Ahojte, keby máte kamarátku, ktorá vám za 6 rokov kamarátstva zagratulovala len 2x? Inak ste aj v nejakom kontakte, párkrát za rok za stretnete aj si občas napíšete
Áno. Že niekto iný sa nevie správať neznamená, že sa nebudem správať ani ja.
Jasne, snad ste dospele a nejdete sa hrat "ked ona mne nie, tak ani ja jej"
Mne tiež mnohí negratulujú, lebo to nikde nemám a ani im to nepripomínam a stále sa s nimi bavím. Pre mňa je dôležitejšie to, či sú tu pre mňa hocikedy to potrebujem a neriešim nejaké narodeniny.
Prosim ta.
Rob veci preto, ze chces, nie preto, ze za ne nieco ocakavas a pises "ciarocky" kolkokrat ta druha srana..
Tiez zagratulujem aj tym, co mne nie. A neriesim preco oni nie.
Kedze nie ste kamaratky, co ste v dennodennom kontakte, tak je celkom mozne, ze v navale inych starosti a povinnosti zabuda na sviatky znamych, nielen tvoj. Mozno nie je presne ten gratulovaci typ, ktory ma v kalendari poznacene sviatky vsetkych v okruhu 500 km (ako ja) a kazdemu grauluje aj ked to nie su az take blizke osoby. Ked chces zagratulovat, tak zagratuluj, ked nechces, nechaj tak. Na jednej, dvoch, troch... gratulaciach by kamaratske vztahy nemali byt postavene. Vobec to nevypoveda o ich hodnote.
Napriklad ja si datumy pamatam celej svojej rodiny a moja sestra absolutne nie. Ona si pamata len svoje deti a muza. My ostatni, rodicia, sestry, netere, synovci 0 bodov, nepamata si nikoho. Vzdy ma prosi, aby som jej to pripomenula. Tak jej vzdy pripomeniem, ona je rada ze jej pripomeniem. Cize su ludia, pre ktorych je datum narodenia len datum narodenia, ziadny extra vyznam tomu neprikladaju. Potom su ludia, ktori v den svojich narodenin ocakavaju gratulacie, smsky, darceky, ovacie. Sme rozni a treba to respektovat.
Ne gratulujem iným len preto ze oni gratulovalo mne. Ak chceš zagratuluj ak nie nezagratuluj
Keby sa mi chcelo tak ano 😊
Ja by som nechcela,aby mi gratulovala "kamaratka",ktora kalkuluje a rozmysla,ci mi zagratulovat alebo nie. Gratulujem,ked si spomeniem. Zabudam aj ja na sviatky,ale som len clovek,nie som strojena
Ja si vôbec nepamätám kto ma kedy narodeniny a nemám ani kalendár, takže ani meniny neriešim. Z rodiny si pamätám len synovca a neter,zvysok viem mesiac, ale presne deň nie. Je mi to aj blbé niekedy, ale zas nie až tak veľmi aby som s tým niečo robila.
Keď ti to vadí, negratuluj. Možno ju to zamrzí a niečo s tým spraví,alebo to ani nerieši, možno ani neuznáva narodeniny
Neviem aké silné je to vaše priateľstvo. Ty jej ale ukáž, že na ňu myslíš a, že ti na nej záleží. Je to pekné.
Čo ja viem tak iným píše na narodeniny na facebook a tak ale ide u mňa o to, že mňa to skôr mrzí, že si na mňa nespomenie, ja to síce tiež v hlave nedržím ale mám to zapísané, alebo je to na FB. A to zase ja už niekedy nemám ani chuť jej písať, ked ona nič a ja vždy.
Keď máš v srdci zášť, tak to nemá cenu, nepísala by som. Ak ti to príde ľúto, tak tu to máš, hrdina 😁
Automaticky posielam gratulacie, pri kazdom o kom viem, pripadne mi fb a pod pripomenie. neriesim nic ine a ani sa nad tym nepozastavujem. Uvahy trvaju dlhsie ako napisat jednu vetu a neriesit viac :D
Ja napr kolkokrat neviem ani aky je datum, minule osm zistila ze mama ma meniny az ked so na ulici skoro narazila do banera kvetinarstva kde bol datum a kto ma meniny :DDD
Zagratuluj, možno jej dojde trapne, ze na teba vzdy kašle...