com si.
Rozvedená žena je vždy ľahká korisť, lebo v očiach mužov je to väčšinou zúfalá žena odkázaná na sociálne siete (nemusí to tak byť,ale muži to majú jednoducho takto fixnute automaticky). Toto,čo si tu napísala o tom, je taká hovadina,az to mraky trhá a poviem ti,že som sa schuti zasmiala,aj keď teba mi je ľúto. Keď už nič iné,tak si sama skus odpovedať,či je reálna taká kktina,ako "rodinka" s niekým koho som nikdy ani nevidel??? 🙂 zabudni na to,vypni zoznamky a zi reálny život. A váz si svoju slobodu a súkromie bez kktov lebo takýchto kktov je jak červených mravcov na každom kroku len niet toľko jedu,ktorý by ich spoľahlivo vyhubil.😀
@dianaana skusit mozem ale mam pocit ze sa strapnim riadne...lebo priznat sa neprizna ... mne nejde do hlavy aky to ma pre chlapa prinos taketo natahovacky?
Mate s tym niektora skusenot?
@snazilka_bio_mamka ženatý chlap zaplatí za všetko,čo mu povieš,lebo ženatý chlap je tak frustrovaný,že ti kúpi na co ukážeš,len za to,že sa na neho usmejes. 😁 A je pravda,že baby teda určite na zoznamkach nejdú zadarmo,to si môžeš byť istá. Takže ak ženatý chlap chce kvalitny orál,tak ho mať aj bude,ale nie zadarmo.
@anita6666 Priama, brutálne realistická, vtipná, ironická.... Ty sa mi páčiš, s Tebou by som si pokecala😂
@anita6666
Mne by nevadiko keby chcel sex
Ale on nechaoen co che
Len si steklivo pisat? To moze chlapovi stacit?
😂😂😂 si fakt dospela s 2 detmi???
@bluebriggs presne tak
@heleninamama ďakujem, kludne 😀
@stanulienkat ano som
Sak co da chlapoci ked si steklivo vypisuje ? Ako ok. Vzrusi sa
Ale na co potom do toho taha aj normalnu konverzaciu a vylety dovolenky moje deti ich vek atd
Ja som o nich samozrejme nepisala
Áno,môže mu stačiť aj to...iba si písať...je niekoľko kategórií týchto kktov pokecovych...to by bolo na knihu...
@anita6666 aha
Mas skusenost?
Keby piseme len o sexe tak to berem ze Ok piseme leb o sexe
Ale na co do toho taha city? A sukromie?
Pisal mi aj o jeho rodicov, odkial su, atd, atd ...
Ale ake city? Ja tam nevidím žiadny cit z jeho strany....len ťa využil,dvihol si ego a to mu v tejto fáze stačí...chce mať zase pocit,že je žiadaný,že sa o neho niekto zaujíma,že stále dokáže zmotat ženu...nič svetoborné za tým naozaj nehľadaj...
Ach stale nechapes. Muzom staci ze si pisu aj o vyletoch a debilinach totalnych. Im je to jedno, oni si hladkaju ego , ze si maju s nejakou zenou o com pokecat, a sa tesia ze su pre zeny zaujimavymi. Pritom maju frajerku alebo zenu, no pottebuju mat niektori debilkovia aj takito stimul mimo na nete napr. A nechapem ako mozes povedat, ze ti je jedno ak by pisal len o sexe, alebo by ti nevadilo ak by iba do postele. To nemas ziadnu sebauctu, ze by si sa nechala s prepacenim trtnut len tak s niekym cudzim bez vztahu? Och.
Koľko chýb 🤷