Záhada ohľadom manželových blokov z nákupu

15. apr 2024

Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻‍♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻‍♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃

katkaseiner
15. apr 2024

neporadim, ale som zvedava co na to povie muz

moonlight1210
15. apr 2024

A suma, co odide z uctu, suhlasi s tymi blockami? Ci plati v hotovosti?

Ak v hotovosti, skuste platit nejaku dobu kartou. A porovnavajte.

Este moze byt, ze maju nahadzane hluposti v kase. Kod k nejakej potravine zle pomenovany ako nieco ine.

autor
15. apr 2024

@moonlight1210 to s tými kódmi aj mne napadlo, ale také veľké reťazce si toto zrejme nemôžu dovoliť, nepoviem že raz, ale dlhodobo je to myslím že somarina

janai1
15. apr 2024

Mňa by zaujímala aká je to appka 😁

tinkavvv
15. apr 2024

A nekupuje si to do prace?

autor
15. apr 2024

@janai1 volá sa eBločky, stiahnes aj na Android aj iOS

katkaseiner
15. apr 2024

inak uznaju ti tu apku aj pri reklamacii?
Minule sme reklamovali topanky a muz ukazal z telefonu blok - neuznali mu to, musela som tam ist ja s vytlacenou kopiou (muz si urobil fotku bloku lebo podobne topanky sa mu velmi rychlo rozpadli...dal tej znacke sancu a za chvilu zas rozpadnute.... takze preto...)

autor
15. apr 2024

@tinkavvv to nie, väčšinou chodí na nákup cez víkend, keby áno tak to donesie domov a to sú naozaj nezmyselné nesúvisiace veci 😃 nie desiata alebo tak

cacianka
15. apr 2024

Keksy a mandarínky by som pochopila, že berie do práce a mlsa, prípadne v aute, aby mal po ruke.
Aj na pár dní. Ale kvetináč ?
Sleduj pár dní bločky a reálne veci čo vyloží doma, a po pár dňoch ho konfrontuj.

falbala132
15. apr 2024

ja zdielam appku aj s kolegynou, mamou a otcom a preto tam mam aj ich nakupy, mozno to tiez s niekym zdiela.

autor
15. apr 2024

@katkaseiner zatiaľ sme nevyužili ale asi by mali, máš tam v nej možnosť nejak si uložiť fotky blockov alebo zaručeného list napr. A tak. Treba ju preskúmať, popozerať. A keď kupujeme čosi hodnotnejsie napr elektroniku alebo tak, tak si odložím normal blok radšej

autor
15. apr 2024

@cacianka veď toto, že tam boli úplne blbosti...ja sa len smejem v duchu už že s čím vyrukuje vlastne 😂

klementinka58
15. apr 2024

V robote bezne odbehneme v ramci obednej pauzy na nakup a vzdy sa pytame kto co chce z koolegov kupit.

autor
15. apr 2024

@klementinka58 keby že cez týždeň, tak okej, jasne, chápem že kolegovci dali niečo kúpiť 😃 ale nesediii

autor
15. apr 2024

@falbala132 to by nebolo v jednom bloku s našim nákupom

falbala132
15. apr 2024

ahaa, tak potom neviem... pre nemanzelske dieta? 😀 radsej sa ho opytaj 😀

mclissa
15. apr 2024

Podla mna to zje po ceste ani nevies 😂😂 alebo si robi zasoby. Kvetinac? Asi nieco ine nablokovane.

autor
15. apr 2024

@falbala132 to by bol gol 😂😂😂😂 nestras

autor
15. apr 2024

@mclissa aj handry tam boli napr. na utieranie 🤦🏻‍♀️😂 alebo so si pamätám tak ceruzky či čo, potom cestoviny nejaké aj salko napr. čo on vôbec neviem si predstaviť čo s tým robil

autor
15. apr 2024

@mclissa zásoby akoze keby prišla apokalypsa hahaha

deti95060810
15. apr 2024

podľa toho aký obchod... ja som kat na takéto nepríjemnosti - "omylom" nahodené potraviny...
Jednota sa tým u nás známa, ale ani Tesco sa nedá zahanbiť... Lidl hádže ceny ktoré nesedia s tými ktoré sú vystavené...moja skúsenosť...
u nás v jednote mi nablokovali 2 kg krkovičky ktorú som vôbec nemala - ani žiadne mäso alebo údeniny... ale už sa to nestáva, predavačky ma už poznajú.
či to robili zámerne? tak keď ma videla predavačka s bločkom v ruke už bola celá červená...
dôchodcom bežne prihadzovali vajcia, maslo - ktoré vôbec nemali ...

martinkatinka
15. apr 2024

Odsleduj di ze co vsetko je takto mimo.
A nemoze to hadzat do tej potravinovej zbierky? No ale kvetinac 🤔

zuzana9393
15. apr 2024

Zvláštne, som zvedavá ako táto záhada dopadne 😁

autor
15. apr 2024

@deti95060810 tak to je vrchol inak ..

kikushaa
15. apr 2024

Pri vacsom nakupe je to mozno nejake KTJcko - my to tak s muzom volame - je to skratka od kdys to jde. Jednoducho ti nablokuju veci, ktore realne nekupujes 🥹 za nakup je to kolko? 1-2 polozky, ci viac?

autor
15. apr 2024

@martinkatinka žeby? To mi nenapadlo ale asi to je môj favorit tip aj ja viem občas niečo tam dať v Lidl, keď ideme na nákup. Do tej poličky za pokladňami čo zbierajú potraviny. Tak uvidím 😃

autor
15. apr 2024

@kikushaa bolo aj viac položiek, to nechápem no .. ale to sa naozaj že bežne deje?? Ja som v šoku normálne 🙈

hsara99
15. apr 2024

@falbala132 môžem sa spýtať akú máte appku, ktorú môžte aj zdieľať s ostatnými? Vďaka 🙂

martinkatinka
15. apr 2024

Sama som zvedava... Mne sa teda tiez stalo, ze nablokovali, co som nemala, ale zistila som doma. Ale to asi dva krat, nie bezne a pravidelne.
Kazdopadne, daj vediet, lebo my zvedave nebudeme spat 🙈🫣

autor
15. apr 2024

@martinkatinka dám vedieť, nechcem mu vypisovať 🤭 tak keď dojde a zistim, píšem sem 😂